скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rasejani Prorok
i sad razumeš ti mene ko je pisao onu Bibliju kad se dugo prenosilo s jezika na jezik?
Хулиш, несрећниче,,,?
Са'ћу зовем Оца Миту да ти баци анатему, има се роштиљаш ко сепра у Чистилишту, вецима!:lol:

Ej Princ na Tamić,

Ono Batman Returns najbolje bilo na Super Nintendu
a Batman the Movie najbolje na Amigi
Питај га шта му ради Робин...

ko na kafi s odredjene 4umaljke... kad krenu jao ona je divna i super, a razidjes se sa joj koja fuksetina, da sam znala fuj fuj fuj :lol:

to ti je srBska disciplina kako u privatnom tako u državnom sektoru, samo okreni ledja :D

al najludje je kad slušaš kolegu koji te olajava misleći da si otišao te da ga ne čuješ :D

a ovi oko njega crkavaju od smeha jer me vide iza kako slušam i zapisujem

- - - - - - - - - -

Nije bitan Betmenov privatan život, ima i on pravo na intimu

Mada kad već sredjuje Gotam mimo poznavanja zakona i saradnje sa državnim organima neke stvari mi nisu jasne
Aj ima protiv Jokera koji mu kao Jack skenjo roditelja 1 i roditelja 2
al šta se koj kuratz mešao za Pingvina?
Nije on kriv što se rodio onakav u incestoidnoj buržujskoj familiji i što su ga bacili sa mosta kao malog
ŠTO MU NIJE POMOGAO???

Хулиш, несрећниче,,,?
Са'ћу зовем Оца Миту да ти баци анатему, има се роштиљаш ко сепра у Чистилишту, вецима!:lol:

Otac Mita ne ume da ponovi šta je popa ispričao, samo zapamtio pikanterije o paklu i samim izvlačenjem iz konteksta pakao dobija drugu dimenziju i tamo idu samo oni koji mu kontriraju na forumu dok je za njega rezervisana VIP loža u raju sa golim pichkama od 18-24 godine.

Inače nemam šta da polemišem sa njim dok mi ne odgovori na pitanje: nije problem život, planete, komete, asteroidi nego ODAKLE PROSTOR za popunjavanje?

Хулиш, несрећниче,,,?

robin visi kad kazem da stavi lisice...:))
volim naturalno ovaj prirodno jel....

al šta se koj kuratz mešao za Pingvina?
Nije on kriv što se rodio onakav u incestoidnoj buržujskoj familiji i što su ga bacili sa mosta kao malog
ŠTO MU NIJE POMOGAO???
Нема ту, принцип правде на западу је ригидно непопустљив, нарошито ако си фашистоидни цртани јунак!;)

- - - - - - - - - -

tamo idu samo oni koji mu kontriraju na forumu dok je za njega rezervisana VIP loža u raju sa golim pichkama od 18-24 godine.
Јбг, побркао приче из библије и неке из Кур'ана..:lol:

- - - - - - - - - -

robin visi kad kazem da stavi lisice...:))
volim naturalno ovaj prirodno jel....
Ако, и то је за људе, и за своју собу...

Јбг, побркао приче из библије и неке из Кур'ана..:lol:

a jel si ti bio u pravoslavnom raju pa znaš šta ima a šta nema?
Ако, и то је за људе, и за своју собу...
ja sam KONSTERNIRAN

Нема ту, принцип правде на западу је ригидно непопустљив, нарошито ако си фашистоидни цртани јунак!;)

e vidi ovo - ovamo merikrismas merikrismas a ovamo KRK DETE SA MOSTA
mada i mali pojeo mačku al šta dete ko dete sve što vidi stavlja u usta
i sad jel razumeš incestoidni rezultat buržujske porodice postaje Betmenova žrtva
i pravo čudo da e naučio da priča obzirom da su ga prihvatili pingvini

mada neki katolici isu davali deci da gledaju zajebanciju Tima Bartona sa biblijskim motivima
na primer 33 godine kasnije dolazi na katolički Božić da im zahvali na dobroti... jel, baš sa 33
ali ako nemate tih ograničenja u mozgu film je lepa zajebancija

- - - - - - - - - -

mada je verzija sa Džekom Nikolskonom iz 1989-te ipak nenadjebiva ali mnogo mračna

Poslednja izmena:
Нисам, али ми причали ови наши либерали, а они све знају...:lol:
Koliko sam razumeo - oni nude pakao i piju ljudima krv i skidaju im kožu s ledja
a kad radnici počnu da skiče i vrište oni im se cerekaju grohotom
čitava koreografija
JOŠ IH VUČIĆ SUBVENCIONIŠE???
Ми птице имамо своје моменте...
Ok, vidi sa rodjacima neletačima otkud oni u Gotamskoj kanalizaciji umesto na Južnom Polu?
Ili da pitam Tima Bartona?

