Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smilie_girl_348-1.gif
Dobro jutro...
Ladno sam noćas sanjala "Utisak nedelje" u kom gostuju Sloba, M.Martić i Tadić. :eek:
Ali mi je zapravo najsmešnije u celom snu to što je najveća pljuvačina počela kad je u jednom od Oljinih predloga, ali ne mogu da se setim u kom kontekstu prikazana stara izbledela slika iz novina (kao od pre cca. sto godina crno-bele, tj više duvan smeđe-bele boje) na kojoj su slike Slobe sa šalom C.Zvezde u rukama i Martića sa šalom Partizana. A onda kad su se kao vratili u raspravu posle svih predloga Sloba i Martić počeli da prozivaju Tadića da je Grobar - Ciganin :rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf::rotf:
:rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
smilie_girl_348-1.gif
Dobro jutro...
Ladno sam noćas sanjala "Utisak nedelje" u kom gostuju Sloba, M.Martić i Tadić. :eek:
Ali mi je zapravo najsmešnije u celom snu to što je najveća pljuvačina počela kad je u jednom od Oljinih predloga, ali ne mogu da se setim u kom kontekstu prikazana stara izbledela slika iz novina (kao od pre cca. sto godina crno-bele, tj više duvan smeđe-bele boje) na kojoj su slike Slobe sa šalom C.Zvezde u rukama i Martića sa šalom Partizana. A onda kad su se kao vratili u raspravu posle svih predloga Sloba i Martić počeli da prozivaju Tadića da je Grobar - Ciganin :rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf::rotf:
:rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf::rotf:

:kafa: :aha:

Videh jedan vic sta li...

''Један Немац- поштен човек, два Немца-савез, три Немца-рат.... Један Енглез- идиот, два Енглеза -клуб, три Eнглеза- империја...''

pa sam morala da dodam kraj :manikir::

Jedan Srbin ovca, dva Srbina ovnovi na brvnu, tri Srbina stado bez chobana,puno Srba...nista se ne desava ...

Boris Tadic nije obicni gradjanin Srbije, nego je predsjednik Srbije.
Prema tome, institucija predsjednika Srbije se ogleda u liku Borisa Tadica.

U svakom slucaju pozdravljam odluku o kaznjavanju, jer ni meni koji nemam nikakve veze sa Srbijom i Borisom Tadicem nije ugodno svakodnevno citati uvredljive postove o njemu.
To je neodgovorno i neozbiljno.

Ja koliko znam Ustav Republike Srbije ne deli građane na obične i neobične pa mi nije jasno po kojem se osnovu neko izdvaja.
Iz navedenoga bi se dalo zaključiti da ti izmišljaš nepostojeće akte i podvaljuješ falšne teze

Poslednja izmena:
administracija ne "stisce" nikakve trouglove, jednostavno, vodimo se zeljom da uspostavimo sto bolju komunikaciju. kada kazem bolju, mislim na kvalitetniju.
Pa je predsednik države privilegovan ili šta. Objasni mi kako ste došli do toga da predsednika države treba izdvojiti iz ustavne mase.

Da se razumemo i ja se zalažem da se uvrede kažnjavaju ali privilegije ne podržavam ni po kojem osnovu i hoću li ja
biti kažnjena ako kažem i argumentujem zašto mislim da je predsednik Tadić najnesposobniji predsednik Srbije
do sada

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back