скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
- - - - - - - - - -

[ULAŽEM POSTER I ŽABU!

9df815e892300a391e8ffaa0037cf42e.jpg

:mrgreen::lol:

- - - - - - - - - -

Него, шта је било са Жабицом? :think:

Затекао сам се игром случајева на његовом концерту тамо давне 1998-е,знам да га је публика чекала скоро 2 сата нико није знао гдје је док га нису пронашли у комбију како спава као беба.Пробудили га,он љут отворио флашу вина и пијуцкао по мало,те одрадио врхунски концерт 2,5 сата.
Давор Гобац је легенда "punk rockа" ех Југе...

Затекао сам се игром случајева на његовом концерту тамо давне 1998-е,знам да га је публика чекала скоро 2 сата нико није знао гдје је док га нису пронашли у комбију како спава као беба.Пробудили га,он љут отворио флашу вина и пијуцкао по мало,те одрадио врхунски концерт 2,5 сата.
Давор Гобац је легенда "punk rockа" ех Југе...

Psihomodo Pop mogu neumorno da slušam - fenomenalan odnos teksta i aranžmana

A evo i jedna za Ninu, da ne bude ljubomorna na nas grubijane:

mada, čitao sam kao pubertetlija u jednom stručnom časopisu za odnose izmedju žena i muškaraca da one vole kad muško krene grubo
a ne tu ko neki Rifke i sl.

:lol:

Dooobar dan
Kako ste danas ..Doruckovali, popili kafu, procitali stampu na radnom mestu, setali malo po gradu za vreme radnog vremena,
igrali igrice na sluzbenom kompu, dosli na forum sa sluzbenog kompa, opet pili kafu, nesto malo raducnuli i zapalili sa posla
jerbo kako rekoste sefu ..morate kod lekara, ili da uplatite ratu za porez ili kod deteta u skolu...:lol::mrgreen:

- - - - - - - - - -

Knez Mihajlova pre podne

Knez-Mihajlova-01.jpg

Vešanje u kupatilu, pronađen na podu.... vrlo sumnjiv način zamoubistva. Kao Jesenjin koji se obesio o radijator. Možda ih drže na plafonu.

Šteta, nisam ga nešto slušao, al šiparice su sekle vene...

Naprave novine u saradnji sa svima da bude sumnjivo. Od prislija i hendriksa do kobejna i menik strit richija.
A realno je da su trsli od gudre i da bi se uklopili u rnr,punk fazon zivota.
:lol: nesam shiparica ali sam pratio.

Naprave novine u saradnji sa svima da bude sumnjivo. Od prislija i hendriksa do kobejna i menik strit richija.
A realno je da su trsli od gudre i da bi se uklopili u rnr,punk fazon zivota.
:lol: nesam shiparica ali sam pratio.

Naravno. Umesto da menjaju krv i osvežvaju se kao vampiri, poput Kit Ričardsa..

Ko se gudra, moda da radi malo više na sebi tj. svom teletu..

Pa to, komunisti.

Da, komunisti ali i novokomponovani otimaci opsteg dobra umesto da poklone taj pisljivi plac od 12 ari ovom bolesnom i napacenom narodu od svega i svacega kome je potrebno lecenje (kad bi zaista bio u posedu bolnice, ali on i nije, kako vidim).

e zato ces ti da uskocis , ki naslednik sto je maznuo od naroda.

ej , bre ne hvalis se da si vlasnik ,citavoga bazena za svoje drage....

uhh, koj si ti veljiki kapiTaljist.

- - - - - - - - - -

os da kazes REFER

auuuu

pa i jes bre.

maznuo citav soliter.

- - - - - - - - - -

cut bre tu komunjaro cvetska.

Ma dobro zakon o restituciji je dobar i vracanje otete imovine, samo, kad drzava nema para, zasto ga uopste i donosi? Donesen je za "ukras" sto je moglo isplatilo se,sto nije tako i dalje stoji, pa ni to ni na sta ne lici. Ali kad bi postojao zakon o poreklu imovine, tacno bi se videlo ko se okoristio od raznih, pa i ovakvih pljacki, prema tome, taj neka plati.

Apsolutno svim besmislicarskim bolnicama u Srbiji treba zapleniti imovinu.

I ne samo u Srbiji.

- - - - - - - - - -

Takve stvari treba da se desavaju posebno kada su bolnice i skole u pitanju, ti besmisleni gutaci otetih para gradjana nekog drustva.

Kako to mislis, bolnica besmislena?

KAko ne razumeš Kerky? Kami ne voli da ide u bolnice, zato i piše na forumu. Inače bi mu dali samo vikendom i državnim praznicima tamo one čike.

