скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko, Marsi i Proćok? Nemaju oni toliko keša, bojim se.

e zato ces ti da uskocis , ki naslednik sto je maznuo od naroda.

ej , bre ne hvalis se da si vlasnik ,citavoga bazena za svoje drage....

uhh, koj si ti veljiki kapiTaljist.

- - - - - - - - - -

Neka isplati onaj ko se okoristio od te drzave na nelegalan nacin zajmovima, mitom i slicno, svercom i utajom. To je ta "kasta".

os da kazes REFER

auuuu

pa i jes bre.

maznuo citav soliter.

- - - - - - - - - -

Pa to, komunisti.

cut bre tu komunjaro cvetska.

Има и Филм са све лепим,великим Преводоом :)
(Нану превод не треба..он је писмен на руском за разлику од мене) .

cekaj bre malo

on je imao Cteljicu za HUNGARY language

otkud sad i RUSKINJU , ups za ruski jezik

- - - - - - - - - -

malo me nervira DJOLE

i vidi se da nema snage , ni za kretanje i trcanje , kao i za jacinu udarca a i to protiv prosecnoga Bautista

Smatra se da je ukupan broj žrtava u Drugom svetskom ratu bio između 50 i 70 miliona ljudi. Oko 80 odsto tih žrtava su bili stanovnici samo četiri države - Nemačke, Rusije, Kine i Poljske. Preko 50 odsto žrtava u Drugom svetskom ratu su bili civili.Od toga Rusija( sssr) je imao ukupno vojnika i civila oko 24,600,000, skoro polovina poginulih u drugom ratu..

Hor Aleksandrov......zvuci mocno ..

NIšta, sledeći put kad neko pokuša da slika tvoju personu, ti trk za njim, pa odštetni zahtev za pretrpljene psihičke patnje.

To dete nije mogao da nahrani, jer to dete mora na infuziju, zato što organizam u takvom stanju ne može da vari ni tečnu ni čvrstu hranu. A on sa sobom nije imao pogodnu bolničku aparaturu. Ta humanitarna organizacija je mogla da pomogne tom detetu, ali nije imala je li sredstva. Obesio se ***** li ga, što je duševan čovek.

Ulična, reportažna fotografija se ne plaća ako ne radiš za neke novine. Fotograf u Alepu ili Kabulu može da se nada 100$ dnevno, ako radi za NY Times ili nešto slično. Najbolje se plaća stock fotografija. Trenutno najbolje idu slike paradajza na sve načine, skoro je neki lik prodao Shutterstocku sliku paradajza sa mladim lukom za 2200$.

Е нека си ми рек'о! :lol: Све, осим оног што сам те питала... :roll:

Smatra se da je ukupan broj žrtava u Drugom svetskom ratu bio između 50 i 70 miliona ljudi. Oko 80 odsto tih žrtava su bili stanovnici samo četiri države - Nemačke, Rusije, Kine i Poljske. Preko 50 odsto žrtava u Drugom svetskom ratu su bili civili.Od toga Rusija( sssr) je imao ukupno vojnika i civila oko 24,600,000, skoro polovina poginulih u drugom ratu..

Hor Aleksandrov......zvuci mocno ..

Ух, Нина, ниси требала ово да постављаш, ово побија теорију ових наших еХперата 'за војна питања и Други светски рат' - како су нас Немци убијали само зато што смо ми њих чачкали. То су они што воле да слушају ону романтичну, стару добру Лили Марлен. :lol:

- - - - - - - - - -

'Бардан у Кафану :)

A sto nisam trebala ? To su zvanicni podaci..Imas ih i na Wikipediji i mnogim drugim mestima..Nisam ih ja izmislila

https://sr.wikipedia.org/sr/Жртве_у_Другом_светском_рату
Страдања у рату
[TABLE="class: wikitable"]
[TR]
[TD]Држава[/TD]
[TD]Настрадали војници[/TD]
[TD]Настрадали цивили[/TD]
[TD]Проценат настрадалог становништва[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Пољска[/TD]
[TD]300.000[/TD]
[TD]5.700.000[/TD]
[TD]18 %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]СССР[/TD]
[TD]8.600.000[/TD]
[TD]16.000.000[/TD]
[TD]14 %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Југославија[SUP][1][/SUP][/TD]
[TD]300.000[/TD]
[TD]1.200.000[/TD]
[TD]10,6 %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Нацистичка Немачка[/TD]
[TD]4.000.000[/TD]
[TD]2.000.000[/TD]
[TD]8 %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Грчка[/TD]
[TD]74.000[/TD]
[TD]390.000[/TD]
[TD]7 %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Јапан[/TD]
[TD]1.950.000[/TD]
[TD]680.000[/TD]
[TD]4,5 %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Француска[/TD]
[TD]290.000[/TD]
[TD]290.000[/TD]
[TD]1,5 %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Италија[/TD]
[TD]280.000[/TD]
[TD]160.000[/TD]
[TD]1,2 %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Уједињено Краљевство[/TD]
[TD]270.000[/TD]
[TD]115.000[/TD]
[TD]1 %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]САД[/TD]
[TD]300.000[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0,2 %[/TD]
[/TR]
Цивили и ратни заробљеници које су убили нацисти
[TR]
[TD]Настрадали[/TD]
[TD]Број настрадалих[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Совјетски заробљеници[/TD]
[TD]3.500.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Настрадали у концентрационим логорима[/TD]
[TD]1.100.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Роми[/TD]
[TD]240.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Јевреји[/TD]
[TD]6.000.000[/TD]
[/TR]
Број убијених Јевреја
[TR]
[TD]Где су убијени[/TD]
[TD]Број[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]У гетима[/TD]
[TD]800.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]У концентрационим и радним логорима[/TD]
[TD]1.300.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Логорима смрти[/TD]
[TD]2.700.000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ван логора[/TD]
[TD]преко 300.000[/TD]
[/TR]
Проценат убијених Јевреја
[TR]
[TD]Држава[/TD]
[TD]Проценат убијених Јевреја[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Немачка[/TD]
[TD]50 %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Аустрија[/TD]
[TD]83 %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Данска[/TD]
[TD]1 %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Француска[/TD]
[TD]28 %[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Пољска[/TD]
[TD]89.5 %[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

