Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ЧОВЕК СЕ ДРЖИ ЗА РЕЧ,.......................ГОВЕЧЕ ЗА РОГОВЕ!

file.php
file.php
file.php

koji ti je? ne možeš da smiriš hormone?

Kako si ružan Laci, smrznem se svaki put kada naletim na tebe.:evil:

Isto reagujemo ... :hahaha1:

Veruj mi da ja dobijem sraćku kad god "se vidim". Dal u novinam ili na televiziji svejedno. Mnogo sam odvratan. Umem da lažem da ću plaćati akcije po 1000€, živim samo od svoje plate :cepanje: , volim da sviram kur...., ovaj gitaru i da komponnujem ... Moj čika Miško još uvek dobro stoji, prodao je MAXI i platiće porez ovde. U Srbiji.

Isto reagujemo ... :hahaha1:

Veruj mi da ja dobijem sraćku kad god "se vidim". Dal u novinam ili na televiziji svejedno. Mnogo sam odvratan. Umem da lažem da ću plaćati akcije po 1000€, živim samo od svoje plate :cepanje: , volim da sviram kur...., ovaj gitaru i da komponnujem ... Moj čika Miško još uvek dobro stoji, prodao je MAXI i platiće porez ovde. U Srbiji.

no, dobro poen.

no, dobro poen.

Moram da ti odam tajnu :

Ovaj moj avatar mora da deluje (kako ono beše) sublimaciono, ebem li ga kako se kaže ... Znaš, kao ono kad gledaš sliku na TV-u a BIA ti nekim tempom šalje slike brzinom od 1 mili sekunde koju svesni vid ne vidi. Posle nekog vremena ti znaš za tu sliku iako je nikad nisi video. :per:

E a ja seljački, na avataru, hipnotišem forumaše i podstičem mržnju prema G17, žutaćima itd. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back