Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nekakav seljak kupi konja od cige.Ne prođe ni tri dana, dovede ga on natrag i reče Cigi:
-Evo ti, kume tvoj konj nazad, jer on ima feler na oku.
Ciga ošinu konja i razdra se:
-Majku ti konjsku, jesam li te lepo opominjao da ne čitaš toliko!

ajd ti ispricaj koji vic :rtfm:
Mislis copy-paste :lol:

Bio seljak na derbiju C.ZVEZDA - PARTIZAN. I sad vratio se u selo i svi ga pitaju kako je bilo a on ce: "Tamo ima jedna livada da se napaše puno krava i dve ogromne mreže da se povata puno riba. I onda na livadu izlazu neki robijasi sa crvene i crne pruge i nogataju se sa neku kamecugu. Ljudi viknu GO ja pogledam nigde niko bez odece. Oni viknu ZVEZDA ja pogledam nigde zvezda u sred bela dana. Viknu PARTIZAN, a ja bezim jer mi deda bio cetnik." :hahaha:

Idem spavati :bye: Laku noc :cmok:

P.S. bone su dobili po zasluzi: izNis, Slavka i tututu (vozic) :mrgreen:

P.S.S Klikk tebi sutra bona, nestalo

дајем бомбону ономе ко исприча виц :cool:

evo jedan za patrijote:hahaha::hahaha:

Uhvate Makedonac, Albanac I Srbin zlatnu ribicu i ona im obeca da ce ispuniti po dve zelje ako je puste!!
-Makedonac ; Vrati mi sve makedonce iz sveta u Makedonije i isteraj mi sve Albance iz zemlje!!
Ribica to uradi!!
-Albanac; hocu da mi kosovo bude naseljeno samo Albancima i okolo da bude napravjlen visok zid da ne moze niko da ga preskoci!!
Ribica i to uradi!!
- Jeli ribice: jel pusta taj zid vodu?? - Srbin
- NE!!- ribica kaze;
- E pa onda PUNI vodom i daj mi jednu flasu piva!!!!

Dobilo odeljenje za domaći da napišu sastav na temu Ima samo jedna mama! Sutradan, u školi učiteljica pita ko će da čita. Javi se Mirjana:
• Ja sam pre neki dan vozila bicikl pa sam pala. Onda me je moja mama poljubila i sve je prošlo. Ima samo jedna mama.
Zatim se javi Jelena:
• Moja mama meni uvek sprema moje omiljene kolače kad sam neraspoložena i ja se brzo oraspoložim. Ima samo jedna mama

Onda se javi Perica:
• Meni mama spremala palačinke i pošalje me u ostavu da donesem dve tegle džema. Ja odem do ostave i vidim da nema druge tegle pa joj viknem: Ima samo jedna mama!

Dosao Ciga kod doktora i viče:
• Doktore, pomagaj, ujela me zmija!!!
Doktor:
• Gde te je ujela?
Ciga:
• Tamo kod potoka!!
Doktor:
• Ali, na kojem te mestu ujela?
Ciga:
• Ama, tamo kod potoka!
Doktor:
• Ali, za šta te je ujela?!??
Ciga:
• Nizašta, ništa joj nisam radio!

Bari Ciga plavušu da mu da malo ...
• A daj malo, što si takva...
• Ma beži bre budalo! Pogledaj se kakav si!
• Aaajde daj malo. Evo daću ti mobilni! - i drži u ruci najnoviji Sony Ericsson.
Plavuša se premišlja... Mobilni telefon... Bar 200 eura vredi... Ma što da ne! Da mu plavuša i kad su završili kaže mu:
• Dobio si šta si tražio! Daj sad mobilni!
A tek će Ciga:
• Piši, 064292...

Australijom skače ženka kengura i na svakih 100 metara stane. Iz njenog stomaka izviri pingvinčić i povraća k'o blesav. Na Antarktiku u grupi pingvina, sedi kengurčić, povremeno kine i gunđa:
• ***** ti razmenu učenika!

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u vicevima. Prethodno se dogovore da onoga čijem se vicu ne budu svi smejali ubiju. Prva počne lisica. Isprica vic i na kraju, svi se smeju osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smeje. Pitaju ga ostali:
• Šta je medo, što se smeješ?
Meda će:
• Ala je onaj lijin bio dobar!

Prepuna plaža, mali Darko otplivao dosta daleko od obale. Ustane njegova majka i i vikne:
• Darkooo, nemoj plivat' daleko! Mogao bi te grč uhvatiti!
Par sekundi kasnije ustaje plavuša pet metara dalje i viče svome sinu:
• Perice, ne idi tako daleko, ima grčeva!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back