скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Proćko, a jel' slušaš na vokmen? Nezgodno je kad ti u sred psiho popa nestane struje.

e362d75a54a391cae14e18be4764a854.jpg

eve ga radi, ogrejalo ga sunce Japana... :D
ti si uvek kupovao one kineske što žvaću kasete... Tobisha, NOSY, LILIHIPS i slične marke...

- - - - - - - - - -

Is ti na LJiS, pa kad se opametis, vrati se da razgovaras ozbiljno.

De si snajka, jel ti došo onaj neprežaljeni mladoženja? (mlad ko rosa u podne)

- - - - - - - - - -

:lol:

Dooobar dan
Kako ste danas ..Doruckovali, popili kafu, procitali stampu na radnom mestu, setali malo po gradu za vreme radnog vremena,
igrali igrice na sluzbenom kompu, dosli na forum sa sluzbenog kompa, opet pili kafu, nesto malo raducnuli i zapalili sa posla
jerbo kako rekoste sefu ..morate kod lekara, ili da uplatite ratu za porez ili kod deteta u skolu...:lol::mrgreen:

- - - - - - - - - -

Knez Mihajlova pre podne

Knez-Mihajlova-01.jpg

Seronje i seratorke od mobilnih telefona i komunističkih penzija od matoraca.
Ovi najbolje znaju KOLIKA je plata tamo negde u EU pa razočarani ne žele ovde da rade ništa
Bar dok im je one komunističke penzije...

Znači pored Zvezdarske šume ili Košutnjaka pa i Ade Romanije... fenseri od bušnih gaća U KNEZ...
Čak ni ne znaju gde je ta ŠTRAFTA, a inače sve znaju, šta god da ih pitaš, baš ko ovaj naš Rifke...

Jadne one žene sa trafika što im odbijaju od plate za ukradene orbit žvake i keksiće...

Poslednja izmena:
Braćko Proćko, pomagaj, brate Nane i ti, hoće Kerky da me seksistički iskoristi. Samo bi da dominira, šta da radim? :rida:

- - - - - - - - - -

Ne mi se sviđa, prenapucana je. Ja sam više za ovako ženstvenije i nežnije, da mi svira gitaru a ja gledam. I slušam, naravno.

Oće da te uštroji zbog Svećonosceva koji nikako da dodje... pod tim nickom doduše...

Prvo pečat u opštinu pa onda, ne nasedaj! :rtfm:

Kerky, hajde ne lupaj, molim te. Napisala si glupost i to je to.

Nego, Sajenseeee, za tebe da uživaš!

е брате двоумим се дал да убијем паука ил га ухватим и избацим из стана, не знам како се створио, мора да га неко убацио ил унео на одећи :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back