Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
Pa to, da ga vratim sa staze pune trnja, bola i patnje.
![]()
Перо, кад кажем ''непоменик'', на шта прво помислиш?

исто питање и за остале другаре.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to, da ga vratim sa staze pune trnja, bola i patnje.
![]()
De_Sisti је одавно модератор. ти баш дуго ниси свраћала![]()
Crni Stalere, šta ti je to trebalo? Ja sam bio mod na benchmarku i elitesecurity pre nešto godina,(CC da ne zaboravim) i nikad i nigde više. Nema tije para.
ја признајем да сам искварен и корумпиран
ако имате жељу да се осветите неком саговорнику- проследите ми на пп, добићете ценовник и број рачуна. поштена трговина, ви срећни, ја задовољан, а саговорник банован![]()
Само после годину и по дана у провали беса помену нешто што сам узгред рекао и у међувремену заборавио. Ја заборавио, али они не.
Hehehehe, De Sisti je OK momak, a to si nekad bio i ti![]()
Ма колега ја драге колеге иритирам својеручно, занатски.
Само после годину и по дана у провали беса помену нешто што сам узгред рекао и у међувремену заборавио. Ја заборавио, али они не.
Зато добијам трећи пут златну медаљу на новосадском сајму пољопривреде.
Nisi momak ili nisi OK?![]()
Neka si se ti nama lepo naručkao, iako pljuješ te koji su ti dali da jedeš. To je tako jugoslovenski.
Protoče, ajmo imi u Kanadiju, ja ovde srećan kad imam u banki besplatana vajfaj, a vidi druga Marsovca, on ode kod mrskih neprijatelja a oni ga nahrane. To je zemlja obećana, iako nemaju tri meseca plaćenog godišnjeg odmora.
Marsovac, nasla sam te. Ovaj levo?
https://draganaparamentic.pixieset.com/slavastareraske/?pid=962752495&id=1&h=MjA4NDIxODc4OA
Превише отмен, иако одговара по годинама.
Има неколико потенцијалних Марсоваца на овим фоткама.
E jes bre ********* i to velika *********.
a i neznalica
trebalo bi i da znas prilikom organizacija ovakvih programa , kako i na koji nacin se i novac donira i kako i koliko se novac uplacuje za ulaz.
ah da i trebalo bi da znas i da se u cenu karte ukljucuje i vecera.
a sobzirom da godinama ucestvujem u samoj organizaciji , ove priredbe , u kome na najcistiji nacin se prikazuju tacno , koliko je sakupljeno novca i kako i na koji nacin ce se , ono u godisnjem planu o ostvariti i na godisnjoj skupstini se i daje opus svega sto je izvrseno.
posto nikada nisi ni ucestvovao a bogumi ni videoe sta je i na koji nacin se pomaze najsiromasnijim u SRBIJI , tesko mi je da ti i objasnim koliko je to tezak i odgovoran posao i imati cist obraz.
A sto se tice , vecere , marsovac i ne jede , ne jede jer se VECERA KASNO SLUZI i ma koliko da je i ukusno i lepo , MARSOVAC IZBEGAVA DA VECERA ...IAKO JE U CENI KARTE UKLJUCENA I VECERA, nadam se da si sada razumeo.
naznaka da je marsovac nekoga pljuvao reefkice , nikako ti ne stoji , takav nacin prikaza o nekome bi se moglo i na neki drugaciji nacin ...procitati.
Svi , koji i veruju u CRKVENU nacin postanka sveta i jos da i namecu svoje ljudima , bi se moglo i okarakterisati , kao LICNA ODLUKA.
Svako ima pravo na svoje i misljenje , kao i za delovanje i za ODGOVORNOST za svoje postupke.
recimo , ako si i pogledao slike , tada ces i videti i rascinjenoga vladiku , KOJI I UCESTVUJE U SAMOM CINU.....a po nekim crkvenim kanonima ....
no , sta mi ti mozes reci kao novovernik o tome.
i odgovori , od kada si se ti pronasao tj osvetlio
a kako bi bilo da odes do jamerike i da tamo , najzad i da pocnes da i zivis.
bojim se da te Kanada ne bi nikako htela, mislim ..
a sto se tice , ko je kome mrski neprijatelj , okreni se oko sebe i vidi , ko koga , i koliko te i kosta ..sto te preko vode preveslaju ...tvoji mantijasi.
upsss , zaboravih da Ti i koristis , most , za prelazak u GRAD , zvan BEOGRAD.
e sad , sta da se radi , marsovac uziva u zemlji KANADI i na osnovu naucenoga , na koji nacin se moze i iskoristiti , legalno sve sto se moze i dobit.
kada je drugima , to cinio , sto ne bi i sebi , pa majkumu , TKO JE SEBI PRVO BRADU STVORIO.
i jel jesam BOG MARSA , jesam.
ps , kako ti je , kada vidis , sta je Marsovac i ima u onom mracnome vremenu a da nije nista i ukradeno a bogumi , niti iskoristio jad , vlasnika stanova , koji su morali prodavat za bud zasto svoje stanove , novo pecenim licima ,koji su se obogatili sa prevarama tih istih.
Тај лево исти Жак Ширак.
Ја типујем на оног ћелавог с цвикама, на једној слици број 21 је испред њега, мрзи ме сад да тражим и постављам.
That looks more like it.
Е, на тој слици, па десно, то је тај на ког типујем.![]()
Nase desno ili njihovo desno?![]()
само десно!
само десно!
Наше десно, овај скроз ћелав, и мало буцмастији. Од силне клопе, о којој стално говори овде. Није ни чудо што му доктор брани...![]()
![]()
Evo neki jedu po slavama i sahranama za džabe. Ni dinara ne uzmu za to, dobri ljudi.
Gresis, taj nema dovoljno godina da bi bio opsednut lepotama SFRJ.
Mala pomoć prijateljima: Marsovac je partizan sa četničkom bradom (onom iz Bulajićevih filmova).
Мислиш?Додуше, ја заиста никад нисам умела да проценим године, свака моја процена се своди на: млад (до 20 година), средњих година (од 20 - 70) и матор (преко 70).
![]()
Ja bih rekla da taj bez kose ima pedesetak, a to se ne uklapa.
Љубоморко![]()
- - - - - - - - - -
Па, који сад - бели или црни?![]()
SaWo, reaguj. Necemo ovde leve.
Protest! Ua! Ua! Ua!
не смем. плашим се Сур. видиш да ме гледа попреко![]()
Eto Marija zasigurno zna da se ona prvo sa Levom nogom , pa ,onda ...desnom.
Ma neka si ti ručkao, lepo je to. A još lepše što si stajao i ispoštovao gospodu koja su se krstila i slavu slavila. Upoznaj neprijatelja, to je super. Samo ne za sve.![]()
Šta ću u Americi, ne razumem? Nisam neki ljubitelj kiča i pop arta. A Kanada, pa nisam imao neki problem sa nekima iz Kanade, nego ona mene ne privlači.
Ma pusti pljuvanje i mržnju, draži su mi "mantijaši" nego tvoji mantilaši koji su hapsili i otimali. Istorija je tu, zabeležila je.
I ja sam voajerka, padoh u fras kada videh da PDF Politika ima iljadu moderatora.
Ti ne zelis?