скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
треба бежати од свега што има народ за епитет - народни суд, народна правда, у име народа, народна милиција, народна власт, народна армија, народна својина, народна република. где год се помиње народ, знај да је нека подвала. јер онај ко на уму има народно добро, нема потребу да тим и парадира.

da , da sve mi to moramo zameniti sa

WE TRUST IN GOD

i tada ce poteci i med i mleko ili ide prvo mleko pa posle med

- - - - - - - - - -

DOBRO JUTRO

djezeri, muzika , jelo , pice i vrisak zena sa kolena

ojha

Тешко је рећи зато сам и рекао добро је питање чиме се мјери али свакако мало више слуха није на одмет...

Кључни проблем, у овој врсти расправа, по мојој процени, је у томе што колеге очекују од народа превисоку свест.
И то је унапред изгубљена битка.
Ја сам се давно уверила да је народ безоблична маса.
И зато се и не љутим. Не очекујем ништа/превише. Свесна да треба неко паметан да га води.
Паметни треба да се уједине, а не да добацују с терасе уз иронију, цинизам, сарказам и увреде. То није ни људски, ни господски, ни витешки. Е сад, ко како хоће.

Nije bre 'We trust in god', nego 'In God we trust', ako vec hoces da imas tu poentu.

Genijalcu.

e jes bre opsednut sa cmarekijancima.:lol:

bez , bre pod neko drvo , i mirisi cvece.:roll:

koliko puta je vec Marsijaner rekao da je svoj BOG.

kuku und leleeeeee:rotf:

- - - - - - - - - -

da al u sustini god je jesus
skoro sam bio u nekoj crkvi kojoj je cenrala u pensilvaniji
nedvosmisleno se on zrtvovao i oko njega je centrirana prica oko vecnog zivota a bog je samo cilj

ma, nije poenta na ono sto pise na njihovom dolaru.:ok:

poenta je a to KAM-lica i ne moze da shvati da je BOG MARSA TJ marsijaner.:per:

i eto ,oma se zakoprca i sada mora da veruje u marsovca .:whistling:

ma nije to problem,nego kad krenu da dele epitete i tamo gde su se sami nasli kao Gastarbeiter
e to je najjace,nadju se ceh i bosanac u americi i lepe etikete tu nekim ircima koji su tu vec 300 godina

da ne kažemo malo direktnije: dodju u Beograd pa prozivaju Cigane a oni em iz Beograda em imaju više kulture

- - - - - - - - - -

Nije bre 'We trust in god', nego 'In God we trust', ako vec hoces da imas tu poentu.

Genijalcu.

Alo, provincijalac - liberalac:

IN GREED WE TRUST

Danas cu da napravim grupu. Nesto tipa "galeb- fan klub" pa ko voli imace gde da lamentira.

- - - - - - - - - -

:lol:

DA VIDIM RUUUKEEEEE

Хеј Ромале нећавале на мепедикем
Немагавле нега лавле не гама овел

А тебе нема
а тебе нема
а тебе нема
љубав да ти дам

probosanćena vjerzija, svje mu jebjem da mu jebjem...

- - - - - - - - - -

Ne veruj joj ništa, prvo proba onda sve ostalo!

neki put je pogled sasvim dovoljan
ko na pijaci - ne želiš ni da pipneš

- - - - - - - - - -

aaahahahahahahhahhhaha...Imas repku :mrgreen:

Jel si ti našla onog nekog prefinjenog?
Sa Vršku Čuku ako do sad nije stigo - neće ga ni bit'

Кључни проблем, у овој врсти расправа, по мојој процени, је у томе што колеге очекују од народа превисоку свест.
И то је унапред изгубљена битка.
Ја сам се давно уверила да је народ безоблична маса.
И зато се и не љутим. Не очекујем ништа/превише. Свесна да треба неко паметан да га води.
Паметни треба да се уједине, а не да добацују с терасе уз иронију, цинизам, сарказам и увреде. То није ни људски, ни господски, ни витешки. Е сад, ко како хоће.

ја сам бар доследан свом нику :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back