скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imaš Green P Parking u Holly street preko puta konzulata. 460 mesta, 13 dolara od 7am do 6pm. :lol:
Mada, ne znam što se zamajavaš sa glasanjem. Bolje da gledaš neki hokej ili da pecaš zlatnog amura.

pa znamo za to , no , mesta na parkinzima je bas kao nesto zlato...
s obzirom da je centar i veoma frekvetno mesto , gdese nalazi konzulat...ima da se kruzi i kruzi.

a sto se tice glasanja , pa samo oni koji su i registrovani glasaci u SRBIJI , mogu glasati .

a i bogumi , PREDCEDNIK, ej , mora se birat , medj najbolji od svih ...

- - - - - - - - - -

Rifetova WC šolja. On je fakir. :sad2:

849787005cea46f298ff4fdfb7e86bd4.png

e , ima on pozlatu a ne tu obicnu....

- - - - - - - - - -

i da zaboravih da upis traje do 10 marta i da treba , cek a sto ne bih i stavio email.

C
Consulate General of Republic of Serbia <gkrstoronto@rogers.com>

Reply|
Today, 4:54 PM
Consulate General of Republic of Serbia (gkrstoronto@rogers.com)
zahtev_za_upis_u_biracki_spisak_podatka_da_ce_birac_glasati_u_inostranstvu 2017.doc
41 KB

zahtev_za_upis_u_biracki_spisak(1) 2017.doc
41 KB

2 attachments (82 KB) Download all Save all to OneDrive - Personal
Predsednički izbоri u Rеpublici Srbiјi bićе оdržаni 02. аprilа 2017. gоdinе.
Birаčkо mеstо u Gеnеrаlnоm kоnzulаtu RS u Тоrоntu bićе оtvоrеnо ukоlikо sе priјаvi nајmаnjе 100 birаčа.
Аkо žеlitе dа sе priјаvitе zа glаsаnjе, pоtrеbnо је dа:
1. Ukоlikо nistе sigurni dа li stе upisаni u birаčki spisаk u Srbiјi, prоvеritе na sajtu Ministarstva državne uprave - http://birackispisak.mduls.gov.rs/javniportal
2. Аkо stе upisаni u birаčki spisаk u Srbiјi, pоpunitе ZАHТЕV ZА GLАSАNјЕ U INОSТRАNSТVU i zајеdnо sа kоpiјоm vаžеćеg srpskоg pаsоšа ili ličnе kаrtе dоstаvitе (ličnо, Е-mail-оm ili fаksоm) kоnzulаtu u Тоrоntu.
3. Аkо nistе upisаni u birаčki spisаk u Srbiјi, pоtrеbnо је dа pоpunitе
- ZАHТЕV ZА UPIS U BIRАČKI SPISАK, i
- ZАHТЕV ZА GLАSАNјЕ U INОSТRАNSТVU

ОBА zаhtеvа, zајеdnо sа kоpiјоm vаžеćеg srpskоg pаsоšа ili ličnе kаrtе, dоstаvitе kоnzulаtu u Тоrоntu (ličnо, fаks, E-mail)
FORMULAR ZAHTEVA MOŽETE PREUZETI NA VEB SAJTU KONZULATA – www.toronto.mfa.gov.rs
RОK ZА PОDNОŠЕNјЕ ZАHТЕVА ЈЕ 10. MART 2017.
ZАHТЕVЕ PОŠАLjIТЕ NА E-mail: gkrstoronto@rogers.com ili gktoronto@rogers.com ili na FАKS: 1-416-483-1847

Dobro, to se lako proveri da li si na biračkom spisku. Vidim da piše da mora da vas bude najmanje 100.

jesam , vec sam i razgovarao i znaju me , pa je i potvrdjeno da cu glasati .

e sada , se javlja svima zainteresovanima a bogumi SJUTRA u OPLENCU, IMA DA RAZGLASIM.

A U neADJelju , naposebnijeg datuma u 20 vijeku 5 Marta ,

pre predstave MARSOVAC ce i opet agitati da se sto vise jave i posalju dokumenta.

to bi bilo za dobrobit reefkice a o kami-cku da i ne govorim ,koliko im je to vazno.

hvala, od vas ništa, sve ima u Skadarliji...

