- Poruka
- 201.879
Iskreno, za ovo bi trebao da dobiješ od svih vlasnika pasa po nosu. Ali ozbiljno., Dođi u dvorište da vidiš koji je haos među njima. Bez zezanja, ovo je strašno.Рифке пази петарда!
Невакцинисана!
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno, za ovo bi trebao da dobiješ od svih vlasnika pasa po nosu. Ali ozbiljno., Dođi u dvorište da vidiš koji je haos među njima. Bez zezanja, ovo je strašno.Рифке пази петарда!
Невакцинисана!
![]()
ko ih tera da idu na teritoriju de su ljudiIskreno, za ovo bi trebao da dobiješ od svih vlasnika pasa po nosu. Ali ozbiljno., Dođi u dvorište da vidiš koji je haos među njima. Bez zezanja, ovo je strašno.

pisalo mi pre aktivan član a sad NOVO:
naprćila sisići?ISTIČE SE
Ajd. štagod to značilo

Ta "titula" se menja u zavisnosti od broja postova, kako se povećavajupisalo mi pre aktivan član a sad NOVO:
ISTIČE SE
Ajd. štagod to značilo![]()

Koja си ти нама шибицаIskreno, za ovo bi trebao da dobiješ od svih vlasnika pasa po nosu. Ali ozbiljno., Dođi u dvorište da vidiš koji je haos među njima. Bez zezanja, ovo je strašno.

Uuu ako ja nešto svoje smućkam, ne da je naopako, nego......ako smućkamo aždainu I moju rakicu, možda nešto i ispane
Makar i naopako![]()
Opaaa, to znači da sad moraš da istakneš butkice ili već nešto drugo istaknuto. Evo pitaj i @~zmaj~ da ti potvrdi. Nema na čemu i drugi put.pisalo mi pre aktivan član a sad NOVO:
ISTIČE SE
Ajd. štagod to značilo![]()

Ne laži je, mora da istakne nešto, evo Moča dao odličan predlog!Ta "titula" se menja u zavisnosti od broja postova, kako se povećavaju
Mene ovo STARA LEGENDA užasno nervira ali mogu to da maknem samo ako pobedim na nekom ovdašnjem takmičenju
A ja ne želim ni da učestvujem jer se ne bavim pisanjem a vrlo sam prosečan fotograf
Ja nikad ne lažem!Ne laži je, mora da istakne nešto, evo Moča dao odličan predlog!
Ne bi pisao te gluposti da vidiš ove jadne životinje.Koja си ти нама шибица![]()
Ako piše da su za janjetnu ne bih ja to mešo može da se napiješ.@Reefer jel mož one travke da se upotrebe za prasetnu?
Nisi žensko?Ja nikad ne lažem!
Volela bih da umem, poštedela bih i sebe i druge mnogo čega

Jao što sereš.....Nisi žensko?![]()

Znao on dobro kog sam ja pola!@Reefer Šta je važno kog je pola ako drži oklagiju tebi iznad glave. mislim ISTO ĆE TE BOLI![]()
biribiri mićimići pućpuruć