SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
- - - - - - - - - -
[ULAŽEM POSTER I ŽABU!

- - - - - - - - - -
Него, шта је било са Жабицом?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- - - - - - - - - -
[ULAŽEM POSTER I ŽABU!

Затекао сам се игром случајева на његовом концерту тамо давне 1998-е,знам да га је публика чекала скоро 2 сата нико није знао гдје је док га нису пронашли у комбију како спава као беба.Пробудили га,он љут отворио флашу вина и пијуцкао по мало,те одрадио врхунски концерт 2,5 сата.
Давор Гобац је легенда "punk rockа" ех Југе...
KONTEJNERKA

Vešanje u kupatilu, pronađen na podu.... vrlo sumnjiv način zamoubistva. Kao Jesenjin koji se obesio o radijator. Možda ih drže na plafonu.Besio se kris kornel. Okasnio je 30 godine da bi bio kao dejv navaro.
Vešanje u kupatilu, pronađen na podu.... vrlo sumnjiv način zamoubistva. Kao Jesenjin koji se obesio o radijator. Možda ih drže na plafonu.
Šteta, nisam ga nešto slušao, al šiparice su sekle vene...
nesam shiparica ali sam pratio.Naprave novine u saradnji sa svima da bude sumnjivo. Od prislija i hendriksa do kobejna i menik strit richija.
A realno je da su trsli od gudre i da bi se uklopili u rnr,punk fazon zivota.
nesam shiparica ali sam pratio.
Pa to, komunisti.
e zato ces ti da uskocis , ki naslednik sto je maznuo od naroda.
ej , bre ne hvalis se da si vlasnik ,citavoga bazena za svoje drage....
uhh, koj si ti veljiki kapiTaljist.
- - - - - - - - - -
os da kazes REFER
auuuu
pa i jes bre.
maznuo citav soliter.
- - - - - - - - - -
cut bre tu komunjaro cvetska.
Apsolutno svim besmislicarskim bolnicama u Srbiji treba zapleniti imovinu.
I ne samo u Srbiji.
- - - - - - - - - -
Takve stvari treba da se desavaju posebno kada su bolnice i skole u pitanju, ti besmisleni gutaci otetih para gradjana nekog drustva.
KAko ne razumeš Kerky? Kami ne voli da ide u bolnice, zato i piše na forumu. Inače bi mu dali samo vikendom i državnim praznicima tamo one čike.

Dooobar dan
Kako ste danas ..Doruckovali, popili kafu, procitali stampu na radnom mestu, setali malo po gradu za vreme radnog vremena,
igrali igrice na sluzbenom kompu, dosli na forum sa sluzbenog kompa, opet pili kafu, nesto malo raducnuli i zapalili sa posla
jerbo kako rekoste sefu ..morate kod lekara, ili da uplatite ratu za porez ili kod deteta u skolu...
- - - - - - - - - -
Knez Mihajlova pre podne
![]()
Jednom je otac moje prijateljice vodio delegaciju iz Japana pre podne Beogradom
I vidi da su se nešto uzvrpoljili i okreću se na sve strane
Na kraju su mu rekli da su pomislili da su neki neredi i protesti jer odkud toliko mladih i radno sposobnih u sred radnog vremena baza po ulicama

Rife jedini, srce i dušoŠta se doplaćuje? Odeš u privatnu kliniku i oni ti kažu: Vaše zdravstveno osiguranje pokriva intervenciju do 150€, a vi doplatite ratzliku od još 50€? Ili ti kažu: znate, zabole nas što vi svaki mesec dajete za zdravstveno, a ovaj parat ne radi u lokalnoj bolnici. Evo, naš radi, ali to košta 200€, platite.
- - - - - - - - - -
Malo ih baza, uglavnom sede u kafićima!
Devojko moja draga!![]()

Šta se doplaćuje? Odeš u privatnu kliniku i oni ti kažu: Vaše zdravstveno osiguranje pokriva intervenciju do 150€, a vi doplatite ratzliku od još 50€? Ili ti kažu: znate, zabole nas što vi svaki mesec dajete za zdravstveno, a ovaj parat ne radi u lokalnoj bolnici. Evo, naš radi, ali to košta 200€, platite.
- - - - - - - - - -
Malo ih baza, uglavnom sede u kafićima!
Devojko moja draga!![]()
Ko ima on doplacuje i sada tj. placa cesto i za sasvim bespotrebne usluge, ali nisam protiv da se deo iz izdvajanja od plate refundira i privatnoj klinici i privatno doplati neki deo koji treba, ali da drzavne bolnice ne treba da postoje to nema nigde pa ni na zapadu. A kamoli jos kad su dobre, ali izgleda da bas u tom grmu lezi zec, da neko zeli da je unisti i privatizuje na kvaran nacin za 12 ari placa koji i nisu u njenom vlasnistvu.
Jelo' si ti pismen uopste? Prvo procitaj sta sam napisala, pa onda postavljaj pitanja, nemoj vecito da "mlatis" kao muva bez glave samo da bi nesto pisao i ispao da nesto znas.