Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Dobro jutro, uprkos kisi. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobro jutro...![]()
Ladno sam noćas sanjala "Utisak nedelje" u kom gostuju Sloba, M.Martić i Tadić.
Ali mi je zapravo najsmešnije u celom snu to što je najveća pljuvačina počela kad je u jednom od Oljinih predloga, ali ne mogu da se setim u kom kontekstu prikazana stara izbledela slika iz novina (kao od pre cca. sto godina crno-bele, tj više duvan smeđe-bele boje) na kojoj su slike Slobe sa šalom C.Zvezde u rukama i Martića sa šalom Partizana. A onda kad su se kao vratili u raspravu posle svih predloga Sloba i Martić počeli da prozivaju Tadića da je Grobar - Ciganin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

...
:Време не утиче. Свако има Сунцe у себи.
Poz Komšija![]()

Ne znam, ne znam da l' ostati cu tu
Ne znam, ne znam da l' pljunucu na nju
al' ipak zelim da znam
Al' ipak kazite da znam
Oooo o Boze gde si sad?

Boris Tadic nije obicni gradjanin Srbije, nego je predsjednik Srbije.
Prema tome, institucija predsjednika Srbije se ogleda u liku Borisa Tadica.
U svakom slucaju pozdravljam odluku o kaznjavanju, jer ni meni koji nemam nikakve veze sa Srbijom i Borisom Tadicem nije ugodno svakodnevno citati uvredljive postove o njemu.
To je neodgovorno i neozbiljno.
Pa je predsednik države privilegovan ili šta. Objasni mi kako ste došli do toga da predsednika države treba izdvojiti iz ustavne mase.administracija ne "stisce" nikakve trouglove, jednostavno, vodimo se zeljom da uspostavimo sto bolju komunikaciju. kada kazem bolju, mislim na kvalitetniju.