скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
De si BucKami?
Kako napreduje neoliberalni fašizam u Vašu palanku?
Može li petooktobarsko uredjenje da popravi štetu od komunizma kroz koji ste prošli?

nemoj ga dirati
pod uticajem trave , i to nekakve nekvalitetne , otvorio temu o BOB MARLEJU na politici.
i jos istice da ce on , svojom zadnjicom, srbe uvesti u napredak.

izgleda da , ni trave koje pase , nisu ki trave sto su nekada bile.

ej slušaj...

ako se slučajno desi da vam u palanku otvore neku od tih novokomponovanih kompanija pa se javiš za posao...

sigurno će ti prebace: "vi ste radili u socijalističkoj firmi zato se opirete našem modelu poslovanja"
a ti im sasuj u brk: "o, da, ja sam radio u socijalističkoj firmi. Žao mi je što vi nikad niste osetili to iskustvo rada, discipline i druženja po kafanama, inače odakle vam početni kapital jel od dede?"

nemoj ga dirati
pod uticajem trave , i to nekakve nekvalitetne , otvorio temu o BOB MARLEJU na politici.
i jos istice da ce on , svojom zadnjicom, srbe uvesti u napredak.

izgleda da , ni trave koje pase , nisu ki trave sto su nekada bile.

Ti si potpuno pomahnitao.

- - - - - - - - - -

ej slušaj...

ako se slučajno desi da vam u palanku otvore neku od tih novokomponovanih kompanija pa se javiš za posao...

sigurno će ti prebace: "vi ste radili u socijalističkoj firmi zato se opirete našem modelu poslovanja"
a ti im sasuj u brk: "o, da, ja sam radio u socijalističkoj firmi. Žao mi je što vi nikad niste osetili to iskustvo rada, discipline i druženja po kafanama, inače odakle vam početni kapital jel od dede?"

Ne bih radio u socijalistickoj Firmi ni za milion dolara, a za privatnika bih radio uvek i za 1 evro mesecno.

Svako ko misli suprotno nije nikakav radnik, i ne treba ga zaposljavati da radi bilo sta.

- - - - - - - - - -

ma kazem ja da si ti itekako crveni besposlicar, veoma radasan coek , i veLJiki mislioc sa travcicom u ustima , lezeci pod nekim drvetom , zavijajuci travu i uz diiiiim.

resavas CVETSKE PROBLEME.

a ono...losa trava

Koju terapiju si ti prepisali Marsi?

ej slušaj...

a ti im sasuj u brk: "o, da, ja sam radio u socijalističkoj firmi. Žao mi je što vi nikad niste osetili to iskustvo rada, discipline i druženja po kafanam"

pa , nemoj bre tako ubi ga ti sada u pojam

sad ce uz zavijenu travu , lezeci pod nekom bukvom , poceti i da se zali.

e moj CACA , nista mi nijesi ostavio , ni pocepane carape , a ni gace.

e da si me posla za KANADU , da i ja osetim cari komunizma

o CACA , li CACA.

a sve znam o kapitaljizmu a ovi , nece ni da slusaju....

- - - - - - - - - -

Ti si potpuno pomahnitao.

- - - - - - - - - -

Ne bih radio u socijalistickoj Firmi ni za milion dolara, a za privatnika bih radio uvek i za 1 evro mesecno.

Svako ko misli suprotno nije nikakav radnik, i ne treba ga zaposljavati da radi bilo sta.

- - - - - - - - - -

Koju terapiju si ti prepisali Marsi?

prepisujem ti da , pogledas , koju i kavu travku kupujes i da vidis sa kojim je procento i da , molim te , obrati paznju da ti i ne uvaljuju travku pomesanu sabulkom.

