скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e sad GERMANCI protivu P[IRGAVACA.

KOLIKO MI JE POZNATO, danas , LONDON JE IZGUBIO SA 4 KOMADA , TJ , U TO JE I UKLJUCEN O OVAJ, STO JE DAO ...IM.

A MOZE BIT DA CE I BIT JOS., U NJIHOVOM DVORISTU , mislim , i lijepo je to , videt , da i kod njih mecka igra a da , neko drugi svira.

- - - - - - - - - -

Nesrećno smo izgubili od braće. :sad2:

pa srecno vam bilo , ljubljenje sa bracom.

neg sto bre , onaj puca , nerezonski ili sto , ulazi , p[red kos a ne zavrsava...jel to zbog brace...

невиђени хит :lol:

на Првој Вучић у заносу говори о својим привредним успесима и у једном тренутку каже ''кад изгубим на изборима'', на шта се водитељка надовезује ''што се неће десити''.

значи, ово није било ни у време Милошевића :lol:

24253-urmasice-sa-kokosom.jpg

ja bi vas sve prodao za tepsiju urmašica

на Првој Вучић у заносу говори о својим привредним успесима и у једном тренутку каже ''кад изгубим на изборима'', на шта се водитељка надовезује ''што се неће десити''.

Али реално, неће изгубити.:D:sad2:
Одуваће све ове несрећнике од ''опозиције''.
Мсм, ја бих волела да имамо и неког адекватног кандидата, али немамо. Ко ће да гласа за оног Јанковића? Ко је тај човек, уопште? Или за сунђер Боба? Или за малог јахача који је направљен да разбија гласове осталих опозиционара? Сви заједно неће имати као Превасходство.

Цобе се није појавлјивао у риалити емисијама, ниси могао да га видиш да шета улицом и није радио селфије. Краљ. :lol: Друго, поредити Куртзову слину са човеком који је наредио Златану да обори невидлјиву летилицу вредну неколико милијарди долара..., хм.

Мсм, ја бих волела да имамо и неког адекватног кандидата, али немамо. Ко ће да гласа за оног Јанковића? Ко је тај човек, уопште? Или за сунђер Боба? Или за малог јахача који је направљен да разбија гласове осталих опозиционара? Сви заједно неће имати као Превасходство.

Са ће да te закуцају за крст. :lol:

Poslednja izmena:

реално, какав год буде исход, ја ћу се радовати. биће то још један ексер у ковчег ове наше славне републике ;)

Naravno da nece izgubiti.

Kada se setim kako nekada NIKO, BAS NIKO nije bio za Slobu, a on svaki put pobedio!

Teorija zavere, spiuni, vanzemljci..._?

Са ће да te закуцају за крст. :lol:

Шта има да ме закуцавају....ено, пре неко вече шеф неке војне обавештајне службе, не упамтих јој име, прича како је мали испројектован.:lol:
Па и ова пљувачина по Јеремићу и жени му је сасвим намерна, али не у циљу обарања гласова сунђер Бобу, већ супротно. Сад их све дозирају медијским простором да сваки добије по 10%, а остатак се распе на преосталих 8 кандидата. А АВ влада ситуацијом.:roll: У том њиховом послу није баја онај ко прича поштено, већ онај ко је краљ конспирације. У конспирацији је моћ, а не у конфронтацији. Вазда било. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back