SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Pa ja sam stavio link i naslov sa jutubeta i Goksi ga je uklonio.
Можда му се није свидео наслов...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja sam stavio link i naslov sa jutubeta i Goksi ga je uklonio.

Изгледа да мораш да оставиш само наслов, без линка, ако сам добро разумела... јел' тако Маркоме?
Значи, ти ставиш наслов а ја ако хоћу да видим о чему се ради треба да:
1. отворим Јутјуб
2. вратим се на тему
3. копирам твој наслов
4. вратим се на Јутјуб
5. пејстујем наслов на Јутјуб
6. кликнем "срч"
ДаклеМ, уместо једног клика, треба ми 6 кликова да би видела шта неко хоће да каже у Кафани...
Кафана из које је протерана музика...![]()

Ma jok, ali okej da se okači link ka video klipu, koji je u kontekstu onoga što pričamo. Al' i to što kažeš možda je bolje 'vako nego da neko skenj.a temu.![]()

То и ја волим Теншн - да се каже шта се мисли, нема преваре, нема лажи.
Али понекад је лепо да убациш понешто, оно, тек да подвучеш своје речи.![]()
Ne... nego samo klikneš na link i on te odma baci na yt.![]()
него Марком је, као пример, ставио само наслов, БЕЗ линка, тврдећи да је то довољно за оног ко хоће да види...pa to 'ponekad' bi se zloupotrebljavalo pa bi bilo uvek i kad se kome ćefne. ili sve ili ništa ja velim, dakle, ovako je bolje.
Јел' може неко од модератора да ми провери овај бројач порука?
Миссим, већ данима стојим на истом броју... а и на репке ми неко налепио рестрикцију, једва 5 репки дневно дам.
И зашто тако рестриктивно и са клиповима, ваљда Кафана служи и за музику понекад? Наравно, не оно претеривање - клип за клипом, али и овај изнуђени мук је бзвз.
Значи, данас гризем...![]()
pa to 'ponekad' bi se zloupotrebljavalo pa bi bilo uvek i kad se kome ćefne. ili sve ili ništa ja velim, dakle, ovako je bolje.

Па то да, бре,него Марком је, као пример, ставио само наслов, БЕЗ линка, тврдећи да је то довољно за оног ко хоће да види...
Ooooooooooooooooooo....
Gos'n napeti se usudio da dođe
http://forum.krstarica.com/showthre...a-kafana-)?p=18958574&viewfull=1#post18958574

Него, не добих одговор зашто ми се не види слика са Вукајлије? То није видео, то је само слика...

copy-paste .... у прозорче на youtube и ето ти музике ....
Него, ни то не може ....
slika za sliku, može sunčajice?![]()
Ovo sad malo bezveze deluje.Него, не добих одговор зашто ми се не види слика са Вукајлије? То није видео, то је само слика...
)

Treba da kopiraš url slike. Dakle kursor na sliku, desni klik, copy url... Je sam li pomogao?Ево, мени и даље неће... ТКО ме блокирао?![]()
![]()
Ево, мени и даље неће... ТКО ме блокирао?![]()
![]()

Treba da kopiraš url slike. Dakle kursor na sliku, desni klik, copy url... Je sam li pomogao?![]()

Сад ће још испасти да не знам да поставим ни слику...
а са друге стране развијам теорије завере, ко ме блокирао, ово, оно... омг...