gost 280909
Poznat
- Poruka
- 7.809
Најдужа веза два мјесеца.I koliko dugo si unutra![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Најдужа веза два мјесеца.I koliko dugo si unutra![]()
Упс, бићу пажљивији...Pazi, u kafani ova izjava može da se svakako protumači.![]()
Не и не привлаче ме мушкарци, а и Хришћанин сам. Али не бих имао ништа против да сексуално општим са двије ђевојке у исто вријеме.
Не и не привлаче ме мушкарци, а и Хришћанин сам. Али не бих имао ништа против да сексуално општим са двије ђевојке у исто вријеме.
"А у руке Мандушића Вука, свака пушка биће убојита".Десница у јунака поби сто Турака!
![]()

Не, само ме ђевојке занимају и то згодне ђевојке...А, рецимо, да је једна од њих Терасица?
Не, само ме ђевојке занимају и то згодне ђевојке...

Ти си Хришћанка?![]()
A mi tamo opleli o vjeri, ateistima, vjernicima....А зашто те твоји другари зову грлица?
Gdje si ti sinoc izbivaoA mi tamo opleli o vjeri, ateistima, vjernicima....
Sve ide glatko![]()
Није ми то другар, већ смрини непријатељ Вемавук коме смета то што сам за СНС, а не његову фашистичку СРС.А зашто те твоји другари зову грлица?
Ја волим довести лијепу ђевојку на терасу или је извести на терасу елитнијег кафића.Па и на тераси имаш згодних ђевојака.![]()
Није ми то другар, већ смрини непријатељ Вемавук коме смета то што сам за СНС, а не његову фашистичку СРС.
Ја волим довести лијепу ђевојку на терасу или је извести на терасу елитнијег кафића.
Немој. Не презивам се Грличић, имам чисто српско презиме. А што се тиче "Коцкалоне", то ме је раније господин Извини зезао јер за његова схватања нијесам довољно радикалан. Иначе, имам баш лијеп облик главе, никако коцкаст ни шпицаст.Ја сам мислио да се презиваш Грличић па те зову грлица или скраћено грле. Смем ли ја те зовем грлица?
Зависност од форума...Pa šta se onda koji moj mlatiš ovde u ovoj "virtuelnoj" birtiji
Морам и породици да посветим пажњу.
![]()
Meni ta opcija deluje poprilično bolesno (i "nehrišćanski", pogotovo u slučaju jedne religiozne dame a vala i gospode)