скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
е брате двоумим се дал да убијем паука ил га ухватим и избацим из стана, не знам како се створио, мора да га неко убацио ил унео на одећи :lol:

Ja nikad na ubijam pauka, ili ga ostavim na zidu da lovi komarce ili ga odnesem na terasu. Kao srednjoškolac sam držao jednog domaćeg u providnoj plastičnoj kutijici oko godinu dana i lepo ga hranio, prilično je porastao. Na kraju sam ga pustio.
A ti ne voliš romantiku uz akustičnu gitaru? :per:

A A , uhhh

pa DOBRO JUTRO radni narode

sta ima kada nema

ko je kome i koliko puta

platio kafu

e sad kafa

ebem ti kada se kasno ...radi.

Radni narod od punih usta a praznih džepova... EVO OPET MI UZJAHALI KLADŽU!

A ovamo sve neke opasne veličine, rešavaju svetske probleme, za sve im kriv komunizam...

Iebote kasne izveštaji za Grčki Kino 2 kola, a i onaj italijanski loto često menja ključ...

A biće sve gore i gore - nema više fudbala, kraj sezone sad će stoka na brojeve...
Ni kompjuter ne može da obradi navale...

TO SU SVI ONI ŠTO IH NINA SLIKALA DANAS U KNEZU

Nikad ne ubijaj pauka. :lol: Korisna životinjica.

убацио сам га у теглу и зачепио, сад га посматрам, бесан је као мува :lol:

кад будем пожелео да га ослободим - бацићу целу теглу кроз прозор па ако преживи - преживи, можда ће бит мало угруван ал битно да буде жив :lol:

- - - - - - - - - -

Ja nikad na ubijam pauka, ili ga ostavim na zidu da lovi komarce ili ga odnesem na terasu. Kao srednjoškolac sam držao jednog domaćeg u providnoj plastičnoj kutijici oko godinu dana i lepo ga hranio, prilično je porastao. Na kraju sam ga pustio.
A ti ne voliš romantiku uz akustičnu gitaru? :per:

дуда дуда дуда дуда дудица

дуда дуда дуда луда цурица

...

:lol:

убацио сам га у теглу и зачепио, сад га посматрам, бесан је као мува :lol:

кад будем пожелео да га ослободим - бацићу целу теглу кроз прозор па ако преживи - преживи, можда ће бит мало угруван ал битно да буде жив :lol:

- - - - - - - - - -

дуда дуда дуда дуда дудица

дуда дуда дуда луда цурица

...

:lol:

huge-spider-webs-caught-moths_26173_600x450.jpg

Šta misliš, kolika kanta bi ti trebala da samo zatvoriš Darvinovog pauka?
Ne pričam dal bi imao muda da ga nahvataš...

не волим Дравиновце, њакем им по њиовој "теорији", већ стотине година траже "карику што недостаје", на крају ће у некој еугенетској лабораторији смућкати и исконструисати нешто и рећи, отприлике: "то је то! имамо доказ! човек је настао од кромањонца!" :hahaha:

не волим Дравиновце, њакем им по њиовој "теорији", већ стотине година траже "карику што недостаје", на крају ће у некој еугенетској лабораторији смућкати и исконструисати нешто и рећи, отприлике: "то је то! имамо доказ! човак је настао од кромањонца!" :hahaha:

Vidi prijatelju, "tri mudraca" što su plodili Mariju a muža joj izbacili izkuće, to se danas zove KRIVIČNO DELO :lol:

Radni narod od punih usta a praznih džepova... EVO OPET MI UZJAHALI KLADŽU!

A ovamo sve neke opasne veličine, rešavaju svetske probleme, za sve im kriv komunizam...

Iebote kasne izveštaji za Grčki Kino 2 kola, a i onaj italijanski loto često menja ključ...

A biće sve gore i gore - nema više fudbala, kraj sezone sad će stoka na brojeve...
Ni kompjuter ne može da obradi navale...

TO SU SVI ONI ŠTO IH NINA SLIKALA DANAS U KNEZU

a jel

pa to su radnici , rade, tj cepaju cipele , da bi se i kupovalo a sa kupovanjem a ne stednjom idu pare i za poreze i plate , istih.

neg , ima se tu kod vas i onijeha koji i rade , li rade, li rade.

a za sve su krive komunjare...vase

Vidi prijatelju, "tri mudraca" što su plodili Mariju a muža joj izbacili izkuće, to se danas zove KRIVIČNO DELO :lol:

не знам ја ништа о тим стварима, мало сам читао ал не све, у сваком случају то су приче другог народа а једна од заповести је: не пожели ништа туђе, па тако ни туђе жене ни туђе мудрости ни туђих прича.

