скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Перо, кад кажем ''непоменик'', на шта прво помислиш? :D

исто питање и за остале другаре.

Ne koristim tu reč. Pretpostavljam. ..

download.jpg

ја признајем да сам искварен и корумпиран :mrgreen:

ако имате жељу да се осветите неком саговорнику- проследите ми на пп, добићете ценовник и број рачуна. поштена трговина, ви срећни, ја задовољан, а саговорник банован :lol:

Ма колега ја драге колеге иритирам својеручно, занатски.

Само после годину и по дана у провали беса помену нешто што сам узгред рекао и у међувремену заборавио. Ја заборавио, али они не.

Зато добијам трећи пут златну медаљу на новосадском сајму пољопривреде.

Ма колега ја драге колеге иритирам својеручно, занатски.

Само после годину и по дана у провали беса помену нешто што сам узгред рекао и у међувремену заборавио. Ја заборавио, али они не.

Зато добијам трећи пут златну медаљу на новосадском сајму пољопривреде.

понуда је била за колеге којима треба плаћени уби.. оћу рећи- стручна асистенција :lol:

- - - - - - - - - -

Nisi momak ili nisi OK? :lol:

:lol:

нисам ок :mrgreen:

Neka si se ti nama lepo naručkao, iako pljuješ te koji su ti dali da jedeš. To je tako jugoslovenski.

E jes bre ********* i to velika *********.
a i neznalica
trebalo bi i da znas prilikom organizacija ovakvih programa , kako i na koji nacin se i novac donira i kako i koliko se novac uplacuje za ulaz.
ah da i trebalo bi da znas i da se u cenu karte ukljucuje i vecera.
a sobzirom da godinama ucestvujem u samoj organizaciji , ove priredbe , u kome na najcistiji nacin se prikazuju tacno , koliko je sakupljeno novca i kako i na koji nacin ce se , ono u godisnjem planu o ostvariti i na godisnjoj skupstini se i daje opus svega sto je izvrseno.
posto nikada nisi ni ucestvovao a bogumi ni videoe sta je i na koji nacin se pomaze najsiromasnijim u SRBIJI , tesko mi je da ti i objasnim koliko je to tezak i odgovoran posao i imati cist obraz.
A sto se tice , vecere , marsovac i ne jede , ne jede jer se VECERA KASNO SLUZI i ma koliko da je i ukusno i lepo , MARSOVAC IZBEGAVA DA VECERA ...IAKO JE U CENI KARTE UKLJUCENA I VECERA, nadam se da si sada razumeo.
naznaka da je marsovac nekoga pljuvao reefkice , nikako ti ne stoji , takav nacin prikaza o nekome bi se moglo i na neki drugaciji nacin ...procitati.
Svi , koji i veruju u CRKVENU nacin postanka sveta i jos da i namecu svoje ljudima , bi se moglo i okarakterisati , kao LICNA ODLUKA.
Svako ima pravo na svoje i misljenje , kao i za delovanje i za ODGOVORNOST za svoje postupke.

recimo , ako si i pogledao slike , tada ces i videti i rascinjenoga vladiku , KOJI I UCESTVUJE U SAMOM CINU.....a po nekim crkvenim kanonima ....

no , sta mi ti mozes reci kao novovernik o tome.

i odgovori , od kada si se ti pronasao tj osvetlio

Protoče, ajmo imi u Kanadiju, ja ovde srećan kad imam u banki besplatana vajfaj, a vidi druga Marsovca, on ode kod mrskih neprijatelja a oni ga nahrane. To je zemlja obećana, iako nemaju tri meseca plaćenog godišnjeg odmora.

a kako bi bilo da odes do jamerike i da tamo , najzad i da pocnes da i zivis.

bojim se da te Kanada ne bi nikako htela, mislim ..

a sto se tice , ko je kome mrski neprijatelj , okreni se oko sebe i vidi , ko koga , i koliko te i kosta ..sto te preko vode preveslaju ...tvoji mantijasi.

