Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
opet onaj slučaj kada moram da kucam ponovo. :evil:

no, dakle, moram da vam kažem, tupadžije, šta mi se upravo desilo. i to posebno zbog onih dežurnih malograđankinja koje me preziru i mrze.
dok sam vodila saveria na jutarnju kaku, iz bezveze, zaustavio me je tip kome sa kojim sam za tri godine razmenjivala samo bonđorno i come va? da mi kaže da zna za sve što se dešava između mene i moga muža, da se razvodimo, da se vraćam u srbiju (izeš ga catanzaro lido je stvarno selendra u kojoj svi sve znaju) i da to --- NE MOŽE DA PODNESE.:zcepanje::heart:
da hoće da me ženi :eek:. da je tri godine prestajao sate i sate na lungo maru ispred mog balkona samo u nadi da bi na njemu video, ebenu, mene. da je apsolutno paco di me. lele. :zcepanje::ok: da se razumemo tip nije berluskoni, ali za to što čisti ulice, a ovde to radi isključivo italijani, kupi preko tri soma mesečno. recimo kao aktivan profa :ok:

stvarno mi je podigao moral u jednom od onih dana koji krenu skroz pogrešno od ranog jutra. ebiga. ipak sam ja žensko i nije da mi nije važno to što od momenta kada se vratim u srbiju, pa dok živim - više neću imati mira. ukopa me gogi jutros i to sasvim.
danas ću da potrošim obe konekcije i pride... osećam.

ipak --- OBOŽAVAM MUŠKARCE.

neverovatno je koliko su dragi i tupi :cmok2::cmok2:

window.gif
ГООД МИНННИНГ!

Драги моји, мили моји, слатки моји, прекрасни моји, предивни моји, најлепши и најбољи моји...!

МААААААА................ШЕЋЕРЦИ И МЕДЕЊАЦИ МОЈИ!
И СЛАТКИЦЕ И МИШУРЦИ МОЈИ!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back