не волим Дравиновце, њакем им по њиовој "теорији", већ стотине година траже "карику што недостаје", на крају ће у некој еугенетској лабораторији смућкати и исконструисати нешто и рећи, отприлике: "то је то! имамо доказ! човек је настао од кромањонца!" :hahaha:

e , kada je bog stvarao zivotinje , ponekada se i zahebe , pa i pravio i one , koji i misle da i znaju ista.

neg , nikada nisi i odgovorio na onoj temi , sta je starije ili koji je veci broj.

milioni godina ili 15 000 godina.

не знам ја ништа о тим стварима, мало сам читао ал не све, у сваком случају то су приче другог народа а једна од заповести је: не пожели ништа туђе, па тако ни туђе жене ни туђе мудрости ни туђих прича.

pa niko te ni ne želi... svašta...

гле, милосрдни мрси, ја милионе не волим, доносе мигрене мигранте и лажне пријатеље, тако да би пре прихватио плату од 15 000 динара нег ону од милион динара

a to se i vidi ,

sta , ti kao ljubitelj KRE bi i mogao znat , sta je bolje.

moras , otic , kod onoga , sto ti , usadjuje znanje i kome ljubis ruku , da ti i pokazesta je razlika.

eto , ti i taj , mnogo obozavaju milione , neh tisutche.

a i vidi im se.

kazu , jedna magla , kosta za tebe , toliko i toliko , miljiona a ti , juris li juris da nekako i dojdes do tih miljiona i , ceo zivot ti prodje u jurnjavi za tom maglom.

i u pravu si , nije za svakoga...

pa niko te ni ne želi... svašta...

то је мој избор, ја сам свесно и савесно одабрао да не будем виртуелни шмекер, лепше ми некако да све гледам с позитивне стране и причам на мој начин с мојом посадом, онако никад не знаш кад ће неки љубоморни муж што седи неђе и све посматра да одлучи да те потражи, а знам какав сам ја ако дође дотле, могу мислити шта би урадио неко још горопадније нарави

narocito je vazno znati , mislim barem oni koji su i isli u normalne skole da se i ima onijeha koji jos nijesu izasli iz shicoFRIZiranoga stanja.

i jos veruju u bajke i basne.

a nece da prizna da je ZA SVE KRIVO JAJCE

Ako je sve nastalo od Adama i Eve onda je sve ovo težak incest.
Eto šta crkva propagira

- - - - - - - - - -

то је мој избор, ја сам свесно и савесно одабрао да не будем виртуелни шмекер, лепше ми некако да све гледам с позитивне стране и причам на мој начин с мојом посадом, онако никад не знаш кад ће неки љубоморни муж што седи неђе и све посматра да одлучи да те потражи, а знам какав сам ја ако дође дотле, могу мислити шта би урадио неко још горопадније нарави

Onda kako objašnjavaš da ima belih, žutih, garavih ljudi ako je sve od Adama i Eve?
Eva nije mešala?

ето мрсидес призива жене у црном

a , sto je lijepa , ej , musko , u svom zanosu uopste ne primecuje , da odlazi i da ga vise nema.

nes ki , u evoluciji coeka , neki su i skontali sta je to , a mnogi , oni i koji i nemaju pojma o zivotu , budu konzumirani od strane tih crnih u odecama ,

ups htedoh da kazem , crnih udovicama.

- - - - - - - - - -

Jel misliš na pauka ili ono zlo, ženu? :eek:

a jel ima , nekoh razlika.

onaj nacin zivota i evolucija tog i takvoga zivota i ocuvanju vrste i

zivota , ne savrsenoga bica zvan MUSKO.

Jel misliš na pauka ili ono zlo, ženu? :eek:

u suštini, taj pauk nije agresivan... čak štaviše sklanja se...
e jedino je nezgodno ako se sakrije u patiku

kažu ljudi po dve nedelje nervne agonije, opijum ne pomaže...

jel, a kako to policija faća razne droge po gepekcima za Dnevnik2 a nikad ne nadju najrašireniju drozu od koje opstaju države?

- - - - - - - - - -

Recimo Amerika...

a to se i vidi ,

sta , ti kao ljubitelj KRE bi i mogao znat , sta je bolje.

moras , otic , kod onoga , sto ti , usadjuje znanje i kome ljubis ruku , da ti i pokazesta je razlika.

eto , ti i taj , mnogo obozavaju milione , neh tisutche.

a i vidi im se.

kazu , jedna magla , kosta za tebe , toliko i toliko , miljiona a ti , juris li juris da nekako i dojdes do tih miljiona i , ceo zivot ti prodje u jurnjavi za tom maglom.

i u pravu si , nije za svakoga...

