Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za muško-žensku kombinaciju u ili iz jednog komada......mislim....normalno................ na više polnih orijentacija u jednom polu...............Ušećerene cucle pa još sa kikiriki,susam,košpice...pa sve u okkviru grinfild investicije u okviru dodeljivanja...........šećerašima nikako......može nešto lešo tipa janjetina,jaretina i td. i Tome slično.............*dobra* ideja i DOBRO Vam JUTRO.......DAN još bolji..............ako sam preterao nije zlonamerno.....onda mi je loš *humor*.

molba je uslisena... bona ti je na konto
cini mi se da sam danas dao 6 bona... samo po podne... ili 5:???::???:

Najbolja je bila ona koju si imao za Dellboy-a :super:

Danas bi mogao da utvrdiš lekciju i dodaš još na listu za dodelu: Bundija, pa Kia, pa Registru, pa Dalibora, pa, Dadu, pa Karamazova, da muneš i Sistemu koji pada, pa Mariu, pa tu tu tu-u, pa Slatkom životu, pa....glavno da sve bude pdovučeno žutim - a može i fanaticima - za ostale šta pretekne

Naravno, to važi za sve :D

Najbolja je bila ona koju si imao za Dellboy-a :super:

Danas bi mogao da utvrdiš lekciju i dodaš još na listu za dodelu: Bundija, pa Kia, pa Registru, pa Dalibora, pa, Dadu, pa Karamazova, da muneš i Sistemu koji pada, pa Mariu, pa tu tu tu-u, pa Slatkom životu, pa....glavno da sve bude pdovučeno žutim - a može i fanaticima - za ostale šta pretekne

Naravno, to važi za sve :D

Ma gde te ne povedoše u UN da izlobiraš za našu rezoluciju, bilo bi više od 77 glasova ZA:D

Trenutno se u Srbiji osećam ko španska zastava , malo žuto malo crveno, malo DS malo SPS, malo Bota malo Ivica :sad2:

images

vece je pitanje sto ostalima u vladi ne smeta

zandarni-nedicevci su aktivno ucestvovali u ratnim zlocinima, pa i masovnim, nemaca nad gradjanima srbije, a i samostalno, i to ne pojedinacni slucajevi, nego je to bila politika

naravno, savremena-najnovija politickirezimski korektna istorija to lagano gura pod tepih

Dačić zatražio da se iz Vlade ukloni portret Milana Nedića

Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Ivica Dačić, zatražio je u četvrtak da se portret Milana Nedića, predsednika vlade u okupiranoj Srbiji tokom Drugog svetskog rata, ukloni iz zgrade Vlade.

U Vladi je tom prilikom rečeno da se portret nalazi u Istorijskoj sali u zgradi Vlade u kojoj su izloženi portreti svih predsednika vlada - od prote Mateje Nenadovića, koji je 1805. godine bio na čelu Praviteljstvujuščeg sovjeta, do Vojislava Koštunice, premijera od 2004. do 2008. godine.

Ivica Dačić, koji je i potpredsednik Vlade, u četvrtak se, govoreći o zabrani neonacističkog skupa, osvrnuo na Nedićev portret.

Na pitanje novinara zašto ga zabrinjava slika Milana Nedića u zgradi Vlade, Dačić je odgovorio da ga ne zabrinjava, ali da je tražio da ona bude skinuta.

"Ne zabrinjava me, ali ne možete vi sada zabranom demonstracija lečiti fašizam i antifašizam, nego je to posledica onoga sto se dešavalo u proteklim godinama u Srbiji", naveo je Dačić, i dodao da je Milan Nedić bio predsednik vlade u vreme Adolfa Hitlera.

U generalnom sekretarijatu, u čijoj je nadležnosti Istorijska sala, rečeno je, međutim, da nije podnet zahtev za uklanjanje portreta Milana Nedića.

Nedic je voleo Srbiju i ucinio je za nju sve sto je mogao.

Ovaj Dacic stvarno nema pametnija posla nego da se glupira.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Ivica Dačić, zatražio je u četvrtak da se portret Milana Nedića, predsednika vlade u okupiranoj Srbiji tokom Drugog svetskog rata, ukloni iz zgrade Vlade.

U Vladi je tom prilikom rečeno da se portret nalazi u Istorijskoj sali u zgradi Vlade u kojoj su izloženi portreti svih predsednika vlada - od prote Mateje Nenadovića, koji je 1805. godine bio na čelu Praviteljstvujuščeg sovjeta, do Vojislava Koštunice, premijera od 2004. do 2008. godine.

Ivica Dačić, koji je i potpredsednik Vlade, u četvrtak se, govoreći o zabrani neonacističkog skupa, osvrnuo na Nedićev portret.

Na pitanje novinara zašto ga zabrinjava slika Milana Nedića u zgradi Vlade, Dačić je odgovorio da ga ne zabrinjava, ali da je tražio da ona bude skinuta.

"Ne zabrinjava me, ali ne možete vi sada zabranom demonstracija lečiti fašizam i antifašizam, nego je to posledica onoga sto se dešavalo u proteklim godinama u Srbiji", naveo je Dačić, i dodao da je Milan Nedić bio predsednik vlade u vreme Adolfa Hitlera.

U generalnom sekretarijatu, u čijoj je nadležnosti Istorijska sala, rečeno je, međutim, da nije podnet zahtev za uklanjanje portreta Milana Nedića.

ministru policije je dosadno..

Nek` stane ispred slike i neka se prekrsti!:rotf::rotf::rotf:

Nedic je heroj i uzor , a Dacic je mali i izdajnik .

cestitam ti..meni kako ide sa ovim bonama...slobodno mogu da zatvorim prodavnicu

otvori palačinkarnicu :mrgreen: i ja ti dolazim sigurno:D....
post-12-1192127234.gif

PS
molim one koji su iz Bg-a
da mi kažu gde su najbolje palačinke u gradu?:D tako da znam kamo ići :) kad dođem u Bg
...prošli put sam primetio da je to kod vas dobro isfurano:super
:..u Zagrebu nisam primetio da ima posebno palačinkarnica...ono palačinke možeš dobiti u restoranu...al to nije to:(

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back