Poslednja izmena:
Rasejani Prorok
Koliko sam razumeo - oni nude pakao i piju ljudima krv i skidaju im kožu s ledja
a kad radnici počnu da skiče i vrište oni im se cerekaju grohotom
čitava koreografija
Ма, нису либерали такви, претерујеш...

Ok, vidi sa rodjacima neletačima otkud oni u Gotamskoj kanalizaciji umesto na Južnom Polu?
Ili da pitam Tima Bartona?
Мутирали, бре, еволуирали од загађења. Геј веза пацова и пингвина, и изродила се сорта...:lol:

Ма, нису либерали такви, претерујеш...

A što je onda kod njih plata 150 do 200 evra?
Мутирали, бре, еволуирали од загађења. Геј веза пацова и пингвина, и изродила се сорта...:lol:

šta mene briga šta vi neletači a ptice radite u 4 zida

- - - - - - - - - -

kad pomenu ptice - jutros sam se probudio posle ZAJEBANO UPEČATLJIVOG SNA
nemam pojma dal da ispričam, totalno uf... ovaj sam prvi put sanjao ali ne mogu da povežem simboliku...

mada može da bude neka kombinacija iz video igrica... al aj da ispričam možda neko ume da prokljuvi o čemu je reč

kakav neuropsihijatar ili satanista...

Kao gledam TV a tamo prikazuju jedno sasvim obično razgranato drvo iz loaklnog parkića, ako nešto znači dan je sunčan, san je u boji

ne valja kad je san crno beo jer to znači da je osoba u ozbiljnom kurtzu sa problemima

e sad dalje, na tom drvetu odmara nekoliko čudnih ptičurina tipa lešinari

i kao narator u snu kazuje kako su na ovom drvetu sve ozloglašene ptice i da su jako zle i daimaju mračnu prošlost ???

E NE LIPŠI MAGARČE

sledeća scena ja kao pošto znam da je to drvo u tom lokalnom parkiću prekinem gledanje TV-a i kao odem da vidim lično to zlo

a odjednom onaj lešinar nije više na drvetu nego na povocu šeta ga neki anonimus u crnom odelu
a u susret mu ide neki kučkar (kojih inače prepun parkić) medjutim sa ogromnim pitbulom i jako zajebanim pogledom a glavudža ne pitaj

i sad ja ne znam ko je veće zlo od te dve životinje obe na povocu sa tim anonimnim likovima
ker je počeo da laje i kida na orlušinu a on se dogega sa sve vlasnikom i - PROGUTA MU GLAVUDŽU SA NEKIM NENORMALNIM KLJUNOM KAO KOD KAKADUA

kerina jednom izvuče lobanju a ovaj opet... da ga proguta ne može a ovaj da oslobodi glavudžu od uklještenosti isto
vlasnici mirno stoje

ja reko - a u pichku materinu šta sad?
I PROBUDIM SE

ceo dan razmišljam šta je to koj kuratz?

Rasejani Prorok
A što je onda kod njih plata 150 do 200 evra?
Па, они не умеју више да зараде за нас, паразите...:roll:

ovaj sam prvi put sanjao ali ne mogu da povežem simboliku...
Нема увек симболике; чешће је само биохемијски процес, са положајем тела у питању, врућином или утрнулим удовима...

idiot.jpg

ovako nekako otprilike...

dal da zovem policiju nije mi jasno?

- - - - - - - - - -

Нема увек симболике; чешће је само биохемијски процес, са положајем тела у питању, врућином или утрнулим удовима...

da ga iebem, slabo sam spavao to uhvatio nešto malo pred zoru....
a da sam spavao naopako jesam i da je vrućina jeste...

ako bude nešto novo javljam

Rasejani Prorok
, na tom drvetu odmara nekoliko čudnih ptičurina tipa lešinari
Либерали, идемо даље...

a odjednom onaj lešinar nije više na drvetu nego na povocu šeta ga neki anonimus u crnom odelu
То их ја водим у кампић...
PROGUTA MU GLAVUDŽU SA NEKIM NENORMALNIM KLJUNOM KAO KOD KAKADUA
Архи зло су ти либерали, кажем ја...

kerina jednom izvuče lobanju a ovaj opet... da ga proguta ne može a ovaj da oslobodi glavudžu od uklještenosti isto
vlasnici mirno stoje
Керина је народ; орлушина је -па, власт; оптерећује те тај сукоб, страх у вези исхода тог сукоба који је известан.

