- Poruka
- 20.959
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пре ће бити то твој романтично-патетични случај. Ја сам се тек сад појавила у овој крчми, а видим ти ме
нон-стоп помињеш...
Криво ти што сам те ставила на лед...![]()

Није ПРВИ ПУТ У НАШОЈ БЛИЖОЈ ИСТОРИЈИ да ви "банда црвена" премазујете и префарбавате хришћанске православне симболе - у овом случају је мој аватар... али ако си гледао филм "ВИЗАНТИЈСКО ПЛАВО" МОРАШ СЕ СЕТИТИ ДА СЕ УВЕК ПОЈАВЉУЈЕ ОНО ШТО ЈЕ ПРВОБИТНО БИЛО НАСЛИКАНО - тако и у овим вашим "аватарима"...............

Сви жутањци против Мите - А СВИ СУ У СТВАРИ ПОСТАЛИ МИТА--- нека, нека...
![]()
![]()
Само наставите са имитацијама "капирај-копирај" у разним варијантама...хихихи...
http://imageshack/IMG

Псето сатанистичко и комунистичко -
kyoatia
Registrovan član
![]()
Учлањен: 01.02.2007.
Локација: sve je isto samo Njega nema![]()
Поруке: 5.640

izgleda da 9ilule polako popuštaju[SIZE="kyoatia"]šta? jel se veseliš il nas kudiš?...odluči se!?
il su one 9ilule počele da deluju...pa su te eto "udobrovoljile"[/SIZE]

...http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7352913&postcount=231sa svojim paradiranjem na ovom forumu pokazao si svoj talenat za takvu vrst egzibicije
...a i nije na odmet da kakvu pinku zaradiš

Nisi valjda poslao žalbu upravi?
A otkud vama pravo da uopšte koristite copyrightovan materijal društvene igre?
A šta će mi se desi?

:???: onda pardoniram... biće da ja samo imam podlu maštu
a i zekim se

Ostale teme su nebitne za Srbiju...
E odoh ja sada, dosadni ste svi sem Strele koju obožavam, mame mi Pop-Hip-Hop :???:
Al' doći ću opet... da se nagledam Strele

Не спадам у оне који мењају веру за вечеру (а још мање за шатро удвараче), а пријатељство је за мене светиња.![]()

Не спадам у оне који мењају веру за вечеру (а још мање за шатро удвараче), а пријатељство је за мене светиња.![]()

Lutkice sta se sekiras?
Mani se te osobe....
Po´zdravvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv![]()
Па где си ми ти, нема те 100 година, а овде се свашта издешавало?
još mi nisi na ovaj tvoj post odgovorio
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7352215&postcount=185
a ovde si drukčije zborio
izgleda da 9ilule polako popuštaju
nego jesi poslao molbu za Big Brother...http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7352913&postcount=231sa svojim paradiranjem na ovom forumu pokazao si svoj talenat za takvu vrst egzibicije
...a i nije na odmet da kakvu pinku zaradiš
![]()
Dokle je to stiglo kad moraš da nam crtaš...![]()

п.с. Лично за твоју информацију да те обавестим да сам некада имао кућне пријатеље неке 'рвате и Зловенце - И ДАНАС ИХ НЕ ПРИМАМ НИ У КУЋУ НИТИ СА ЊИМА ЖЕЛИМ УОПШТЕ ДА РАЗГОВАРАМ... и то не зато што мислим да су они нешто лоше урадили мом народу - НЕГО ЗАТО ШТО НИСУ НИШТА УЧИНИЛИ ДА ВИ УСРАШЕ И ЗЛОВЕНЦИ БУДЕТЕ СПРЕЧЕНИ У ЗЛОЧИНУ ПРЕМА СРПСКОМ НАРОДУ.
ajme 0ileje
...ja mislio da ti nisi toliko baš odlepio...moram primetiti da je to već ozbiljan slučaj za stručna lica..

...i onda ovako nešto izjaviš....neverovatno
Znam ali teško je odoleti tako otvorenom Lordovom udvaranju![]()

[/B]Данас ми је био у посети човек Ликота тј.Личанин из околине Плитвица - и ти уопште имаш храбрости да дођеш на овај пдф.
[/B]

p.s. puko Koštunica, a Naša Maja izbačena od Našeg Ace koji je pobegao iz stranke, uhapsili Radovana u busu a onda mu našli laptop u travi daleko od mesta hapšenja a i pop prodao imovinu crkve Albancu...
Ostale teme su nebitne za Srbiju...
E odoh ja sada, dosadni ste
Al' doći ću opet...

Kakve veze imaju tvoje privatne kucne posete sa njegovim boravkom na forumu ?

Није му добро. Мито, заиста какве везе има ко је теби где био?

Није му добро. Мито, заиста какве везе има ко је теби где био?
Има везе јер ми је тај предивни Ликота ИСПРИЧАО ШТА СУ УСРАШЕ РАДИЛЕ У ЊИХОВОЈ НДХ у том делу где је он живео и где су живели Срби и какве су злочине учинили... па ***... нећу ни на пдф са 'рватом да комуницирам...

Има везе јер ми је тај предивни Ликота ИСПРИЧАО ШТА СУ УСРАШЕ РАДИЛЕ У ЊИХОВОЈ НДХ у том делу где је он живео и где су живели Срби и какве су злочине учинили... па ***... нећу ни на пдф са 'рватом да комуницирам...