скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cuj ,

jel i zivis u srbistanu , zivis :)

dal sve sto se desava na tom tlu i ostavlja posledice svima vama - je-tacno.:rtfm:

dakle ,

nad cijim se glavama poklopac spusta i Cavao -zabija :think:

да, али кад би моји приходи зависили само од Србистана. али не зависе ;)

значи, као што рекох мом другару овде присутном, отворићу шампањац да наздравим пропасти републике :mrgreen:

Naravno da nece izgubiti.

Kada se setim kako nekada NIKO, BAS NIKO nije bio za Slobu, a on svaki put pobedio!

Teorija zavere, spiuni, vanzemljci..._?

cuj Blajbi

jes si mi tu mnogo blizi , neg serbistan, no nemooooj nas VANZEMALJCE DA MESAS snjima.

ih koliko puta im se kaze , nemojte bre da pravite sranja a oni

jes ti ces da nam kazes

ponovis iha puta i uvijek isto

pa im -kazes , more nemojte da jeeedete gouvna

a oniiii u glas

JEEEES TI CES DA NAM ZABRANIS.

Naravno da nece izgubiti.

Kada se setim kako nekada NIKO, BAS NIKO nije bio za Slobu, a on svaki put pobedio!

Teorija zavere, spiuni, vanzemljci..._?

E isto ko sa Cecom
Svi kao slušaju američku muziku a Ceca rasproda sve cedeove...

- - - - - - - - - -

Баш тако. Јин и јанг.
У сваком злу нешто добро и у сваком добру неко зло. :lol:

ja koliko sam razumeo taj simbol - tanko ulazi u okruglo

да, али кад би моји приходи зависили само од Србистана. али не зависе ;)

значи, као што рекох мом другару овде присутном, отворићу шампањац да наздравим пропасти републике :mrgreen:

a pa , imam Ti Ja pravi i to skup SAMPANJAC , dobijen u GRADU SVETLOSTI , jos 2010.

pa onda da nazdravimo , EKSERIMA , cAVLIMA I BOGUMI I SANDUKU OD PRAVOGA DRVETA

Шта има да ме закуцавају....ено, пре неко вече шеф неке војне обавештајне службе, не упамтих јој име, прича како је мали испројектован.:lol:
Па и ова пљувачина по Јеремићу и жени му је сасвим намерна, али не у циљу обарања гласова сунђер Бобу, већ супротно. Сад их све дозирају медијским простором да сваки добије по 10%, а остатак се распе на преосталих 8 кандидата. А АВ влада ситуацијом.:roll: У том њиховом послу није баја онај ко прича поштено, већ онај ко је краљ конспирације. У конспирацији је моћ, а не у конфронтацији. Вазда било. ;)

Мени је прво било симпатично одушевљење народа омладинцем. Нови Обилић, Принцип, фотошоп за пар дана са свим могућим и немогућим јавним личностима и цео тај циркус. После првог гостовања на у92 ( а где друго) :lol: очигледно је да момчина не зна заправо о чему се ту ради, што је и логично.
Ни у вртић не можеш да упишеш дете на "Добар дан" а не да будеш председнички кандидат.

п.с. Са ће пучина и мене да куца поред тебе. :lol:

Poslednja izmena:
Мени је прво било симпатично одушевљење народа омладинцем. Нови Обилић, Принцип, фотошоп за пар дана са свим могућим и немогућим јавним личностима и цео тај циркус. После првог гостовања на у92 ( а где друго) :lol: очигледно је да момчина не зна заправо о чему се ту ради, што је и логично.
Ни у вртић не можеш да упишеш дете на "Добар дан" а не да будеш председнички кандидат.

љубоморан си због фризуре. разумем :mrgreen:

Иначе другари, мени је данас паук однео ауто јер бламара тј. ја нисам видела знак за крај паркинга. :lol:
И онда сам, сва изнервирана и бесна на саму себе отишла до Сајмишта по ауто.
У 19 сати нигде живе душе на Булевару Николе Тесле на НБгд-у. А ја, мртва-хладна, код хотела Југославије станем на семафору јер је, као упаљено црвено, а црвено се упалило за скретање лево...и врхунац идиотије, ја стојим на зеленом, а нека клинка прелази улицу на пешачком, на црвеном.:lol:
Ај' ја, имала сам буран дан, ал' шта њој би?!? :lol:
Е да, пошто сам укапирала на лицу места шта смо урадиле , свирнула сам јој и препала је на мртво. Њој изгледа није било смешно као мени. :mrgreen:
Срећом није било никог иза мене.
Запањујуће празна улица у та доба.

Иначе другари, мени је данас паук однео ауто јер бламара тј. ја нисам видела знак за крај паркинга. :lol:
И онда сам, сва изнервирана и бесна на саму себе отишла до Сајмишта по ауто.
У 19 сати нигде живе душе на Булевару Николе Тесле на НБгд-у. А ја, мртва-хладна, код хотела Југославије станем на семафору јер је, као упаљено црвено, а црвено се упалило за скретање лево...и врхунац идиотије, ја стојим на зеленом, а нека клинка прелази улицу на пешачком, на црвеном.:lol:
Ај' ја, имала сам буран дан, ал' шта њој би?!? :lol:
Е да, пошто сам укапирала на лицу места шта смо урадиле , свирнула сам јој и препала је на мртво. Њој изгледа није било смешно као мени. :mrgreen:
Срећом није било никог иза мене.
Запањујуће празна улица у та доба.

cuj pauk

pa majkumu , koliki je taj PAUK :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back