upsss , zaboravih da Ti i koristis , most , za prelazak u GRAD , zvan BEOGRAD.

e sad , sta da se radi , marsovac uziva u zemlji KANADI i na osnovu naucenoga , na koji nacin se moze i iskoristiti , legalno sve sto se moze i dobit.

kada je drugima , to cinio , sto ne bi i sebi , pa majkumu , TKO JE SEBI PRVO BRADU STVORIO.

i jel jesam BOG MARSA , jesam.

ps , kako ti je , kada vidis , sta je Marsovac i ima u onom mracnome vremenu a da nije nista i ukradeno a bogumi , niti iskoristio jad , vlasnika stanova , koji su morali prodavat za bud zasto svoje stanove , novo pecenim licima ,koji su se obogatili sa prevarama tih istih.

- - - - - - - - - -

Tako je , upravo taj.

- - - - - - - - - -

Превише отмен, иако одговара по годинама.

Има неколико потенцијалних Марсоваца на овим фоткама.

i to je sve tacno , lepo sam vama i rekao , naj ruzniji , naj ...gori , je marsovac

neg , kakav komentar imate o Mladosti nase , kako se i uziva u zemlji kanadi , i kako nam je tesko sto smo nasu rudnu grudu , morali i ostaviti , zbog idiota i idiotizma a vidimo , kako se i dan danas, idioti i idotizam ,jos i vise pojacao.

upsss, pa Ti i vise i nisi u serbiji , ti si se sada i izvukao iz kandje ********* i uzivas u zemlji dembeliji.

no sta bi sa OPKLADOM

Dal je to KUCA bila od Marsovca ili ne.

E jes bre ********* i to velika *********.
a i neznalica
trebalo bi i da znas prilikom organizacija ovakvih programa , kako i na koji nacin se i novac donira i kako i koliko se novac uplacuje za ulaz.
ah da i trebalo bi da znas i da se u cenu karte ukljucuje i vecera.
a sobzirom da godinama ucestvujem u samoj organizaciji , ove priredbe , u kome na najcistiji nacin se prikazuju tacno , koliko je sakupljeno novca i kako i na koji nacin ce se , ono u godisnjem planu o ostvariti i na godisnjoj skupstini se i daje opus svega sto je izvrseno.
posto nikada nisi ni ucestvovao a bogumi ni videoe sta je i na koji nacin se pomaze najsiromasnijim u SRBIJI , tesko mi je da ti i objasnim koliko je to tezak i odgovoran posao i imati cist obraz.
A sto se tice , vecere , marsovac i ne jede , ne jede jer se VECERA KASNO SLUZI i ma koliko da je i ukusno i lepo , MARSOVAC IZBEGAVA DA VECERA ...IAKO JE U CENI KARTE UKLJUCENA I VECERA, nadam se da si sada razumeo.
naznaka da je marsovac nekoga pljuvao reefkice , nikako ti ne stoji , takav nacin prikaza o nekome bi se moglo i na neki drugaciji nacin ...procitati.
Svi , koji i veruju u CRKVENU nacin postanka sveta i jos da i namecu svoje ljudima , bi se moglo i okarakterisati , kao LICNA ODLUKA.
Svako ima pravo na svoje i misljenje , kao i za delovanje i za ODGOVORNOST za svoje postupke.

recimo , ako si i pogledao slike , tada ces i videti i rascinjenoga vladiku , KOJI I UCESTVUJE U SAMOM CINU.....a po nekim crkvenim kanonima ....

no , sta mi ti mozes reci kao novovernik o tome.

i odgovori , od kada si se ti pronasao tj osvetlio

Ma neka si ti ručkao, lepo je to. A još lepše što si stajao i ispoštovao gospodu koja su se krstila i slavu slavila. Upoznaj neprijatelja, to je super. Samo ne za sve. :lol:

a kako bi bilo da odes do jamerike i da tamo , najzad i da pocnes da i zivis.