Шалу на страну, не придај значај таквим сновима; по овим метео- условима- добро је да се уопште и заспи.
Видећеш, за дан-два, кад захлади и баспаваш се к'о човек- заборавићеш тај "сан"... Замор и стрес.

mada može da bude neka kombinacija iz video igrica... al aj da ispričam možda neko ume da prokljuvi o čemu je reč

Kao gledam TV a tamo prikazuju jedno sasvim obično razgranato drvo iz loaklnog parkića, ako nešto znači dan je sunčan, san je u boji

ne valja kad je san crno beo jer to znači da je osoba u ozbiljnom kurtzu sa problemima

i kao narator u snu kazuje kako su na ovom drvetu sve ozloglašene ptice i da su jako zle i daimaju mračnu prošlost ???

E NE LIPŠI MAGARČE

sledeća scena ja kao pošto znam da je to drvo u tom lokalnom parkiću prekinem gledanje TV-a i kao odem da vidim lično to zlo

a u susret mu ide neki kučkar (kojih inače prepun parkić) medjutim sa ogromnim pitbulom i jako zajebanim pogledom a glavudža ne pitaj

i sad ja ne znam ko je veće zlo od te dve životinje obe na povocu sa tim anonimnim likovima
ker je počeo da laje i kida na orlušinu a on se dogega sa sve vlasnikom i - PROGUTA MU GLAVUDŽU SA NEKIM NENORMALNIM KLJUNOM KAO KOD KAKADUA

vlasnici mirno stoje

I PROBUDIM SE

Заглавио си се између 'немила и недрага', Проки. :)

ma znam šta je!
kriva su ona zapadna sranja od morbidnih hit filmova pa se to zavuče negde trujući svest
serem im se na produkciju i na matrikse i na kanibal lektore i na terminatore...
ne mogu da spavam ko čovek
američke filmove treba zakonom zabrainiti
pa ko oće nek ih gleda na svoju odgovornost i nek priča kako američki filmovi imaju puno boja...

isto ko onomad - imamo EI NIŠ TV a pametnjakovići odmah počnu - znaš kakav TV ima u NJEMAČKU a kutija šarena nije kao ova komunjarska siva

- - - - - - - - - -

Заглавио си се између 'немила и недрага', Проки. :)

i ja tako nekako povezao
sa jedne strane odvratni lešinar - sinonim za kraj
a sa druge strane ogromni krvoločni pitbul koji kida - sinonim za zlonamerne

valjda ovo oko posla... u suštini firma sa pokvarendurama pod okriljem države
ako ne radim - mogu crknem
ako radim - idem kod pitbulova

Poslednja izmena:
Rasejani Prorok

Либерали, идемо даље...

То их ја водим у кампић...

Архи зло су ти либерали, кажем ја...

Керина је народ; орлушина је -па, власт; оптерећује те тај сукоб, страх у вези исхода тог сукоба који је известан.

Шалу на страну, не придај значај таквим сновима; по овим метео- условима- добро је да се уопште и заспи.
Видећеш, за дан-два, кад захлади и баспаваш се к'о човек- заборавићеш тај "сан"... Замор и стрес.

hahahaha

da stres... ima ga previše... konstantno...

i naravno da je stres pičiti po vrućini na obuku i apsorbovati sva nova znanja za nov posao
vrućinu ne osetiš kad radiš ono što umeš i kad radiš sa onim kog poznaješ kakav god da je

i polagati sve one njihove testove na blickrig - igra memorije
i naravno da po paklu odeš na posao i tamo prepoznaš odavno prežvakanu priču od ljudi kojih se kloniš u širokom luku

i onda se toliko sjebem - firma samo gleda da popuni brojno stanje a ti se iebi kako znaš i umeš, ološ oko tebe ako krade firmu ne zanima oduzima od plate...

KUKALA IM MAJKA ŠTA JE RODILA

- - - - - - - - - -

nego što mi od takvih budala zavisi život

Лешинар не мора да буде синоним за 'крај'. Мен' то више звучи да си у ситуацији да мораш да бираш између два 'зла', али не велика (иако тако изгледају), пошто су оба на поводцу, дакле под контролом. Али не твојом :lol: и то је оно што те нервира.

Лешинар не мора да буде синоним за 'крај'. Мен' то више звучи да си у ситуацији да мораш да бираш између два 'зла', али не велика (иако тако изгледају), пошто су оба на поводцу, дакле под контролом. Али не твојом :lol: и то је оно што те нервира.

a "vlasnici" kuliraju kao da se živuljke upoznaju pa igraju

da vidimo šta ume lešinar
Прави је шампион у лебдењу (лету без померања крила). У стању је да сатима лети на висини од 3500 метара користећи топле ваздушне струје које га одржавају у ваздуху.
e taj rad - lebdim po Srbiji prolazi mi život

- - - - - - - - - -

i onaj Vučić daje 50.000 evra Nemcu za 1 radno mesto a da ga taj Nemac nije glasao
nek da meni pola od toga a pola nek zadrži
baš ću mu pišem...

E NE LIPŠI MAGARČE

vlasnici mirno stoje

I PROBUDIM SE

to znaci da vise ne igras barnet - milwall 3+

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back