Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bbb-i-kampiraju-neces-razbojnice-slika-330262

Do sada sam viđao krezube babe pijačarke i koleginice im domaćice kako rešavaju svetske bitke i ratove guzeljajući na istim zapišanim tezgama na kojim nalakćene glođu krastavac... na lokalnoj pijaci.
Može li se ta pošast držati van foruma gde dolaze barem iole pismeni ljudi, ili je prosto ta mentalno zakržljala marva toliko usmrdela i ovaj VL da smo postali imuni na to i nekako se i sami srozali na njihov nivo... meketanja?
A to je samo deo problema...

• Podržavam
Reactions: Tol
Do sada sam viđao krezube babe pijačarke i koleginice im domaćice kako rešavaju svetske bitke i ratove guzeljajući na istim zapišanim tezgama na kojim nalakćene glođu krastavac... na lokalnoj pijaci.
Može li se ta pošast držati van foruma gde dolaze barem iole pismeni ljudi, ili je prosto ta mentalno zakržljala marva toliko usmrdela i ovaj VL da smo postali imuni na to i nekako se i sami srozali na njihov nivo... meketanja?
A to je samo deo problema...

...vrlo uzorno, kulturno i neuvredljivo napisano,...autoritativno,....nikako bleda kopija,...nikako,...:ok:
mislim da se može dopuniti i,...originalnim,.....BANOM,...:rotf::rotf::rotf:

Vredjanje institucije predsjednika srbije pogrdnim imenima i nazivima je strogo zabranjeno.
Kritike i neslaganja mogu biti izreceni jedino umerenim i pristojnim recnikom

Још један пример дивне демократије на овом форуму. Србије се пише великим почетним словом.

window.gif
ГООД АФФФТТЕЕРРР НННООННН

Драги моји, мили моји, слатки моји, прекрасни моји, предивни моји, најлепши и најбољи моји...!

МААААААА................ШЕЋЕРЦИ И МЕДЕЊАЦИ МОЈИ!
И СЛАТКИЦЕ И МИШУРЦИ МОЈИ!

Vredjanje institucije predsjednika srbije pogrdnim imenima i nazivima je strogo zabranjeno.
Kritike i neslaganja mogu biti izreceni jedino umerenim i pristojnim recnikom

Још један пример дивне демократије на овом форуму. Србије се пише великим почетним словом.
Ta odredba traži razjašnjenje pošto je Tadić i predsednik svoje stranke pa nikada ne znaš u kojoj je funkciji a drugo
ja bi volela da saznam kako izgleda rečenica u kojoj se vređa Institucija predsednika Srbije, molila bi ogledan
primer za takvo šta jer koliko ja znam, a ponešto i znam, institucija nije živo biće pa ne znam kako bi se to ista mogla uvrediti.

Poslednja izmena:
Ta odredba traži razjašnjenje pošto je Tadić i predsednik svoje stranke pa nikada ne znaš u kojoj je funkciji a drugo
ja bi volela da saznam kako izgleda rečenica u kojoj se vređa Institucija predsednika Srbije, molila bi ogledan
primer za takvo šta jer koliko ja znam, a ponešto i znam, institucija nije živo biće pa ne znam kako bi se to ista mogla uvrediti.

Samo vrijedjanje Borisa Tadica je istovremeno i vrijedjanje Institucije predsjednika Srbije.
Barem ja tako smatram.

Samo vrijedjanje Borisa Tadica je istovremeno i vrijedjanje Institucije predsjednika Srbije.
Barem ja tako smatram.
To ne može da bude tako jer tom logikom, svako ovde pomenut bi mogao da se uvredi zašto ga se pominje u odsustvu
ili nemogućnosti da stisne trougao. To bi značilo da administracija stišće trouglove namesto onih koji su pomenuti a
to mislim da nije dozvoljeno

Dobar dan. :)

A gde bi smo mogli prokomentarisati novu deklaraciju uprave ? Mislim na http://forum.krstarica.com/showthre...u-politika?p=17422630&viewfull=1#post17422630

Ili, ćuti i trpi ! :hahaha:

pravila ponasanja na pdf politika su odavno bila tu gde jesu, samo je sada napravljeno jedno sazeto "izdanje". dok su ranije postovi bili rastrkani u masi poruka, sada su pravila ponasanja na jednom mestu.
ne razumem cemu taj komentar "cuti i trpi"? pravila su tu da se postuju i postoje svuda, ne samo na ovom forumu, nego apsolutno u svim segmentima naseg zivota.
bez pravilnika, ovaj forum ne bi bio to sto jeste.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back