- Poruka
- 33.624
Evo ja tamo postavio Pravilnik o dodeljivanju bona pa vi vidite.![]()
molba je uslisena... bona ti je na konto
cini mi se da sam danas dao 6 bona... samo po podne... ili 5:???::???:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja tamo postavio Pravilnik o dodeljivanju bona pa vi vidite.![]()
molba je uslisena... bona ti je na konto
cini mi se da sam danas dao 6 bona... samo po podne... ili 5:???::???:

Najbolja je bila ona koju si imao za Dellboy-a
Danas bi mogao da utvrdiš lekciju i dodaš još na listu za dodelu: Bundija, pa Kia, pa Registru, pa Dalibora, pa, Dadu, pa Karamazova, da muneš i Sistemu koji pada, pa Mariu, pa tu tu tu-u, pa Slatkom životu, pa....glavno da sve bude pdovučeno žutim - a može i fanaticima - za ostale šta pretekne
Naravno, to važi za sve![]()

Trenutno se u Srbiji osećam ko španska zastava , malo žuto malo crveno, malo DS malo SPS, malo Bota malo Ivica
![]()

Dačić zatražio da se iz Vlade ukloni portret Milana Nedića
Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Ivica Dačić, zatražio je u četvrtak da se portret Milana Nedića, predsednika vlade u okupiranoj Srbiji tokom Drugog svetskog rata, ukloni iz zgrade Vlade.
U Vladi je tom prilikom rečeno da se portret nalazi u Istorijskoj sali u zgradi Vlade u kojoj su izloženi portreti svih predsednika vlada - od prote Mateje Nenadovića, koji je 1805. godine bio na čelu Praviteljstvujuščeg sovjeta, do Vojislava Koštunice, premijera od 2004. do 2008. godine.
Ivica Dačić, koji je i potpredsednik Vlade, u četvrtak se, govoreći o zabrani neonacističkog skupa, osvrnuo na Nedićev portret.
Na pitanje novinara zašto ga zabrinjava slika Milana Nedića u zgradi Vlade, Dačić je odgovorio da ga ne zabrinjava, ali da je tražio da ona bude skinuta.
"Ne zabrinjava me, ali ne možete vi sada zabranom demonstracija lečiti fašizam i antifašizam, nego je to posledica onoga sto se dešavalo u proteklim godinama u Srbiji", naveo je Dačić, i dodao da je Milan Nedić bio predsednik vlade u vreme Adolfa Hitlera.
U generalnom sekretarijatu, u čijoj je nadležnosti Istorijska sala, rečeno je, međutim, da nije podnet zahtev za uklanjanje portreta Milana Nedića.
Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Ivica Dačić, zatražio je u četvrtak da se portret Milana Nedića, predsednika vlade u okupiranoj Srbiji tokom Drugog svetskog rata, ukloni iz zgrade Vlade.
U Vladi je tom prilikom rečeno da se portret nalazi u Istorijskoj sali u zgradi Vlade u kojoj su izloženi portreti svih predsednika vlada - od prote Mateje Nenadovića, koji je 1805. godine bio na čelu Praviteljstvujuščeg sovjeta, do Vojislava Koštunice, premijera od 2004. do 2008. godine.
Ivica Dačić, koji je i potpredsednik Vlade, u četvrtak se, govoreći o zabrani neonacističkog skupa, osvrnuo na Nedićev portret.
Na pitanje novinara zašto ga zabrinjava slika Milana Nedića u zgradi Vlade, Dačić je odgovorio da ga ne zabrinjava, ali da je tražio da ona bude skinuta.
"Ne zabrinjava me, ali ne možete vi sada zabranom demonstracija lečiti fašizam i antifašizam, nego je to posledica onoga sto se dešavalo u proteklim godinama u Srbiji", naveo je Dačić, i dodao da je Milan Nedić bio predsednik vlade u vreme Adolfa Hitlera.
U generalnom sekretarijatu, u čijoj je nadležnosti Istorijska sala, rečeno je, međutim, da nije podnet zahtev za uklanjanje portreta Milana Nedića.
ministru policije je dosadno..

mislim pasulj za dorucak , pa nismo Englezi majku mu![]()

Trenutno se u Srbiji osećam ko španska zastava , malo žuto malo crveno, malo DS malo SPS, malo Bota malo Ivica
![]()
kakve veze ima dal je engleski ili koji god dorucak, samo da nisam gladan![]()

kyo. ministar za DePatriJotizam i
AnKete
Elita
![]()
Učlanjen: 01.02.2007.
![]()
![]()
![]()
![]()
buduća legenda 
:vatromet

victor g carey koji je bio saradnik okupatora kao bailiff guernsey-a je posle rata odlikovan od strane britanske kraljice za ratne zaslugeDačić zatražio da se iz Vlade ukloni portret Milana Nedića

Nedic je voleo Srbiju i ucinio je za nju sve sto je mogao.
Ovaj Dacic stvarno nema pametnija posla nego da se glupira.
više nisam elita....sad sambuduća legenda
:vatromet
dakleM
![]()
![]()
Raduj se, taman će da te banuju i postaćeš legenda.
Pevaćemo pesmice o tebi, na godišnjice pričati zgode i nezgode , bio jednom jedan kyo (sa tačkom)![]()

cestitam ti..meni kako ide sa ovim bonama...slobodno mogu da zatvorim prodavnicu
i ja ti dolazim sigurno
kad dođem u Bg