виђу милосрдни мрси, ја нијесам демократ, ја сам самостално апдејтујући савесни технократ који поред тог има неколико хобија, један је хватање паукова други пецање пецароша трећи нижој врсти неразумљиви и несхватљиви вид тј облик комуникације четврти стручно усавршавање у мом домену пети спајање и преузимање ради вишеструке математичке интеграције (знаш шта су математички вишеструки интеграли и диференцијали?), следећи математичко моделирање свакодневних дешавања, следећи техничко технолошко предвиђање на основу утврђене функције циља узимајући у обзир позитивне и негативне утицаје околине следећи прављење система ал не у политичком смислу већ технолошком технократском итдитдитд...

- - - - - - - - - -

Eto šta crkva propagira

- - - - - - - - - -

Onda kako objašnjavaš da ima belih, žutih, garavih ljudi ako je sve od Adama i Eve?
Eva nije mešala?

то је добро размишљање, мнења сам да генетски потенцијал двоје особа просто није довољан да од њега настану милијарде

Eto šta crkva propagira

- - - - - - - - - -

Eva nije mešala?

a jok ,
nece da kazu da je prvo bog stvorio ADAMU , STEVU, pa kada tada i nije islo , onda je uzo jedno rebro ADAMU i napravi EVU.

no , pitanje je sta se desilo sa drugim rebrom i sta se desilo sa STEVOM.

danas , oni kazu da je bog stvorio i STEVU I AVU, pa onda da se i mogu istopolno da hebu i da je to normalno.

a zasto to kazu , jer bo i sami , ti koji su i uzeli za sebe, da su posrednici njih i boga , su i to i dusno primenjivali.

i oni to i najbolje znaju, zar ne.

sto se tice boje , pa sve je u velicini

ako je mali u velikoj , onda i normalno ulazi i svetlo,

ponekada u mraku , mracne sile mraka , ulaze i onda je..mracno

e za zuto , to je vec i diskutabilno , jer , tamo i nije postojao bog , vec su se keksali i keksali i LIMUN BRALI

виђу милосрдни мрси, ја нијесам демократ, ја сам самостално апдејтујући савесни технократ који поред тог има неколико хобија, један је хватање паукова други пецање пецароша трећи нижој врсти неразумљиви и несхватљиви вид тј облик комуникације четврти стручно усавршавање у мом домену пети спајање и преузимање ради вишеструке математичке интеграције (знаш шта су математички вишеструки интеграли и диференцијали?), следећи математичко моделирање свакодневних дешавања, следећи техничко технолошко предвиђање на основу утврђене функције циља узимајући у обзир позитивне и негативне утицаје околине следећи прављење система ал не у политичком смислу већ технолошком технократском итдитдитд...

- - - - - - - - - -

то је добро размишљање, мнења сам да генетски потенцијал двоје особа просто није довољан да од њега настану милијарде

a , svaka cast , da jesi i tko i da nijesi.

moram ti priznati da sve znas , i da niko ama bas niko i ne moze izac sa tem tvojim znanjem , nego ,kada smo kod matemotike , reci ti meni sa kim je to ono PITAGORA pricao i jos te , crtao , da bi i obucio , neke.

bese li to pre , iskristalisanoga ili posle .

jel to bese , ono , pre, ili ti posle , tvoje spoznaje da si ti do boga.

normalni ,ljudi i pricaju sas bogom , kroz posrednika i za to , dobrovoljno i daju im , ne i koze i ovce , jer su i sami ovce .

не би ја о тим "стварима" причао, велике су то "ствари", знам да постоје чудотворци а да су и у прошлости постојали. нпр некад су постојали видари, код Срба, њима је довољно било да погледају човека и одмах знају шта му треба и шта је невоља, тако исто и љековити травари и многи други прави лечитељи. А откад је почела медицина и фармација људи све краће и краће живе, ето каква су ова модерна времена, човек поживи 70 година и оде, а околина још прича приче типа: био стар чоек кењпдсмрд. ја знам да је мој ђед поживео преко 90 година а код овије доктора данашњих никад ошо није и никад није ни био болестан, понекад нека прехладица и то је све. а био доброг памћења, целу славарицу знао напамет и још много дугачкије старосрпскије песми, кад ме је свјетовао само би ме гледао право у очи и тихо смирено причао, глас никад повисио није. сваку биљку је знао по старосрпском језику назвати.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back