- - - - - - - - - -

FRC.jpg

frc030317.jpg

de je kami da vidi šta će mu poobaraju specijalno zbog moje kobasice :D
nije čuo siroma da u onostranstvu sevaju malo žešće uplate
neko na tiket baci što kami može da sanja

Kuku lele braćoooo i sestreeee... sve sam pare popichkao...
I opet ja brzopleto popunjavam...
na dva tiketa po jedan par i to samo zato što sam na drugom promenio situaciju za jednu tekmu
na druga dva malo više ali to je ionako bilo "ako će da varaju" a nisu... samo sam ja loše popunio...

pročitao sam da ima zainteresovanih za FRĆ
inače FRĆ zaveden pod brojem 1224 - broj obećava :super:
https://forum.krstarica.com/group.php?groupid=1224
za sada sam samo otvorio, sutra ću vidim kako se poziva...
nemo neko da je odbio neće dobiti ćevape...

sutra se igra ona pametna taktika sa skromnim fondom u nadi da se značajnije uveća za sledeću rundu...
pa računam da će do kraja meseca da se nakupi da mi ne budete na teretu

Rifke će i kafu da dobije što mi je obećao..
Prijave na PP... nemojte da mi šaljete slike i slične gluposti....

REEFKE

povoljna vest , citam da su muzeji besplatni za 8 MART , za zene, kazu caste zene za njihov praznik

eto i tebi prilika da i posetis neki muzej.

nemoj preterati sa cminkom, budi prirodan/a

Samo se budale internacionala lože na "praznik" koji ponižava žene. Ali to je isti onaj polusvet grbavi koji drži danas ove, kao i sve one pre njih, nesposobne da sačuvaju državu.

Овде се види ко ће коме узети меру.:manikir:

4f07c414e30f43e8be261138a1eddc76.png

Даш 500 круна и узмеш ладно 1000 :hvala:

Možda je 1500 kruna bolja para?
Vidi Vojvodina se približila Partizanu jer je pustio Spartak iz Subotice pa čisto da bude zanimljivije ;)
Ja sam sigrao sve ostalo samo ne ovo :lol:

FRC.jpg

punstadion.jpg

de mi Rifke?
Ej Rifke iebote pun stadion u Kini...
tražila se karta više...

za sada prže raju sa 0:0 poluvreme
zajebano držati kladžu u Kini...
nije to ko ovde - par iljada evra dnevno...

Poslednja izmena:
u stvari sve je prosto sa срБском politikom...

sve stranke čine parazitski dupeuvlakači, oksimoron da brinu za Srbiju je samo otrcana fraza pošto se ne podnose ni unutar iste stranke pa sad kako će ta ista stranka da brine za tebe ili mene? Evo brinu poslednjih 30 godina sve u 16, najcrnji najnehumaniji zakoni na snazi od socijale do radničkih prava...

Nego, stranke se menjaju ne zato što nisu uradile američki domaći zadatak (gde su Rusi kupci kad ne može da se vrati kredit kojim je mućkom oteta kompanija) nego ono kad niži činovnici podivljaju pa počnu da globe kako ko stigne samostalno.

Zato prsla ona Demokratska Usranka - najniži pacov počeo da se bahati...
Jedino se zbog toga menjaju stranke na izborima.
Tako da skoro Srbiji krenuti neće...

- - - - - - - - - -

u Hrvatskoj je APSOLUTNO isti model na snazi s tim što imaju kakvu takvu socijalnu politiku za nezaposlene
Puni Zagreb i Beograd BOSANACA
Toliko im puca kita za Bosnom...

- - - - - - - - - -

ima nas brate...
ajd da merimo ko ima veći broj navijača :D

o fala Kurtzu... Shandong zavalio...
iebote pun stadion u Kini :lol:

- - - - - - - - - -

Binbin Liu postigao pogodak, ako nekog zanima

- - - - - - - - - -

Papiss Cisse zavalio drugi...

poobarali Kineze koji su hteli da zaštite ulog uživo sa nerešenim rezultatom
znači sad idu da obore kladjenja uživo za 2,5 granicu...
kažem ja - zajebano je držati kladžu u Kini

Истина је да је напад најбоља одбрана. Фудбал се игра на обележеном терену, кад лопта пређе линију то је гол аут или корнер.

Да ли ти мислиш да су показаним на терену нека ту екипа заслужила да однесе 3 бода?
Ово најправеднији рез. :)

Да ли ти мислиш да су показаним на терену нека ту екипа заслужила да однесе 3 бода?
Ово најправеднији рез. :)

Рече Марко Николић пре неки минут, ако је она лопта била напољу Партизану би био довољан постигнут погодак за победу. Мислим да смо квалитетнија екипа, ваши црнци нису ништа а они су више од пола тима.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back