risim
Primećen član
- Poruka
- 830
Da nije bilo Milana Nedića, nebi bilo ni Srba posle rata, zato Milan Nedić mora barem ulicu da dobije kada je već ima svaka šuša!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jutro, nadam se da će se danas neće biti nikakvih konfrontacija i ovih što sole pamet drugima, zvirkaju u tuđe kompove nadajući se spaktakularnim otkrićima, pene i zlovolje, trketljaju i prete, nižu jednu za drugom pogrešne pretpostavke, ne daju drugima da dišu svež vazduh.
Njih naravno treba zaobilaziti, a, bombone, pre svega, treba davati žutima.
Недић је бар својом сарадњом СПАШАВАО ЉУДСКЕ ЖИВОТЕ - а ове распикуће разјеба*е државу у парам-парчад... и још имају примедбе на Милана Недића.![]()

Da nije bilo Milana Nedića, nebi bilo ni Srba posle rata, zato Milan Nedić mora barem ulicu da dobije kada je već ima svaka šuša!!!

Црвено-жутој власти сметају Срби уопште. А нарочито они који брину о свом народу.
Yebote, dete ......ispod kojeg si fckn kamena sada ti ispuzao???:???:
Lepo ti pise kod avatara " samo gledam" .......nastavi tako, cuti i gledaj, i ne se ri vise keve ti malene![]()
ajde izaberi jedan dan za crno-crvene-zelene, nije fer samo zuckastima
...oni se uglavnom i ovako ogrebu - jedan dan bomnbona Laciju (zbog prestiža politikantskih moderatora), jedan dan Drinjači jer je 'naš', jedan dan jer nasednem na propagandu i kuknjavu Eremite pa udelim bombonu gurverneru - Tihom.... Možda kasnije tebi dam bombonu... vidim i ti si se upisao u crno-crvene
tkacio:
tkacio: Ovo je definitivno najidiotskija tema ikada na ovom pdf.
Bas onako oslikava ovaj pdf.

ali malo kasnije, trenutno je too much
Nikad...oni se uglavnom i ovako ogrebu - jedan dan bomnbona Laciju (zbog prestiža politikantskih moderatora), jedan dan Drinjači jer je 'naš', jedan dan jer nasednem na propagandu i kuknjavu Eremite pa udelim bombonu gurverneru - Tihom.... Možda kasnije tebi dam bombonu... vidim i ti si se upisao u crno-crvene
pta još 'oćeštkacio:
ja se ne mirim sa onima sa kojima se nisam zvanično ni svađala, ali eto virila sam pre nego što sam se ulogovalatkacio:

Ovo je definitivno najidiotskija tema ikada na ovom pdf.
Bas onako oslikava ovaj pdf.
..cu d'dam i ja na tebe..ljudi smo..nismo cigani..
..mislish ovo sa ciganchenjem za ugled?..daj kume bonu da's vidi da i nas cigani ljudi volu....cu d'dam i ja na tebe..ljudi smo..nismo cigani..
![]()

detektujem da ti je dedu trebalo okeshati na Terazijama kao saradnika nacista![]()
Претерујеш.

Jadni li ste vi veliki "srbi" ovde kojima je Nedić patriota i heroj. Ali, bre, pa, Nedić je, što direktno što indirektno, kriv i odgovoran za srmt hiljada upravo - Srba.
alo, bre .......wanna be fasista........si poludeo???
sta lupetas , bem te blentavoga??.........hitlerov namesnik spasavao zivote......
isti onaj cije su straze sprovodile kragujevacku decu na streljanje???.......pa ti si svakim danom sve veci debil......kada ces vec jednom da se raspuknesh od gomana???![]()