скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji mi, oni koji nikad nismo bili u partiji na vlasti, ili mi koji nikad nismo radili u nekoj SFRJ megauspešnij firmi? Ili mi koji nismo bili rođeni u vreme otimanja i slanja u logore? Možda mi koji nismo bili rođeni u vreme kad je Jugoslavija postala bedna republika?

Rifke, dobio sam novu koleginicu sa kojom usko sarađujem. Završila je policijsku akademiju ima 32 godine.
:roll::lol:
Malo sam zatečen, daj neki savet.

Koji mi, oni koji nikad nismo bili u partiji na vlasti, ili mi koji nikad nismo radili u nekoj SFRJ megauspešnij firmi? Ili mi koji nismo bili rođeni u vreme otimanja i slanja u logore? Možda mi koji nismo bili rođeni u vreme kad je Jugoslavija postala bedna republika?

pa , vec kada se pitas , postavljam pitanje od kude li ste vi dosli.

kuj su vas rode dovele.

a koji su bre , izvrsili rasprodaju MOJE IMOVINE, i miliona onijeha koji su izdvajali iz svoga dohotka , za izgradnju.

marsovci to nijesu ucinili ,

sve mi se cini po mesecini , da oni koji su sedeli na NOSI i srali , da su i to bre nastavili i kasnije.

i zasrali sve.

Marsi, jedini problem je što sam ja stan kupio 2000. godine. Hajde sad napiši novu bajku. :lol:
Što se tiče škola, zamisli da je neko ko je u škole išao u vreme SFRJ, završio komunističke škole? Kao da drugih nije bilo. :fdlan: Novu bajku, molim.
Ne, ja sam na prijemu bio među nekoliko najboljih i zato sam studirao na budžetu. Završio sam kao najbolji i brzo se zaposlio, a sve to zahvaljujući mom radu i znanju. I nisam otišao iz zemlje, zamisli. Daj novu bajku.

i to ti i govorim

tvoji su ti omogucili da budes u BGD, da ides u dobar vrtic , da uzivas u carima socijalne zastite tebe i tvoje porodice , da si /ste bili i socijalno obezbedjeni...

i da je u skoli , od osnovne , se nije placalo za skolovanje , da su tada nastavnici i profesori , SVOJE ZNANJE PRENOSILI NA SVE VAS, NE SAMO NA BOGATUNE.

i tako , kazes , zbog dobroga uspeha , oso si na univerzitet , bas kao i na STOTINE HILJADA DECE , SELJAKA, RADNIKA i oni su i postali ..

i nijesi Ti zavrsio komunisticke , skole , osim ako nijesi nastavio tradiciju svojih , pa si i isao U PARTIJSKIM SKOLAMA , tipa KUMROVEC.

i dakle.

vidim da si ti iskoristio sve , ono sto je recimo marsovac i ukazao.

posredno prvo , pa posle i neposredno.

sto se tice stana i onijeha drugih , kuio si ga , jer je ONAJ , STO JE PRODAVAO ,

morao to da cini , a koji su to razlozi...

nego , da si mi lijepo rekao , da si sve ti sam iz svoga djepa placao , pa hajde.

pitanje

BUDJET

tko je i na koji nacin izdvojio sredstva za taj budjet.

Drugari, baš vam hvala. :lol:

Ако смем ја да кажем коју на дату тему :mrgreen:

Бјаж' колико те ноге носе бре! Перо, једном пандурка увек пандурка. Веруј ми. :lol:

А и посао...не, не...не кака се у сопственом дворишту. :D
Ето, мало женске визуре. :manikir:

ih pa beda je bila i u kraljevini,znas onu foru moje deda je bi predratni trgovac,gospodin itd
trgovac pa gospodin
a indutrijalac od masina iz ratne odstete
cekaj,pa i broz je dobijao takve masine,rekao sam ti kako je prebacio u ivo lola ribar
sad je i on neki industrijalac postao:hahaha:

- - - - - - - - - -

radnicima stanovi,tajkunima fabrike tako se ispostavilo

zanimljivo je da najvise skacu , oni koji su i imali najvise koristi iz SOCIJALIZMA.

i sada vicu , uaaaaa komunjare a vamo , kradu i oduzimaju od onijeha koji i jedva skuce za koricu hleba.

a odusevljavaju se sa hurvama , sponzorusama , bizmismena, koji su gle , pomagali u ratnoj atmosferi , druge od problema sa zlatom ,parama , markama , ves masina , regala i ostalih kucnih potrepstina i sve to -legalno dovezli u serbiju.

zanimljivo , veoma zanimljivo.

eto ranije , na skvicenje tu nekih , da bi im otvorio ganglije , postavih svoju kucu , ups , moju prodatu kucu , za koju cak ni kredit nisam koristio , ki tu neki.

a i oma , uaaa, nije , to je laz i

onda , lijepo kazem da imam sve materijalne dokaze da je to bilo moje.

nije mi to od CACE ostalo niti je bilo , kupljeno sa malverzacijama , sta vise , bilo je UPOTREBNO ZNANJE OBRAZOVNOGA LEGALNOGA SISTEM , OROCENIM U USTAVU SFRJ.

PRIMENA NORMATIVNOGA U STVARNOST.

Ако смем ја да кажем коју на дату тему :mrgreen:

Бјаж' колико те ноге носе бре! Перо, једном пандурка увек пандурка. Веруј ми. :lol:

А и посао...не, не...не кака се у сопственом дворишту. :D
Ето, мало женске визуре. :manikir:
pricas bezveze...nisi nikad bila sa pandurkom pa ne znas

To je posao. Sad skupljam intelidžens i razmišljam da li nešto da pokušavam. A drugari Sawa i Rifer umesto da kažu , raskivaj, Musa i jarac fazon oni mi kažu bićeš jeben. :lol:

pa to ti je po monarhistickoj i kapitalistickoj teoriji.

i vako i nako bit ces jeben.

nema po onom socijalistickoj ...da se prvo glediti , pa oni , smekati , pa cvece u prirodi

pa romantika

po njima oma ces biti jeben ili bijen

- - - - - - - - - -

nego
MUN umuvo gol CELTI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back