Софија
Legenda
- Poruka
- 54.731
Како да будем љубоморна, даде ми га Керки без трептаја? 
Размишљам данима да уложим рекламацију.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

треба бежати од свега што има народ за епитет - народни суд, народна правда, у име народа, народна милиција, народна власт, народна армија, народна својина, народна република. где год се помиње народ, знај да је нека подвала. јер онај ко на уму има народно добро, нема потребу да тим и парадира.

da , da sve mi to moramo zameniti sa
WE TRUST IN GOD
i tada ce poteci i med i mleko ili ide prvo mleko pa posle med
- - - - - - - - - -
DOBRO JUTRO
djezeri, muzika , jelo , pice i vrisak zena sa kolena
ojha
Nije bre 'We trust in god', nego 'In God we trust', ako vec hoces da imas tu poentu.
Genijalcu.
Тешко је рећи зато сам и рекао добро је питање чиме се мјери али свакако мало више слуха није на одмет...
Nije bre 'We trust in god', nego 'In God we trust', ako vec hoces da imas tu poentu.
Genijalcu.

da al u sustini god je jesus
skoro sam bio u nekoj crkvi kojoj je cenrala u pensilvaniji
nedvosmisleno se on zrtvovao i oko njega je centrirana prica oko vecnog zivota a bog je samo cilj

Marsi, hoćeš li ti na kraju da opališ kamija?

Ma samo nek' se kami drži uza zid i nema problema.
ma nije to problem,nego kad krenu da dele epitete i tamo gde su se sami nasli kao Gastarbeiter
e to je najjace,nadju se ceh i bosanac u americi i lepe etikete tu nekim ircima koji su tu vec 300 godina
Genijalcu.
Danas cu da napravim grupu. Nesto tipa "galeb- fan klub" pa ko voli imace gde da lamentira.
- - - - - - - - - -

Ne veruj joj ništa, prvo proba onda sve ostalo!
aaahahahahahahhahhhaha...Imas repku
Кључни проблем, у овој врсти расправа, по мојој процени, је у томе што колеге очекују од народа превисоку свест.
И то је унапред изгубљена битка.
Ја сам се давно уверила да је народ безоблична маса.
И зато се и не љутим. Не очекујем ништа/превише. Свесна да треба неко паметан да га води.
Паметни треба да се уједине, а не да добацују с терасе уз иронију, цинизам, сарказам и увреде. То није ни људски, ни господски, ни витешки. Е сад, ко како хоће.

ја сам бар доследан свом нику

Alo, provincijalac - liberalac:
IN GREED WE TRUST
Zar nije IN GREECE WE TRUST?

Да, испада да сам мислила баш на тебе, а нисам само на тебе.