Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To ne može da bude tako jer tom logikom, svako ovde pomenut bi mogao da se uvredi zašto ga se pominje u odsustvu
ili nemogućnosti da stisne trougao. To bi značilo da administracija stišće trouglove namesto onih koji su pomenuti a
to mislim da nije dozvoljeno

administracija ne "stisce" nikakve trouglove, jednostavno, vodimo se zeljom da uspostavimo sto bolju komunikaciju. kada kazem bolju, mislim na kvalitetniju.

To ne može da bude tako jer tom logikom, svako ovde pomenut bi mogao da se uvredi zašto ga se pominje u odsustvu
ili nemogućnosti da stisne trougao. To bi značilo da administracija stišće trouglove namesto onih koji su pomenuti a
to mislim da nije dozvoljeno

Boris Tadic nije obicni gradjanin Srbije, nego je predsjednik Srbije.
Prema tome, institucija predsjednika Srbije se ogleda u liku Borisa Tadica.

U svakom slucaju pozdravljam odluku o kaznjavanju, jer ni meni koji nemam nikakve veze sa Srbijom i Borisom Tadicem nije ugodno svakodnevno citati uvredljive postove o njemu.
To je neodgovorno i neozbiljno.

Poslednja izmena:
ГЛЕДЕ ИНСТИТУЦИЈЕ И НОВИХ ПРАВИЛА

najveci pajaci Europe...tandem Josipovic - Tadic
http://forum.krstarica.com/showthre...НСТВО-У-ЕУ?p=17422660&viewfull=1#post17422660

:think::think::think:

И ДА НЕ СПАМУЈЕМО ОВАКВИМ И СЛИЧНИМ СТВАРИМА КАФАНУ,
МОДЕРАЦИЈИ НАЈОЗБИЉНИЈЕ И НАЈИСКРЕНИЈЕ ПРЕДЛАЖЕМ
ДА РАЗМИСЛИ О ПОНОВНОМ ОТВАРАЊУ ТЕМЕ ЖАЛБЕ, ПРИГОВОРИ, ПРИТУЖБЕ!

БАРЕМ ВАС САДА МОЖЕМО ДА ПЉУЈЕМО ! :whistling::whistling::whistling:

Ууупс пардончек КРИТИКУЈЕМО! :hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:cmok::cmok::cmok:
mene su pljuvali samo ovi..drugi:mrgreen:
ti nikada:heart::cmok2:
ali ako bas moras da pocnes, aj..da srcu zelju ispunis:lol:

НА СВЕ И СВАШТА,:whistling::whistling::whistling:
САМО НЕ НА ПАПРИКАРИУСА и PAPRIKARIUSA!

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:
joj kad se setim tih fajtova na sto strana na onoj grupi:sad2::rotf:

niti sam ikog do sada prijavljivao niti cu...al da nije isti kriterijum nije...npr.postuju se pravila da se sadsnji predsednik ne pljuje delimicno...ali apsolutno se ne postuju pravila kad se radi o predhodnim predsednicima--milosevic,tito..pa ni kraljevi ako i oni spadaju u zasticene...
zato mislim da je skoro nemoguce ispostovati pravilnik...

pravila ponasanja na pdf politika su odavno bila tu gde jesu, samo je sada napravljeno jedno sazeto "izdanje". dok su ranije postovi bili rastrkani u masi poruka, sada su pravila ponasanja na jednom mestu.
ne razumem cemu taj komentar "cuti i trpi"? pravila su tu da se postuju i postoje svuda, ne samo na ovom forumu, nego apsolutno u svim segmentima naseg zivota.
bez pravilnika, ovaj forum ne bi bio to sto jeste.

pravila ponasanja na pdf politika su odavno bila tu gde jesu, samo je sada napravljeno jedno sazeto "izdanje". dok su ranije postovi bili rastrkani u masi poruka, sada su pravila ponasanja na jednom mestu.
ne razumem cemu taj komentar "cuti i trpi"? pravila su tu da se postuju i postoje svuda, ne samo na ovom forumu, nego apsolutno u svim segmentima naseg zivota.
bez pravilnika, ovaj forum ne bi bio to sto jeste.

Da li ovo znači odobrenje o produbljavanju problematike tj. da mogu da komentarišem ovde

ili

da odustanem od izrečenog "ćuti i trpi" i zauzmem novi stav "trpi i ćuti" ?! :mrgreen:

Lepo pitam gde može da se komentariše, ako uopšte može ? Šta tu ima nejasno i bezobrazno ?

Nekada su povremeno bile dozvoljene diskusije i sugestije, pa je to povod ovog mog bezobrazluka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back