Ti sve napisao u futuru... PA ŠTO NE RADIŠ?
EVO TAKVIH PRIVATNIKA-BIZmISmENA SA KOMPANIJAMA OD 1 EVRO KOLIKO OĆEŠ...

a dobro , da analiziramo ova jedan dolar zarade.

to mu nesto dojde isto euro-usra dolar.

koliko treba od toga jednoga dolara , izdvojiti za hranu , koliko za obucu ,koliko za pusenje , pa onda za internet ,

nemojmo zaboravit , oni caksiri , nasledjeni , polako propadaju , gaca i vise nema..

koliko mu ostaje da curu , ono pod znacima navodnika, ce i izvesti na cevape.

secam se da je nekada ki mladi kami pricao da je sas curom , prolazio pored cevabcinice a ona rece UH , STO DOBRO MIRISE a kami , posto su osli desetinu metara , tj vukao je za ruku ,
pitao , pa dobro hoces da jos jednom prodjemo pored ...

koliko mu to onda ostaje...za culo mirisa

- - - - - - - - - -

Pa rekoh ti 100000 puta da ja radim najvise, najteze i najbolje, i da sam radnik kakvog ti u zivotu nisi video.

Je li treba da ti kazem i 100000 i prvi put? :dontunderstand: Ili da ti nacrtam, ili sta?

ponavljaci uvek kazu

to mi da UDtvrdimo svoje znanje.

Klosarske fore iz treceg osnovne, ove komunjare su sve gore i gore...

e dobro je da priznas da su oni Gore , analogno tome , ak su oni Gore , to znaci da si ti Dole.

i to duboko zarobljen u ...DOLE

e sad dal ti jos viri nos , i uspevas da i dises to ne mogu ,oni da vide.

neg reci ti meni Kami , tko je tebe dirao.

kazi tito marsovcu a on ce da ih sve po marsijanerski posalje.

e dobro je da priznas da su oni Gore , analogno tome , ak su oni Gore , to znaci da si ti Dole.

i to duboko zarobljen u ...DOLE

e sad dal ti jos viri nos , i uspevas da i dises to ne mogu ,oni da vide.

neg reci ti meni Kami , tko je tebe dirao.

kazi tito marsovcu a on ce da ih sve po marsijanerski posalje.

Ovo je cak i prvi osnovne :sad2:

- - - - - - - - - -

Jel si skupio sličice RUSSIA 2018?

Road to Russia 2018-e- i da sakupljam i to, mada je shit kolekcija.

Jel si skupio sličice RUSSIA 2018?

a kako ce a sa cim o majstore

pa dal ti znas , koliko to kosta

a on zaradjuje jedan euro.

pa , dal da kupi nesto da popusi i nako , da se i izgubi u oblacima maste , gde je on -naj , naj i sa lovom do krova.

e kako je to tesko , ode magla , i vidi da nema ni krova.

nemoj mu stavljat so na ubogu ranu, a tako bi i on , isa do prodavnice , vadio budjelar , da svi i vide da i on ima lovu i onda kupio , DVE SLICKE.

AHHH, TAJ bob marlej, sta ucini

- - - - - - - - - -

Ovo je cak i prvi osnovne :sad2:

- - - - - - - - - -

Road to Russia 2018-e- i da sakupljam i to, mada je shit kolekcija.

i kazes da bi u prvi..

pa vidi tu i tamo , ak hocedu da te prime.

mozda i naucis od ovijeha prvaka i nesto

pa , dal da kupi nesto da popusi i nako , da se i izgubi u oblacima maste , gde je on -naj , naj i sa lovom do krova.

nemoj mu stavljat so na ubogu ranu, a tako bi i on , isa do prodavnice , vadio budjelar , da svi i vide da i on ima lovu i onda kupio , DVE SLICKE.

ma jok skupio on FIFA 365 dva albuma
najjače mi kad je kukao što mu u palanku ne stiže poklon kutija za slajbe
pa kad je stigla pitao jel može još jedna

mator konj oće dve kutije, nije ga sramota da uzima od male dece...
i ajd što oće džabe nego posle prdi o zakonu tržišta razmene slajbi :lol:

www.free.economist.com

e KAMI

citaj malko , kako , ovi bogatuni prave dolare

- - - - - - - - - -

pa jel si cito , hoce da izlazi na kraj sa osnovcima i to ne 3 razreda , jer je shvati , da i znaju vise od njega , vec , insistira sa prvacicima.

i njih bi da prevari.

vara se , vara se kami

Uzeo sam 7 kutija.

- - - - - - - - - -

Preopterecen si parama, kao i svaka *********, ali to smo vec znali...

