tu tu tu
Buduća legenda
- Poruka
- 45.209
tkacio:...pa shta hoces..ja nikako da se dovucem do 200...
kako ti bre ne daju poene
 tkacio:
tkacio:  ja imam 410 poena
 ja imam 410 poenaDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tkacio:...pa shta hoces..ja nikako da se dovucem do 200...
 tkacio:
tkacio:  ja imam 410 poena
 ja imam 410 poenaа јесам брзоплетpa ne kaze se "vidi ko nam je stigla" nego "vidi ko nam je stigo"
 У праву си
  У праву си 
ја ти хтедох дати али пише: You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later.tkacio:...pa shta hoces..ja nikako da se dovucem do 200...

ja sam dao konzab reputaciju ali moja reputacija ne daje mnogo poena mozda 2 ili 3

:drunk::drunk:

ja ne znam koliko moja vredi. reche mi neko ali sam zaboravio. mislim da je 10 (valjda)
 ti imas preko 5000 poruka naravno da ti vredi sigurno 10 poena
 ti imas preko 5000 poruka naravno da ti vredi sigurno 10 poena  ko zna kolko vredi eremitina reputacija sigurno 100 poena
 ko zna kolko vredi eremitina reputacija sigurno 100 poena 
Колико ти фали до 400? мени до 300 фали 27ni ja nikako da se dovucem do 400, a nije da ne daju
hvala davaocima !!!!

kako ti bre ne daju poenetkacio:
ja imam 410 poena
 ..valjda..mozda da pishem fundamentalnom osvrtu na filozofsko poimanje sveta sa kratkim osvrtom na uticaj la Ninja na globalnu promenu vremenskih i klimatskih uslova posebno akcentujuci dnevnu drustvenu politicku situaciju kao odraz stanja nacije...ebo te shta sam rekla..
..valjda..mozda da pishem fundamentalnom osvrtu na filozofsko poimanje sveta sa kratkim osvrtom na uticaj la Ninja na globalnu promenu vremenskih i klimatskih uslova posebno akcentujuci dnevnu drustvenu politicku situaciju kao odraz stanja nacije...ebo te shta sam rekla.. ..plavusha.hihihih
..plavusha.hihihih
evo ovaj od nis napokon...
zauzvrat neka bira ko je sledeci na mojoj listi...
nemo se plasite, mislim na boneee
evo ovaj od nis napokon...
zauzvrat neka bira ko je sledeci na mojoj listi...
nemo se plasite, mislim na boneee

Колико ти фали до 400? мени до 300 фали 27

pa nisam dovoljno pametna,......valjda..mozda da pishem fundamentalnom osvrtu na filozofsko poimanje sveta sa kratkim osvrtom na uticaj la Ninja na globalnu promenu vremenskih i klimatskih uslova posebno akcentujuci dnevnu drustvenu politicku situaciju kao odraz stanja nacije...ebo te shta sam rekla..
..plavusha.hihihih

moja malo vredi posto malo poruka imamti imas preko 5000 poruka naravno da ti vredi sigurno 10 poena
ko zna kolko vredi eremitina reputacija sigurno 100 poena

fali mi 15
(ybt, kao da menjamo slicice za album)
 daju i meni kad ih zamolim
 daju i meni kad ih zamolim 
pa nisam dovoljno pametna,......valjda..mozda da pishem fundamentalnom osvrtu na filozofsko poimanje sveta sa kratkim osvrtom na uticaj la Ninja na globalnu promenu vremenskih i klimatskih uslova posebno akcentujuci dnevnu drustvenu politicku situaciju kao odraz stanja nacije...ebo te shta sam rekla..
..plavusha.hihihih

..treba da krenesh sa taktikom "kume..kume...dash bombonu".."da't gledam udlan" i to..

ja ne znam koliko moja vredi. reche mi neko ali sam zaboravio. mislim da je 10 (valjda)

pantalone
 pantalone:nono::nono::nono:
manje od pola mog
ps. imao 397 sada 404
 do sada sam mogao da imam zelenu zmiju dole
 do sada sam mogao da imam zelenu zmiju dole 

Samo nek se zeleni......
Samo nek se zeleni......