Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutro, nadam se da će se danas neće biti nikakvih konfrontacija i ovih što sole pamet drugima, zvirkaju u tuđe kompove nadajući se spaktakularnim otkrićima, pene i zlovolje, trketljaju i prete, nižu jednu za drugom pogrešne pretpostavke, ne daju drugima da dišu svež vazduh.
Njih naravno treba zaobilaziti, a, bombone, pre svega, treba davati žutima :).

Predpostavljam da "zvirkaju" neki sa strane,ko nam kriv kad nemamo nashe "mashine",
....nego "no nickname",kada cemo se pomiriti.....EVO RUKA..!?(jest da nisam zhut...,
a ni plav ,ni crven ni zelen...jednostavno "bezbojan"..)

Недић је бар својом сарадњом СПАШАВАО ЉУДСКЕ ЖИВОТЕ - а ове распикуће разјеба*е државу у парам-парчад... и још имају примедбе на Милана Недића. :evil::evil::evil:

alo, bre .......wanna be fasista........si poludeo???
sta lupetas , bem te blentavoga??.........hitlerov namesnik spasavao zivote......:dash:

isti onaj cije su straze sprovodile kragujevacku decu na streljanje???.......pa ti si svakim danom sve veci debil......kada ces vec jednom da se raspuknesh od gomana???:evil:

ajde izaberi jedan dan za crno-crvene-zelene, nije fer samo zuckastima

Nikad :evil: ...oni se uglavnom i ovako ogrebu - jedan dan bomnbona Laciju (zbog prestiža politikantskih moderatora), jedan dan Drinjači jer je 'naš', jedan dan jer nasednem na propagandu i kuknjavu Eremite pa udelim bombonu gurverneru - Tihom.... Možda kasnije tebi dam bombonu... vidim i ti si se upisao u crno-crvene
pta još 'oćeš :otkacio::mrgreen:

ja se ne mirim sa onima sa kojima se nisam zvanično ni svađala, ali eto virila sam pre nego što sam se ulogovala :otkacio:

Nikad :evil: ...oni se uglavnom i ovako ogrebu - jedan dan bomnbona Laciju (zbog prestiža politikantskih moderatora), jedan dan Drinjači jer je 'naš', jedan dan jer nasednem na propagandu i kuknjavu Eremite pa udelim bombonu gurverneru - Tihom.... Možda kasnije tebi dam bombonu... vidim i ti si se upisao u crno-crvene
pta još 'oćeš :otkacio::mrgreen:

ja se ne mirim sa onima sa kojima se nisam zvanično ni svađala, ali eto virila sam pre nego što sam se ulogovala :otkacio:

ma premazane ove patrijote bre... a mi da ne kvarimo odnose, moramo da ih zadovoljavamo... bonama:hahaha::hahaha::hahaha:
a svega jos tri poena do seste kockice:roll::roll:

alo, bre .......wanna be fasista........si poludeo???
sta lupetas , bem te blentavoga??.........hitlerov namesnik spasavao zivote......:dash:

isti onaj cije su straze sprovodile kragujevacku decu na streljanje???.......pa ti si svakim danom sve veci debil......kada ces vec jednom da se raspuknesh od gomana???:evil:

Мислим да сте се и ти а и онај који те је довукао у Бг. одавно распукли - па тај смрад не можемо да проветримо и избегнемо још од '45.

Сви фашисти и "фашисти" од 1941. до данас СУ МАЛА ДЕЦА ЗА БАНДУ ЦРВЕНУ а данас и за БАНДУ ЖУТУ... погледај само шта сте све урадили Србији од 2000. до данас у СПРЕЗИ СА ОКУПАТОРОМ 4.РАЈХА...и што је најгоре, ВАШЕМ ЗЛУ КРАЈА НЕМА............:dash::dash::dash:

Лепо је рекао паметан човек:

"Комунистима само једном можеш рећи ДА
и више никада НЕ... (Шарл де Гол)

sad preteraste...nediuc nema nikakve veze sa ubijanjem i streljanjem rba po srbiji
ni nedic ni njegova vlada
vec "nemirni srpski duh" kojije dizao u vazduh pruge i ubijao iz sumarka vojnike u patroli
tome se moglo stati na put jedino uredbom 100 za 1..a ni ada se nije stalo sa napadima
stoga,vojska je poduzela ono sto je morala da smiri stvar u pobunjenoj provinciji
nedic je tu totalno bio nemocan da uradi bilo sta
nedic jeste imao tajnu policiju...ali oni su,koliko ja znam,bili upuceni uglavnom na borbu protiv komunista i ilegalaca

To je samo Dačićeva igrarija i ulagivanje.Bori se protiv antifašista i zabranjuje skup ali zbog prećutne podrške R.Karadžiću pušta da se okupljaju 50-tak ljudi svaki dan po Beogradu.Onda izmisli da mu smeta slika M.Nedića kao doprinos akciji protiv antifašista.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back