скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Кључни проблем, у овој врсти расправа, по мојој процени, је у томе што колеге очекују од народа превисоку свест.
И то је унапред изгубљена битка.
Ја сам се давно уверила да је народ безоблична маса.
И зато се и не љутим. Не очекујем ништа/превише. Свесна да треба неко паметан да га води.
Паметни треба да се уједине, а не да добацују с терасе уз иронију, цинизам, сарказам и увреде. То није ни људски, ни господски, ни витешки. Е сад, ко како хоће.

Да Софија слично размишљам,али не треба занемарити народ у смислу едуковања и школовања,у њега треба улагати.Колективна свијест се мијења споро али треба бити упоран.Увреде и цинизам изазивају код наших глава само још већи инат јер ако ичега имамо за извоз то је инат. :think:

malo erotike ba...dosta vise politicarenja...treba raditi konkretno
oni tamo gore nas u mozak a mi tamo gde je Bog rekao :mrgreen:

Tako bih volela da me rukama zgnjecis ko malinu.Da pocnem da ti curim kroz prste i niz ruke,
i kapljem svuda po Tebi.Razlivam ti se po vratu,ramenima,grudima,stomaku.
Zadrzim se malo u pupku pa krenem nize niz bedra,izmedju nogu,niz butine,po krevetu.
A ti me onda, skupljas sakama pod sebe,u jednu gomilu svega sto sam ja i koju oblikujes prema sebi,
spajajuci dva tela u jedno,u trenutku eksplozije svemira.

Да ту се морам апсолутно сложити СССС- само секс Србина спасава! :D;)

па ето, имамо скоро 150 година традиције ласкања и подилажења народу добром, па не видим да смо постали бољи. а и зашто бисмо, кад смо добри.

Па не знам баш Алеву каже како не ваљамо, слабо радимо,морамо више боље! :mrgreen:
Али он и Макс Вебер ми некако не иду,та протестанска етика је океј са аспекта развоја друштва али бојим се да се код нашег вође све измјешало и да не зна гдје удара...

Poslednja izmena:
Да Софија слично размишљам,али не треба занемарити народ у смислу едуковања и школовања,у њега треба улагати.Колективна свијест се мијења споро али треба бити упоран.Увреде и цинизам изазивају код наших глава само још већи инат јер ако ичега имамо за извоз то је инат. :think:
Да, само наша елита, нешколована и необразована, не жели да улаже у народ ни на који начин.
Никад не потцењујем народ у смислу опште и појединачне енергије коју може да произведе али свест о питањима високе политике или важних усмерења државе и народа, не.

Да, само наша елита, нешколована и необразована, не жели да улаже у народ ни на који начин.
Никад не потцењујем народ у смислу опште и појединачне енергије коју може да произведе али свест о питањима високе политике или важних усмерења државе и народа, не.

Да "крезуби" можда немају по који зуб од неимаштине али нису баш толико сви наивни.
Шалу на страну ако сам ишта научио у животу то је да никада никог не треба потцјењивати.
Као што сам већ писао постоји више интелигенција,неко се не зна изразити усмено али када крене писати писмено или цртати из њега излази музика и рај за очи и уши. Само мудар човјек слуша пажљиво старије људе који имају изражену животну интелигенцију-ИСКУСТВО али све друго им је на апаратима.Само мудар човјек посматра и прати млађе и учи од њих јер су млађи "у току". Само мудар човјек учи уопштено од других јер копира оно што ваља а избјегава оно што не ваља јер је било би сулудо правити исту грешку хиљаду пута.
Да, на крају морам рећи да сам се пријатно изненадио колико мудрости може изађи од "мизерног", маргиналног да не кажем полуписменог сељака који сједи у некој вукојебини и гледа у један те исти камен годинама, чучи и чува тамо неке овце. Памет и искуство чучи на сваком ћошку само треба бити отвореног ума да га препознаш. У томе је цака живота а не у вређању и цинизму иако је нечесто цинизам добар и сврсисходан.

FB_IMG_1495001152911.jpg

:lol:

Jelde narod bio bogat po monarhiji? :D

Daleko bogatiji od naroda koji je živoe na Golom otoku i sličnim odmaralištima za drugove. A još bogatiji od drugova i drugarica koji su ostali po raznim zatrpanim rupama po Srbiji.

- - - - - - - - - -

Ma da. Ubili ste Karađorđa i srušili ste Svetovidov hram, najveći u ovom kraju.
:lol:

Koji to mi? :lol:
Ako si čipka i zentaš se, daj kontakt da ja proverim za one lisice... :mrgreen:

Daleko bogatiji od naroda koji je živoe na Golom otoku i sličnim odmaralištima za drugove. A još bogatiji od drugova i drugarica koji su ostali po raznim zatrpanim rupama po Srbiji.

- - - - - - - - - -

Koji to mi? :lol:
Ako si čipka i zentaš se, daj kontakt da ja proverim za one lisice... :mrgreen:

Vi, hrišćani. Prodali veru za večeru i nabacili nam kolektivnu lošu karmu. :mrgreen:
Nije problem, poslaću ti operativca. :lol:

Vi, hrišćani. Prodali veru za večeru i nabacili nam kolektivnu lošu karmu. :mrgreen:
Nije problem, poslaću ti operativca. :lol:

Prodali su veru ti vaši crvenaši, nemoj nama koji smo ostali da prebacuješ vaše grehe. A još gori ste vi obučeni i dresirani koji sad samo klimate glavom, bez želje da se4 nešto promeni na bolje. :plez:

Pošalji, ali proveri koliko joj je pendrek. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back