Don Karbese
Zainteresovan član
- Poruka
- 109
Jadni li ste vi veliki "srbi" ovde kojima je Nedić patriota i heroj. Ali, bre, pa, Nedić je, što direktno što indirektno, kriv i odgovoran za srmt hiljada upravo - Srba.
Konacno jedna pametna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jadni li ste vi veliki "srbi" ovde kojima je Nedić patriota i heroj. Ali, bre, pa, Nedić je, što direktno što indirektno, kriv i odgovoran za srmt hiljada upravo - Srba.
Dača Niš napisi jos neki post da ne bude zao "666" post!
bilo malopre... Arhivirao sam ga..
онај брадоњаkoji dzoni?
Ja uopšte nisam nemirna. Ja imam prave argumente. Nemirni ste vi, koji ih nemate, nego uzvraćate ogromnim slovima, i beslovesnim , dečjim ponavljanjima "Nedić je heroj", kao da i sami sebe želite da ubedite u to, dokažete nešto, što se, naprosto - dokazati ne da.Милунка, смир`се![]()
Ne znam za Dačića, ali i meni smeta njegova slika u državnoj ustanovi, Vladinoj naročito. Da li je služio fašistima? Jeste! Bajke o njemu pričajte drugima.

Лаци, Лаци, има овде и децеОвај Дача иде у 3 основне
![]()

Лаци, Лаци, има овде и децеОвај Дача иде у 3 основне
![]()

Pocecu sumnjati u tvoju inteligenciju . Pa ja ne kazem da se Nedic zajebavao sa Njemcima ja samo kazem da je on ispravaljao sliku o nama kada je rusila banda crvena . Banda Crvena je kriva za Kragujevac a ne Nedic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fino su njemci naznacili koliko ce Srba pobiti za jednog Njemca , a to jedva docekase Titovi zlotvori pa trk brze bolje ubise 7 ili 8 ne znam tacno Njemaca , a potom kako to dolikuje banditima ih oskrnavise i iskasapise .
Joj Ademe švalerčino ...![]()

ја ја ја![]()

од вишка глава не болиtebi sam skoro dao, ali evo posto se krsta ne buni, a to se ponekad desava dao sam ti ponovo![]()
фалаод вишка глава не болифала
Нема ту дискриминације. Исто прођу једни и други. 20% од 350 динара је 70 динара. Значи: 350-70=280 ; а ови други плате 350 и још добију гратис шипак, који кошта 70 динара.da te nesto pitam, citam da patrijotama dajes 20% jeftinije a onim drugima sipak, zar ti to ne lici na diskriminaciju???? koliko ja znam sipak vredi [skuplji je] od tih 20%
Ja uopšte nisam nemirna. Ja imam prave argumente. Nemirni ste vi, koji ih nemate, nego uzvraćate ogromnim slovima, i beslovesnim , dečjim ponavljanjima "Nedić je heroj", kao da i sami sebe želite da ubedite u to, dokažete nešto, što se, naprosto - dokazati ne da.