Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo nešto za pijance, da požele da odu u krevet :
laet24.jpg

Pocecu sumnjati u tvoju inteligenciju . Pa ja ne kazem da se Nedic zajebavao sa Njemcima ja samo kazem da je on ispravaljao sliku o nama kada je rusila banda crvena . Banda Crvena je kriva za Kragujevac a ne Nedic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fino su njemci naznacili koliko ce Srba pobiti za jednog Njemca , a to jedva docekase Titovi zlotvori pa trk brze bolje ubise 7 ili 8 ne znam tacno Njemaca , a potom kako to dolikuje banditima ih oskrnavise i iskasapise .

A ja mislio da su Nemci streljali djake, kad ono streljali ih komunisti.
Nego, znas kako su se u Francuskoj obracunavali sa pokretom otpora?

Комунисти из заседе крк милојка па потаманише неколико окупатора, а окупатори се осветише па 1:100 по голоруком народу. Испаде да су их стрељали комунисти.

da te nesto pitam, citam da patrijotama dajes 20% jeftinije a onim drugima sipak, zar ti to ne lici na diskriminaciju???? koliko ja znam sipak vredi [skuplji je] od tih 20%
Нема ту дискриминације. Исто прођу једни и други. 20% од 350 динара је 70 динара. Значи: 350-70=280 ; а ови други плате 350 и још добију гратис шипак, који кошта 70 динара. ;) :D

Пошто је шипак на Косову и Метохији? Није ваљда скупљи од 70 динара. У Срему је 70.

Само да кажем, ово је монтажа.

Оно "Црко дабога педер" је неко у неком програму искомбиновао та слова од већ постојећих и додао. На истој слици већег формата се види да је оно у "Ц" заправо исечено "ц" из "деца", само увеличано, а и слова у тој реченици нису у истом нивоу нити исте величине, а каменорезац у остатку споменика није правио такве грешке.

Ja uopšte nisam nemirna. Ja imam prave argumente. Nemirni ste vi, koji ih nemate, nego uzvraćate ogromnim slovima, i beslovesnim , dečjim ponavljanjima "Nedić je heroj", kao da i sami sebe želite da ubedite u to, dokažete nešto, što se, naprosto - dokazati ne da.

Ti ovde nisi iznela nijedan argument, nego penish ko neka partizanka Mara opisana u domacim filmovima, iznosis neke parole iz 46'.........Nedic je za sve heroj bio u I svetskom ratu......tragicar i mucenik(po meni) u drugom.......a ako imas neke argumente iznesi ih ja ih dosad ne videh.........moje misljenje je da bi Srbiji bilo mnogo gore da Nedic nije prihvatio vladu.........navedeno je kako su mu pretili...........da li ti mislis da bi mozda bilo bojle da se Nedic nije zrtvovao? Znao je on da ce posle rata biti sa njim to sto je bilo..........i verovatno mastao da ce mozda jednog dana 60 godina posle biti rehabilitovan.........on je Srpski mucenik i molio bih te da ako nemas vise pametno sta na ovu temu ne provociras vise.....

Тачно. Милан Недић се прихватио незахвалног посла да би спасао српски народ од биолошког истребљења. Био је роб на власти. Волео је српски народ и за њега се свесно жртвовао.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back