:hahaha:

Pa ne stvarno, kako bolnica moze da bude besmislicarska, trj. valjda besmislena? Stvarno mi nije jasno. :lol:

Nego Kami da nesto napise kao "pravi anarhista", po svaku cenu, pa makar to bilo i smesno, makar to bilo i protiv njegovog interesa i dobra.

Kami pljuje po "državnom" zdravstvu i to sa punim pravom. I on i ja smo za to da se u tu priču uključe i privatne bolnice/klinike, pa svako neka ide tamo gde može, tj. gde mu materijalne mogućnosti omogućavaju. A deo lečenje i kod privatnika mora de se plati iz mesečnog izdvajanja za zdravstvo. Ko hoće nešto bolje, neka doplati.

Ko ima on doplacuje i sada tj. placa cesto i za sasvim bespotrebne usluge, ali nisam protiv da se deo iz izdvajanja od plate refundira i privatnoj klinici i privatno doplati neki deo koji treba, ali da drzavne bolnice ne treba da postoje to nema nigde pa ni na zapadu. A kamoli jos kad su dobre, ali izgleda da bas u tom grmu lezi zec, da neko zeli da je unisti i privatizuje na kvaran nacin za 12 ari placa koji i nisu u njenom vlasnistvu.

:lol:

Dooobar dan
Kako ste danas ..Doruckovali, popili kafu, procitali stampu na radnom mestu, setali malo po gradu za vreme radnog vremena,
igrali igrice na sluzbenom kompu, dosli na forum sa sluzbenog kompa, opet pili kafu, nesto malo raducnuli i zapalili sa posla
jerbo kako rekoste sefu ..morate kod lekara, ili da uplatite ratu za porez ili kod deteta u skolu...:lol::mrgreen:

- - - - - - - - - -

Knez Mihajlova pre podne

Knez-Mihajlova-01.jpg

Jednom je otac moje prijateljice vodio delegaciju iz Japana pre podne Beogradom
I vidi da su se nešto uzvrpoljili i okreću se na sve strane
Na kraju su mu rekli da su pomislili da su neki neredi i protesti jer odkud toliko mladih i radno sposobnih u sred radnog vremena baza po ulicama

Šta se doplaćuje? Odeš u privatnu kliniku i oni ti kažu: Vaše zdravstveno osiguranje pokriva intervenciju do 150€, a vi doplatite ratzliku od još 50€? Ili ti kažu: znate, zabole nas što vi svaki mesec dajete za zdravstveno, a ovaj parat ne radi u lokalnoj bolnici. Evo, naš radi, ali to košta 200€, platite.

- - - - - - - - - -

Jednom je otac moje prijateljice vodio delegaciju iz Japana pre podne Beogradom
I vidi da su se nešto uzvrpoljili i okreću se na sve strane
Na kraju su mu rekli da su pomislili da su neki neredi i protesti jer odkud toliko mladih i radno sposobnih u sred radnog vremena baza po ulicama

Malo ih baza, uglavnom sede u kafićima! :rtfm:

:mrgreen:

Devojko moja draga! :cmok:

Šta se doplaćuje? Odeš u privatnu kliniku i oni ti kažu: Vaše zdravstveno osiguranje pokriva intervenciju do 150€, a vi doplatite ratzliku od još 50€? Ili ti kažu: znate, zabole nas što vi svaki mesec dajete za zdravstveno, a ovaj parat ne radi u lokalnoj bolnici. Evo, naš radi, ali to košta 200€, platite.

- - - - - - - - - -

Rife jedini, srce i dušo :heart:

- - - - - - - - - -

то странци седе по фићука као онај монтенигер што је шедео па му пао прозор на главу

домородци пре подне одмарају од журки по сплавовима ил надниче код мишка и сличних

Ko ima on doplacuje i sada tj. placa cesto i za sasvim bespotrebne usluge, ali nisam protiv da se deo iz izdvajanja od plate refundira i privatnoj klinici i privatno doplati neki deo koji treba, ali da drzavne bolnice ne treba da postoje to nema nigde pa ni na zapadu. A kamoli jos kad su dobre, ali izgleda da bas u tom grmu lezi zec, da neko zeli da je unisti i privatizuje na kvaran nacin za 12 ari placa koji i nisu u njenom vlasnistvu.

Jelo' si ti pismen uopste? Prvo procitaj sta sam napisala, pa onda postavljaj pitanja, nemoj vecito da "mlatis" kao muva bez glave samo da bi nesto pisao i ispao da nesto znas.

Kerky, niko ništa ne doplaćuje. Plaćaš sve svoje kod privatnika. Eto, pismen sam, a ti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back