Gradsko Saobracajno Preduzece..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel to tamo negde de je hotel Moskva?

Jadni li ste vi veliki "srbi" ovde kojima je Nedić patriota i heroj. Ali, bre, pa, Nedić je, što direktno što indirektno, kriv i odgovoran za srmt hiljada upravo - Srba.

Ne, nisu ni u Skadarliji, preselili su se.....ne mogu da verujem da toliko dugo nisam bila tamo
Evo ti link, imaš i "Jedovnik" i mapu: http://www.palacinkarnicaamica.co.yu/

To je drugo. Francuska je ipak bila i jeste SILA. A ipak je i izgubila mnogo manje ljudi nego Srbija u tom nesrecnom ratu.
Sigurno da odavanje poste i zahvlnosti nekome kao Nedic na taj nacin nije pogresno.
On je bolji od svih onih budala koji su nas terali da ginemo do poslednjeg.
Kome treba ona kuca cveca. Mogao bih da odem da malo "zalijem".

..dodzi kod nas u blok..budemo napravili palachinku..od tebe..buhahahaha..
i naravno par "na funkcijama" (neću da im takođe navodim imena da ih ne dovodim u sukob interesa)
hvala na pozivu....al već mesecima je lista podugačka ljudi koje želim upoznati i koji mene žele upoznati...
medved_bg, slavka, ljuta mamba, alergicna, slaven, goxy, ...zatim ima tu još par iz patriJotskog bloka (neću da navodim imena da ih ne kompromitiram)i naravno par "na funkcijama" (neću da im takođe navodim imena da ih ne dovodim u sukob interesa)
![]()
I celom društvu plaćaš klopu u Amici? E, kyo, svaka ti čast!!!![]()
ima da napunim još jedan kufer samo za bajadere
ajme koliko bajadera ću morat da nosimima da napunim još jedan kufer samo za bajadere
![]()
Eto, meni ne moraš bajandere, može malvazija i ja zadovoljna![]()
![]()

malvazija i ja zadovoljna![]()
![]()

šta nema malvazije u vas za kupiti?:???:
![]()
a dorucak ne valja propustiti
![]()

Moj deda je davao velike pare komesarijatu za izbeglice koje je ovaj saradnik okupatora spasavao iz NDH.
.....hm!?
ko mi kaže gde su najbolje palačinke u Beogradu dobit će zelenu bonu od mene![]()

Kako god okrenes, Milan Nedic je bio pozitivniji lik od Slobodana Milosevica.