Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
Jadni li ste vi veliki "srbi" ovde kojima je Nedić patriota i heroj. Ali, bre, pa, Nedić je, što direktno što indirektno, kriv i odgovoran za srmt hiljada upravo - Srba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a dorucak ne valja propustiti
![]()

.....hm!?
ko mi kaže gde su najbolje palačinke u Beogradu dobit će zelenu bonu od mene![]()
na uglu francuske i...i...prve lijevo 

"Glumac"na uglu francuske i...i...prve lijevo
![]()
Kako se zove ono u Knezu, kod Mone i Platoa, neko mi reče da su tamo super palačinke....?
I u Zemunu, u Glavnoj,.....pih, nikad firme da upamtim![]()

ja sam bio u jednoj mislim da je to bilo križanje cara uroša i cara dušana...al to je bila više ko neka poekara...a ja hoću PALAČINKARNICU![]()

Takvo ti je ovo u Zemunu, tamo je red uvek kilometarski, a isporuka na vrata u haosu, pa ljudi poruče telefonom i pošalju taksistu da pokupi i donese. E, kad sve to uradiš za palačinku....to je dobra palačinka!![]()
...pa kad se ja dokoturam iz Bga do Zemuna JGPom taman dođem na red 
Ćao društvo, vidim Kio slavi - čestitam.![]()

reči ću ja goxy-iju da mi rezerviše mesto u redu...pa kad se ja dokoturam iz Bga do Zemuna JGPom taman dođem na red

voleo je i marsal Peten Francusku i to mu niko ne moze osporiti ali nisam siguran da njegova slika visi u Jelisejskoj Palati ili Senatu
Kakav bre JPG?
I mogao bi baš i ostalim drugarima sa foruma da se najaviš, ako se dobro sećam, ja ti dođem neke domaće filmove i serije, a ti mi dođeš bajadere![]()

Jao, da, Amica u Skadarliji!!!! E, tu je sjajno! Tamo da ideš, zaebi ovo ostalo![]()
Ćao društvo, vidim Kio slavi - čestitam.
Btw. Još ne dele bombone, ali sve je jasno čim odreše kesicu - možete slobono da krene od mog posta-apela, na prethodnoj strani, Ademu - na dole. Baš se lepo poređala žuta krema. Ne zaboravite ni Dadu...
Juwiš - delite im bombone !!!![]()
ako vam se na putu neki patriJota - slobodno ga preskočite
danas krećem od Klika...koga nema na ovoj strani...odoh..
tkacio:
tkacio: