gost 280909
Poznat
- Poruka
- 7.809
И молим да се престане са тим тезама да сам ја радикал јер то сматрам за увреду. После Г17, СРС ми је далеко најомраженија странка.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И молим да се престане са тим тезама да сам ја радикал јер то сматрам за увреду. После Г17, СРС ми је далеко најомраженија странка.
Добро јутоооооо...
![]()

Где би нам био крај.Штета да се толики простор, као што су државне заставе, не искористи у рекламне сврхе.Где би нам био крај.
cao drugari, poseban pozdrav nasem drugaru reeferu ou yea

Кренем на факс. Киша. Искиснем ко пи*ка и решим да се вратим по кишобран. Вратим се. Киша стала. Одем на станицу. Чекам.... чекам... чекам... чекам... чекам...чекам... чекам... чекам... чекам...
............30 минута касније чекам... чекам... чекам... чекам... попи*каним, вратим се у стан. Решим да се смирим и да поједем нешто. Испржим 5 прженица. Идеално, све, нисам се попрскао уљем, нигде није кануло јаје, ништа није загорело.Седнем да једем, поједем 2 и по и схватим колико сам пропао. Седнем на нет и пожалим се вама.
Шта мислите је сам пропао? Не могу да поједем 5 прженица...![]()
Кренем на факс. Киша. Искиснем ко пи*ка и решим да се вратим по кишобран. Вратим се. Киша стала. Одем на станицу. Чекам.... чекам... чекам... чекам... чекам...чекам... чекам... чекам... чекам...
............30 минута касније чекам... чекам... чекам... чекам... попи*каним, вратим се у стан. Решим да се смирим и да поједем нешто. Испржим 5 прженица. Идеално, све, нисам се попрскао уљем, нигде није кануло јаје, ништа није загорело.Седнем да једем, поједем 2 и по и схватим колико сам пропао. Седнем на нет и пожалим се вама.
Шта мислите је сам пропао? Не могу да поједем 5 прженица...![]()

Пређи на здраву храну, има да се препородиш![]()
Може у мензи да се храни, тамо су план оброка правили стручњаци и нутриционисти, увек добијеш кувану храну, довољно калорија, воћа, свега како треба. По највишим Европским стандардима. Ради ми једна рођака у мензи па зато знам, она ми је причала.
Ја да сам имао паре да студирам хранио бих се у мензи, него сам био сељачко дете и морао сам све са својих 10 прстију да створим.

Ајде Жиле да ми набавиш картицу за мензу. Ја сам самофинансирајући.![]()
Али са друге стране дишеш чис’ ваздух, пијеш чисту воду, једеш чисту ’рану... Ниси закржљао да ови двојкокругаши, сви бледи, испијени. Која би се удала за такве?
Пуцаш од здравља, има десеторо деце да направиш!
Па и ја живим у граду од своје 13-е године, а живео сам и 12 година у Београду. Али јесам сељачко дете, волим село и увек тамо идем кад год имам времена. Нажалост моја жена и деца не деле тај ентузијазам у погледу села са мном. И још ми је старији син клерофашиста, прича неке небулозе, свађам се са њим често.
Па и ја живим у граду од своје 13-е године, а живео сам и 12 година у Београду. Али јесам сељачко дете, волим село и увек тамо идем кад год имам времена. Нажалост моја жена и деца не деле тај ентузијазам у погледу села са мном. И још ми је старији син клерофашиста, прича неке небулозе, свађам се са њим често.