cekaj bre malo

on je imao Cteljicu za HUNGARY language

otkud sad i RUSKINJU , ups za ruski jezik

- - - - - - - - - -

malo me nervira DJOLE

i vidi se da nema snage , ni za kretanje i trcanje , kao i za jacinu udarca a i to protiv prosecnoga Bautista

Učio se ruski u osnovnoj i srednjoj. Ostalo mi da znam čitanje i pisanje.
Bilo bi dobro kad bi engleski mogao da zaboravim. :lol:

Паметно, купиш им да једу и пију, а потом продаш фотографију по баснословној цени. :mrgreen:

Као и тај што је изигравао другог лешинара поред гладног детета у Африци, шта је чекао, 'још бољу фотку' - да дете умре па да слика како га лешинар кљуца? Уместо што се обесио, зар није било боље да је нахранио то дете? Уосталом, зашто се обесио?

И шта си одма' скочио, ово сам те питала највише због тога што сам имала један случај, тј, пар случајева, где су хтели да ме сликају кришом, па кад сам реаговала тек онда ме питали да ли смеју да ме фотографишу, и још случајева где су ме отворено сликали без да су ме питали, па кад сам одреаговала, њихова реакција је била дрска и безобразна. Зато питам да ли је обичај или правило да се 'објекат' (а да у питању није бескућник, које наводиш) пита за дозволу, или није?

Svako ima pravo da te slika bilo gde kako god hoce, osim ako nisi na svojem ili tudjem privatnom vlasnistvu.

Nisam verovao, ali istina je. U ponedeljak u KBC ''Dragiša Mišović'' dolaze izvršitelji da plene imovinu bolnice u iznosu od 1 100 000 evra, kako bi isplatili novac vlasnici zemljišta na kojem je bolnica sagrađena.

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/p...e-da-ce-bolnicu-braniti-telima-clanak-2836695

- - - - - - - - - -

Sledeća lobotomija je da će zbog Beograda na vodi da sruše stari tramvajski most, a onda malo dalje da sagrade novi.

I niko ništa. J.ebeš ovu zemlju i j.ebeš ovaj narod.

Apsolutno svim besmislicarskim bolnicama u Srbiji treba zapleniti imovinu.

I ne samo u Srbiji.

- - - - - - - - - -

Ovakve stvari ne bi smele da se desvaaju kad su bolnice u pitanju.

Na kraju ta zena se odrekla daljih potrazivanja, ali je tu ocigledno umesao prste neko ko zeli da se okoristi po svaku cenu.

Takve stvari treba da se desavaju posebno kada su bolnice i skole u pitanju, ti besmisleni gutaci otetih para gradjana nekog drustva.

Svako ima pravo da te slika bilo gde kako god hoce, osim ako nisi na svojem ili tudjem privatnom vlasnistvu.

cuj ala si ovaj odma nabacuje.

nece tebe niko slikat , eto recimo prosloga leta , bio si odusevljen sa LATINO zemskama , objasnjavao svima da obozavas njihov zadnji trap.

slikah ih , i postavih ti ...i sta se desilo , nije te bilo danima u kafani.

cini mi se da je negde bilo i vest , o nekome , tko je obe sake , morao da u zavoje i meleme stavi.

koincidencija.....:whistling:

Ovaj Marsi je tezak idiot.

a jel

ti to po sebi.

ono kako Ja tako i svi drugi stim da je to tvoje JA, ponajvece.

jel tako.

neg , jel ja to citam , da bi ti njih jopet da ih gledas.

os spreda ili os , odpozadi.

koliko se ja trudih , objasnjava o tvojim potrebama i opsesijama prema njima.

i koliko sam morao da ih namestam da bih mogao da uhvatim...kadar.

a ti , joj koji si nezahvalni eXperat.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back