bojim se da te Kanada ne bi nikako htela, mislim ..

a sto se tice , ko je kome mrski neprijatelj , okreni se oko sebe i vidi , ko koga , i koliko te i kosta ..sto te preko vode preveslaju ...tvoji mantijasi.

upsss , zaboravih da Ti i koristis , most , za prelazak u GRAD , zvan BEOGRAD.

e sad , sta da se radi , marsovac uziva u zemlji KANADI i na osnovu naucenoga , na koji nacin se moze i iskoristiti , legalno sve sto se moze i dobit.

kada je drugima , to cinio , sto ne bi i sebi , pa majkumu , TKO JE SEBI PRVO BRADU STVORIO.

i jel jesam BOG MARSA , jesam.

ps , kako ti je , kada vidis , sta je Marsovac i ima u onom mracnome vremenu a da nije nista i ukradeno a bogumi , niti iskoristio jad , vlasnika stanova , koji su morali prodavat za bud zasto svoje stanove , novo pecenim licima ,koji su se obogatili sa prevarama tih istih.

Šta ću u Americi, ne razumem? Nisam neki ljubitelj kiča i pop arta. A Kanada, pa nisam imao neki problem sa nekima iz Kanade, nego ona mene ne privlači.
Ma pusti pljuvanje i mržnju, draži su mi "mantijaši" nego tvoji mantilaši koji su hapsili i otimali. Istorija je tu, zabeležila je.

Тај лево исти Жак Ширак. :lol:

Ја типујем на оног ћелавог с цвикама, на једној слици број 21 је испред њега, мрзи ме сад да тражим и постављам.

tako je Tipuj i ti pu j..

- - - - - - - - - -

That looks more like it.

a , dje je ono , opis dat o marsovcu ,

secas li se ...dolores.

- - - - - - - - - -

Е, на тој слици, па десно, то је тај на ког типујем. :lol:

Surka , hajde idemo dalje ,

Tipovanje

cuj , ba , moglo bi se i kockat.

Mozda bi tako i Kami , najzad i ima , da dobije i nes para od vas a ne samo da ga boli i boli.

- - - - - - - - - -

Nase desno ili njihovo desno? :lol:

Uhh, sada sam osta brez reci.:eek:

moze bit , ono medj sredinu vasu :rumenko:

- - - - - - - - - -

само десно!

U bre SundW.:)

Monarhisti su uvijek desno:ok:

Ljevicari su uvijek Lijevo:mrgreen:

- - - - - - - - - -

само десно!

U bre SundW.:)

Monarhisti su uvijek desno:ok:

Ljevicari su uvijek Lijevo:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Наше десно, овај скроз ћелав, и мало буцмастији. Од силне клопе, о којој стално говори овде. Није ни чудо што му доктор брани... :mrgreen: :lol:

To , to , Surka ,

najbolji omaz o Marsovcu je dat , barem do sada

a cekaj malo ,

Pa Ljevicar , ce uvijek bit sa Ljeve strane

- - - - - - - - - -

Evo neki jedu po slavama i sahranama za džabe. Ni dinara ne uzmu za to, dobri ljudi.

I znaci Na Taj Nacin se hranis , uhhh, pa sto i ne rece.

eto , ovdje ,,malko se i ima Slava a o dacijama iisto.

no u Serbiji ima se slava i slava a i bogumi i zabrana,

posla mi tu neki prijatel i kaze , gle , bacili kletvu na organizatore PIHTIJADE i bogumi i za Kulinijadu.

jer bo ,pada u vreme posta a nas vrli i dicnipostkomunjara a danas novovernik sa oreolom sveca...

prati sta mu Crkveno milje kaze i nece , otic na pihtijadu.

Nece , jer je to hrana ...koja i ne prilici njegovom statusu -danasnjem.

