kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja kažem...
počelo je fenomenalnopravo parodijski
![]()
????????????????????? josh ne funkcionishem...kasno sam zaspala..petak...mora da se luduje..pa sam sad ko kljuc od ludnice

@ шефу рачуноводства овдашње фабрике боМбо-њера
(админи: Јомини и ТАБ503)
Да простите, гос'н шефе,
доклеН ћете, бре, да се зајеб*... са производњом боМбо-на и доклеН ће да бИдне дискриминација према мени тј. старом-седелацу?
Једном у 24 часа могу да дам само 1 РЕП други пут 2 РЕПА ... данас 3 РЕПА и онда ЛОК... а уважени шеф ТАБ ми писмено одговориЈо да могу дати 5 РЕПА за 24 часа.
И доклеН ће шеф рачуноводства производње СТАЛНО ДА ШТЕЛУЈЕ КАКО МУ СЕ НАВРНЕ ВРЕДНОСТ ЈЕДНО РЕПА........и да мени стално тај шеф ХОЋЕ ДА ОДРЕЂУЈЕ КОМЕ ЋУ ЈА ДАТИ МОЈ РЕП..........а ја 'оћу коме ја 'оћу - а не како се њему или њоЈзи наврне.........tkacio:
tkacio:
tkacio:

vidi adem mi dade poen :shock: ko se tome nado?

Da vidimo danas su na redu za dodelu mentola (čim odreše kesicu) sledeći borci protiv serbo-tupadžijstva: Dada, pa opet Dada, pa Dada --- danas razbija patriJote pa rastura![]()
Da vidimo danas su na redu za dodelu mentola (čim odreše kesicu) sledeći borci protiv serbo-tupadžijstva: Dada, pa opet Dada, pa Dada --- danas razbija patriJote pa rastura![]()
... ali još ne daju da udelim komplimente... i'll try again later 

Konobar, ajde svima sipaj pice. Castim. Cela nedelja mi je bila pakao i sve se resilo k'o na filmu.
Otkud ovaj viski ovako dzabalesku?![]()

...pa onda i za sve ostale ljude dobre volje. Optimiste i anti-katastrofičare 
Види, види ово агитовање...што ти је жутица..........
,jomini pice za sve a meni limunadu.
Бомбона ( једначење сугласника по месту творбе)*ебеш ти то зезање - ако ја не могу ни из двадесетог покушаја да доделим репутацију кориснику Тихи - а он човек отвара најбоље теме и има одличне коментаре... то се ипак зове другачије...
Видео сам на другим пдф где се јавно договарају да један другом дају репутацију па тако неки тотални болиди имају ПУНУ КЕСУ ментол-бонбона...
п.с. Хвала, али не требају ми ментол-бонбоне...
п.п.с. каже се: бонбона (fr.bonbon) тј. шећерлема..... а видим сви греше и пишу боМбона..........
pa bolest lopovskih pardon prljavih ruku,jomini pice za sve a meni limunadu.
![]()

Бомбона ( једначење сугласника по месту творбе)
Мало сам претражио по нету ... а и кад гооглаш, тешко ћеш наћи српски текст у којем се каже боНбона.
Прво сам расправљао с мојим клинцима око ове речи, где су били изричити да је боНбона погрешно и да су у школи учили да се та реч (а неки тврде да је немачког порекла) треба изговарати БоМбона, по правилу једначења сугласника по месту творбе.
![]()