Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
Eto, ko je bio dobar, dobio je paketic. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да, то смо сасвим заборавили.Драги колега, молим вас да незаборавите браћу новинаре.
Ја нисам репрезентативни узорак, истина...
али ценим да смо као професија међу 5 најбољих на листи...
Kod mene muz tifusar, on prokija jedan dan, a ja zaglavim mesec dana i dodjem do 2 pumpice.Ја се полако враћам у живот, исто клинци мали тифусари само уносе вирусе и не питају.![]()

Тежак дан у најави данас... Преживети последице пијанке ееее

Meне јуче мало упропасти нека куповна кајсија... данас се поправљам вињаком
Елем, може и ракија е
![]()

Nećemo tako da se igramo, nije tvoja fotka.

Jao Pače što si i nokte lepo sredio!

Ma ni ovde nema butki, kakva crna sreća?Рифке се онесвестио од среће кад виде![]()

Не вуци га за петарде и вакцине тај је престао...lele..... gotove vakcine sad su kerovi i njina zastita u modi
pa kerovi vole vatromet...kaka je bila radost jednog avlijanera na placu kad sam bacao raketle i petarde pre nekoliko godina, igrao na zadjim nogama...al ybg mirisao rostilj sto sam pravio napolju, pa je mozda bilo i zbog toga
jel rifkec druze, jel se jos uvek drzis one tvoje sa zivotinja, da pas nikada i ni pod kojim uslovima nece da ujede coveka, a jos manje dete, ako nije isprovociran od ljudova il deteta![]()

uvek me zanimalo da ga pitam pa zaboravim...godine ybgНе вуци га за петарде и вакцине тај је престао...![]()

Jesi li samo pijan ili si još uvek teoretičar zaver... mislim budala?lele..... gotove vakcine sad su kerovi i njina zastita u modi
pa kerovi vole vatromet...kaka je bila radost jednog avlijanera na placu kad sam bacao raketle i petarde pre nekoliko godina, igrao na zadjim nogama...al ybg mirisao rostilj sto sam pravio napolju, pa je mozda bilo i zbog toga
jel rifkec druze, jel se jos uvek drzis one tvoje sa zivotinja, da pas nikada i ni pod kojim uslovima nece da ujede coveka, a jos manje dete, ako nije isprovociran od ljudova il deteta![]()

Povučete me obojica za nepreplašenog neteoretičara zavera.Не вуци га за петарде и вакцине тај је престао...![]()

tvoje reci sa zivotinjaJesi li samo pijan ili si još uvek teoretičar zaver... mislim budala?![]()
nije smela da ide tuda to je njin park, njina teritorija