I stani, ti ozbiljno ne znas razliku izmedju Boba Dilana i Boba Marlija, ili se glupiras na klinacki nacin i dalje?

- - - - - - - - - -

i kazes da bi u prvi..

pa vidi tu i tamo , ak hocedu da te prime.

mozda i naucis od ovijeha prvaka i nesto

Ova poruka je toliko nebulozna i nepismena, da je cak i ja ne razumem, a ja jedini umem da tumacim tvoje nebulozne poruke ovde Marsi...

Uzeo sam 7 kutija.

- - - - - - - - - -

Preopterecen si parama, kao i svaka *********, ali to smo vec znali...

I stani, ti ozbiljno ne znas razliku izmedju Boba Dilana i Boba Marlija, ili se glupiras na klinacki nacin i dalje?

- - - - - - - - - -

Ova poruka je toliko nebulozna i nepismena, da je cak i ja ne razumem, a ja jedini umem da tumacim tvoje nebulozne poruke ovde Marsi...

cuj,

objasni ti , ko ti nabavlja travu

sta mislis dal je bolje da imas cisto , mesecno xxxxx tisutch dolara ili jedan 1 euro , mesecno

uopste se ne brinem o lovi , lova samo stize. a kak je to kod tebe.

ponesi ovo , do prvaka.

oni ce ti sve lijepo objasniti.

- - - - - - - - - -

molim moderaciju da me blagovremeno banuje da ne bih počeo da ispisujem eseje o ovom jadu i bedi i mizeriji... :rtfm:

ma pusti ga , jel ne vidis da je prevario tu neke klince , ustvari i dalje je pod uticajem lose trave, one pomesane sa ludarom

- - - - - - - - - -

Jednu sam poklonio drugaru, a ostalih 6 sam zadrzao.

:eek::eek::eek::eek:

ma ljudi jel je to moguce

kami ima drugara

jes sto jes , cim duvne dobru travu , pojavi mu se drugar

i onda se deli , tebi nista ,meni nista , e jes ti dobio jedno nista , e ako si vec dobio , e zato meni sledi dve duple nista i tako

Kami deli , svoje ...

sta mislis dal je bolje da imas cisto , mesecno xxxxx tisutch dolara ili jedan 1 euro , mesecno

uopste se ne brinem o lovi , lova samo stize. a kak je to kod tebe.

ponesi ovo , do prvaka.

oni ce ti sve lijepo objasniti.

- - - - - - - - - -

ma pusti ga , jel ne vidis da je prevario tu neke klince , ustvari i dalje je pod uticajem lose trave, one pomesane sa ludarom

- - - - - - - - - -

:eek::eek::eek::eek:

ma ljudi jel je to moguce

kami ima drugara

jes sto jes , cim duvne dobru travu , pojavi mu se drugar

i onda se deli , tebi nista ,meni nista , e jes ti dobio jedno nista , e ako si vec dobio , e zato meni sledi dve duple nista i tako

Kami deli , svoje ...

Prekini da vise juris tog Zmaja covece, lose je za tebe...

Prekini da vise juris tog Zmaja covece, lose je za tebe...

staaaa , nisi cito da su u ALBERTI , pronasli pravoga pravcatoga , DINOSAURUSA I NAZVALI GA zmaj

EJ , SACUVAN I SA KOZOM I JOS I SA SVIM IZNUTRICAMA I VIDI SE I STA JE JEO I KOJE TRAVE.

aovi tu neki jobrezovani ljudovu , koji se inace drce sa titulama , kazu da je star 110 miliona godina.

sta kazes na to o gusteru nas.

Iskreno, ti se razumes u klasiku isto koliko se razumes u ekonomiju, nesto na nivou Patka Dace.

Tako da, presmesno je kada o klasici prica jedna matora ********* poput tebe Duhvs.

Смрдо, ово се зове музика ! Вероватно једна од најбољих музичких секвенци што је људски ум до сада осмислио. Тело, покрет, тема, садржај а све то просто нестаје у једном од најбољих музичких тренутака икада направљених ...

ПС
Имао си среће ... затворише ти тему !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back