divilac
Buduća legenda
- Poruka
- 44.462
....kad se ovo kafanče otvara?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Do sada sam viđao krezube babe pijačarke i koleginice im domaćice kako rešavaju svetske bitke i ratove guzeljajući na istim zapišanim tezgama na kojim nalakćene glođu krastavac... na lokalnoj pijaci.
Može li se ta pošast držati van foruma gde dolaze barem iole pismeni ljudi, ili je prosto ta mentalno zakržljala marva toliko usmrdela i ovaj VL da smo postali imuni na to i nekako se i sami srozali na njihov nivo... meketanja?
A to je samo deo problema...

Gotov poso.
Ta odredba traži razjašnjenje pošto je Tadić i predsednik svoje stranke pa nikada ne znaš u kojoj je funkciji a drugoVredjanje institucije predsjednika srbije pogrdnim imenima i nazivima je strogo zabranjeno.
Kritike i neslaganja mogu biti izreceni jedino umerenim i pristojnim recnikom
Још један пример дивне демократије на овом форуму. Србије се пише великим почетним словом.
Ta odredba traži razjašnjenje pošto je Tadić i predsednik svoje stranke pa nikada ne znaš u kojoj je funkciji a drugo
ja bi volela da saznam kako izgleda rečenica u kojoj se vređa Institucija predsednika Srbije, molila bi ogledan
primer za takvo šta jer koliko ja znam, a ponešto i znam, institucija nije živo biće pa ne znam kako bi se to ista mogla uvrediti.
To ne može da bude tako jer tom logikom, svako ovde pomenut bi mogao da se uvredi zašto ga se pominje u odsustvuSamo vrijedjanje Borisa Tadica je istovremeno i vrijedjanje Institucije predsjednika Srbije.
Barem ja tako smatram.
Dobar dan.
A gde bi smo mogli prokomentarisati novu deklaraciju uprave ? Mislim na http://forum.krstarica.com/showthre...u-politika?p=17422630&viewfull=1#post17422630
Ili, ćuti i trpi !![]()