Skupštinska kafana I

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da. posto sigurno ne mogu tebi ponovo dati bonu, mozes birati forumasa.verujem da cu posle ponoci biti u mogucnosti da delim bone.
izaberi vise njih jer sam vecini dao, i nije po pravilu da se cesce daje istom forumasu

mozes kad budes okrenuo krug (od ne znam koliko razlicitih korisnika) ;)

a sto se tice izbora: bezkorisnickogimena (opet pisem ovoliki nick:azdaja: ), tu tu tu, drinjaca, registra - eto!

:cool:

A pošto je za mnoge vreme za spavanje, da vam pomognem ... slikom, praktično :lol:

Raskomotite se ovako i polako u krevet ...

small_nice%20girls%2022%20(7).jpg.jpg

Рано ујутро неко мора да ми зезне расположење. Опет двоструки стандарди??? Банован одличан лик са ником ОПШТЕ ДОБРО.......:dash::dash::dash: а којекакви који је требало до сада 100 пута да буду бановани још добише пуну кесу ментол-бонбона, вероватно као награду за пуну кесу пријава против њих...:dash::dash::dash:

@ шефу рачуноводства овдашње фабрике боМбо-њера

(админи: Јомини и ТАБ503)

Да простите, гос'н шефе,

доклеН ћете, бре, да се зајеб*... са производњом боМбо-на и доклеН ће да бИдне дискриминација према мени тј. старом-седелацу?

Једном у 24 часа могу да дам само 1 РЕП други пут 2 РЕПА ... данас 3 РЕПА и онда ЛОК... а уважени шеф ТАБ ми писмено одговориЈо да могу дати 5 РЕПА за 24 часа.

И доклеН ће шеф рачуноводства производње СТАЛНО ДА ШТЕЛУЈЕ КАКО МУ СЕ НАВРНЕ ВРЕДНОСТ ЈЕДНО РЕПА........и да мени стално тај шеф ХОЋЕ ДА ОДРЕЂУЈЕ КОМЕ ЋУ ЈА ДАТИ МОЈ РЕП..........а ја 'оћу коме ја 'оћу - а не како се њему или њоЈзи наврне.........:otkacio::otkacio::otkacio:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back