Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mito ja ti dadoh poen proveri jel stigao...

Ахахаха....... ма јок - нема је ни од корова... који бандити ***........који шибицари...:hahaha: јаоооооооооооо само кад пронађем ко то ради... има да поједе и дугменце и бонбонице ;););)..........:rotf::rotf::rotf:

Dobro mito kolko ti tvrdis da jedna reputacija ima poena?

Па не знам, ни ја нити они који би требало да знају - у томе и јесте ствар. Ево сада сам пробао отворим неку тему и идем редом на дискутанте СВИМА КОЈИ СУ ДЕКЛАРИСАНИ ЖУТИ када кликнеш на вагицу одмах се отвара прозорчић да можеш да им даш репутацију - а свима који су ДЕКЛАРИСАНИ НАРОДЊАЦИкада кликнеш на вагицу добијеш обавештење да мораш другим корисницима да даш репутацију...

Алоооооооооо...........модераториииииииииииииииии.......... ово мора да се расчисти............:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

Mito, prijatelju... Vi patrijote i narodnjaci frenetično šopate po reputaciji jedan drugom. I zbog toga je onemogućeno da se klikće tako sumanuto. Ovi drugi su normalniji i umereniji i zato im se može otvoriti prozorčić i dodeliti reputacija.
Samo gledam šta radite.. Klikni sad ti meni... Hajde, dao sam to poen, daj i ti meni... I takve nebuloze...

Mito, prijatelju... Vi patrijote i narodnjaci frenetično šopate po reputaciji jedan drugom. I zbog toga je onemogućeno da se klikće tako sumanuto. Ovi drugi su normalniji i umereniji i zato im se može otvoriti prozorčić i dodeliti reputacija.
Samo gledam šta radite.. Klikni sad ti meni... Hajde, dao sam to poen, daj i ti meni... I takve nebuloze...

nemoj tako...

ne bih rekla ni da si ti umjeren ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back