Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И молим да се престане са тим тезама да сам ја радикал јер то сматрам за увреду. После Г17, СРС ми је далеко најомраженија странка.

Лези бре да спаваш дете, искривићеш се поред тастатуре. Ја сам устао у 6 ујутру, а ти још ниси ни легао.

Нађи неку "ђевојку" уместо што се бавиш политиком, ионако те нико ништа не пита нити о чему одлучујеш.

Добро јутоооооо...

serbian_and_montenegro_funny_pictures_09.jpg

Штета да се толики простор, као што су државне заставе, не искористи у рекламне сврхе. :) Где би нам био крај.

Па да. Треба бити прагматичан и рационалан. Чак предлажем да натпис буде на енглеском, пошто је најзаступљенији језик у свету. tradition of Serbian brandies. Или tradition of Serbian fruit liquor's.То би стајало на застави и сви би масовно куповали ракију, која би постала глобално пиће, попут вискија и текиле.

Не смем ни да помислим колике би то бенефите донело нашој економији, страх ме да би се народ могао искварити ако се на брзину енормно обогати.

* Ivana Žigon se ne fotka, ona se izobražava.
* Ivana Žigon ne ide na spavanje, nego na počinak.
* Kad Ivana Žigon besedi, muška čeljad jačaju, a ženska postaju ubava.
* Ivana Žigon ne ljubi, ona celiva.
* Ivana Žigon je pola žena pola Vidovdan.
* Ivana Žigon ne pije sok već nektar.
* Ivana Žigon ne briše fajl, ona ga uspokojava.
* Kad Ivana Žigon uključuje računar sistem se vozdiže.
* Ivana Žigon ne šljaka već bogoradi.
* Ivana Žigon ne grdi, ona kara.
* Ivana Žigon se ne porađa, ona podaruje život.
* Ivana Žigon se ne moli, ona tihuje.
* Ivana Žigon nije vođa, nego vožd skupa.
* Ivana Žigon ne čita Dragu Savetu, već Dragu Sovjetu.
* Ivana Žigon ne poziva telefonom, ona vaspostavlja vezu.
* Ivana Žigon ne sanja, ona sniva.
* Ivana Žigon se ne ljuti, ona se srdi.
* Ivana Žigon ne govori, ona zbori.
* Ivana Žigon se ne raspravlja, ona se nadgornjava.
* Ivana Žigov ne peva, ona poje.
* Ivana Žigon ne povraća, ona bljubotoči.
:super:

Кренем на факс. Киша. Искиснем ко пи*ка и решим да се вратим по кишобран. Вратим се. Киша стала. Одем на станицу. Чекам.... чекам... чекам... чекам... чекам...чекам... чекам... чекам... чекам...
............30 минута касније чекам... чекам... чекам... чекам... попи*каним, вратим се у стан. Решим да се смирим и да поједем нешто. Испржим 5 прженица. Идеално, све, нисам се попрскао уљем, нигде није кануло јаје, ништа није загорело.Седнем да једем, поједем 2 и по и схватим колико сам пропао. Седнем на нет и пожалим се вама.

Шта мислите је сам пропао? Не могу да поједем 5 прженица... :sad2:

Кренем на факс. Киша. Искиснем ко пи*ка и решим да се вратим по кишобран. Вратим се. Киша стала. Одем на станицу. Чекам.... чекам... чекам... чекам... чекам...чекам... чекам... чекам... чекам...
............30 минута касније чекам... чекам... чекам... чекам... попи*каним, вратим се у стан. Решим да се смирим и да поједем нешто. Испржим 5 прженица. Идеално, све, нисам се попрскао уљем, нигде није кануло јаје, ништа није загорело.Седнем да једем, поједем 2 и по и схватим колико сам пропао. Седнем на нет и пожалим се вама.

Нема ти спаса дефинитивно. Ја смажем 30 палачинки ко из п.ичке.

Пређи на здраву храну, има да се препородиш :)

Пређи на здраву храну, има да се препородиш :)

Може у мензи да се храни, тамо су план оброка правили стручњаци и нутриционисти, увек добијеш кувану храну, довољно калорија, воћа, свега како треба. По највишим Европским стандардима. Ради ми једна рођака у мензи па зато знам, она ми је причала.

Ја да сам имао паре да студирам хранио бих се у мензи, него сам био сељачко дете и морао сам све са својих 10 прстију да створим.

Може у мензи да се храни, тамо су план оброка правили стручњаци и нутриционисти, увек добијеш кувану храну, довољно калорија, воћа, свега како треба. По највишим Европским стандардима. Ради ми једна рођака у мензи па зато знам, она ми је причала.

Ја да сам имао паре да студирам хранио бих се у мензи, него сам био сељачко дете и морао сам све са својих 10 прстију да створим.

Али са друге стране дишеш чис’ ваздух, пијеш чисту воду, једеш чисту ’рану... Ниси закржљао да ови двојкокругаши, сви бледи, испијени. Која би се удала за такве?

Пуцаш од здравља, има десеторо деце да направиш!

Али са друге стране дишеш чис’ ваздух, пијеш чисту воду, једеш чисту ’рану... Ниси закржљао да ови двојкокругаши, сви бледи, испијени. Која би се удала за такве?

Пуцаш од здравља, има десеторо деце да направиш!

Па и ја живим у граду од своје 13-е године, а живео сам и 12 година у Београду. Али јесам сељачко дете, волим село и увек тамо идем кад год имам времена. Нажалост моја жена и деца не деле тај ентузијазам у погледу села са мном. И још ми је старији син клерофашиста, прича неке небулозе, свађам се са њим често.

Па и ја живим у граду од своје 13-е године, а живео сам и 12 година у Београду. Али јесам сељачко дете, волим село и увек тамо идем кад год имам времена. Нажалост моја жена и деца не деле тај ентузијазам у погледу села са мном. И још ми је старији син клерофашиста, прича неке небулозе, свађам се са њим често.

Аааа... ја схватио да си настањен у неко питомо шумадијско село. Мора да ти син игра оне игрици где убијају све што се појави на монитору. Недај му то, лоше утиче на свест. После почне да рока сваког ко се не слаже са његовим ставовима.

A šta ti na to kaže terasica? Da li je to problem u vašem... druženju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back