Gresis, taj nema dovoljno godina da bi bio opsednut lepotama SFRJ.

i tu gresis , svi ama svi , ovi , normalno osim ove lepe i pametne dece , koji su i prikazali , lepote i igre iz bivse zemlje , su i rodjeni u SFRJ.

- - - - - - - - - -

Mala pomoć prijateljima: Marsovac je partizan sa četničkom bradom (onom iz Bulajićevih filmova).

Uaaaa, izdaja , unutrasnji neprijatelj.:)

Eto Proroce , sada vidis , kako se ,izdaju i bogami i tipuju.:rtfm:

- - - - - - - - - -

Мислиш? :think: Додуше, ја заиста никад нисам умела да проценим године, свака моја процена се своди на: млад (до 20 година), средњих година (од 20 - 70) и матор (преко 70). :lol:

Tako je

rece i sede za stolom i ufati se , mlade cure.

- - - - - - - - - -

Marija

kako je lepo videti te opet

i u tom polozaju.

e bas mi je drago

- - - - - - - - - -

Ja bih rekla da taj bez kose ima pedesetak, a to se ne uklapa.

Ja mislim da bi se tebi 50 ,bas dobro uklopilo

Sto i ne bi

- - - - - - - - - -

Љубоморко :mrgreen: :lol:

- - - - - - - - - -

Па, који сад - бели или црни? :lol:

pa birajte bre vec jednom :roll:

uzmite ceo Beli und Crni.:whistling:

SaWo, reaguj. Necemo ovde leve.
Protest! Ua! Ua! Ua!

Tako je

zadignimo levu nogu

ups

zaboravih kao Lijevicar , pa mi se omaklo

krenimo sa Desnom nogom

e sada si me dovela u takvu smutnju da se pitam Dal se krece sa levom nogom ili sa Desnom.

Ej vi desnicari , jel ste i to promenili u Vojsci...

Paradni korak.

Eto Marija zasigurno zna da se ona prvo sa Levom nogom , pa ,onda ...desnom.

- - - - - - - - - -

не смем. плашим се Сур. видиш да ме гледа попреко :lol:

Samo Vas gledim , majku vam boziju :)

Ma neka si ti ručkao, lepo je to. A još lepše što si stajao i ispoštovao gospodu koja su se krstila i slavu slavila. Upoznaj neprijatelja, to je super. Samo ne za sve. :lol:

ma ja gledao svoju pastvu i gledio da se nije neki od ovijeha novovernika , slucajno ne zaborave i ne prekrste ups pokrste ;)

zemske , oma idu kod mene na prevaspitanje a za muskije :rumenko:, dobijaju da jedu....;)

e , al , kada , i nema slika nas dva , oba ratujemo , pijemo pivo i hebemo.:per:

pesma tece , klopa ide , svestenik i marsovac , samo merkaju ...lijepe ovcice kako mi kaze.

os ov , os onu i kaze da delimo , a marsovac kaze , sve su moje.:heart:

Šta ću u Americi, ne razumem? Nisam neki ljubitelj kiča i pop arta. A Kanada, pa nisam imao neki problem sa nekima iz Kanade, nego ona mene ne privlači.
Ma pusti pljuvanje i mržnju, draži su mi "mantijaši" nego tvoji mantilaši koji su hapsili i otimali. Istorija je tu, zabeležila je.

kuku , mantijasi te hapsili a ti bija na nosi.

auuuu, pa zar si jos od ranije mladosti pravio sranja.

neg , kako gramatiCKI ide od MANTIL , jednine u mnozinu.

hebiga , odavno , sam izasa iz osnovne skole , ustvari , bre izbacili me, sutnuli , more mrs u SREDNJU SKOLU.

i tak , Ja mnogo voledoh osnovnu skolu i ondak sam , mnogo godina kasnije i isa u OSNOVNE SKOLE....

ahhhh, sto su to godine mracnoga hljeba i vina i razdraganih nonica nastavnica...defilovalo...

sto se tic jamerike , ma nebi oni tebe , tak prekrstenom komunjari , i dali ZELENI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back