Marsi, jedini problem je što sam ja stan kupio 2000. godine. Hajde sad napiši novu bajku.

Što se tiče škola, zamisli da je neko ko je u škole išao u vreme SFRJ, završio komunističke škole? Kao da drugih nije bilo.

Novu bajku, molim.
Ne, ja sam na prijemu bio među nekoliko najboljih i zato sam studirao na budžetu. Završio sam kao najbolji i brzo se zaposlio, a sve to zahvaljujući mom radu i znanju. I nisam otišao iz zemlje, zamisli. Daj novu bajku.
i to ti i govorim
tvoji su ti omogucili da budes u BGD, da ides u dobar vrtic , da uzivas u carima socijalne zastite tebe i tvoje porodice , da si /ste bili i socijalno obezbedjeni...
i da je u skoli , od osnovne , se nije placalo za skolovanje , da su tada nastavnici i profesori , SVOJE ZNANJE PRENOSILI NA SVE VAS, NE SAMO NA BOGATUNE.
i tako , kazes , zbog dobroga uspeha , oso si na univerzitet , bas kao i na STOTINE HILJADA DECE , SELJAKA, RADNIKA i oni su i postali ..
i nijesi Ti zavrsio komunisticke , skole , osim ako nijesi nastavio tradiciju svojih , pa si i isao U PARTIJSKIM SKOLAMA , tipa KUMROVEC.
i dakle.
vidim da si ti iskoristio sve , ono sto je recimo marsovac i ukazao.
posredno prvo , pa posle i neposredno.
sto se tice stana i onijeha drugih , kuio si ga , jer je ONAJ , STO JE PRODAVAO ,
morao to da cini , a koji su to razlozi...
nego , da si mi lijepo rekao , da si sve ti sam iz svoga djepa placao , pa hajde.
pitanje
BUDJET
tko je i na koji nacin izdvojio sredstva za taj budjet.