Скупштинска кафана број XXIX: Код бауштелца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Драги колега, молим вас да незаборавите браћу новинаре.
Ја нисам репрезентативни узорак, истина...
али ценим да смо као професија међу 5 најбољих на листи...
да, то смо сасвим заборавили.

Тежак дан у најави данас... Преживети последице пијанке ееее
IMG-d647f58844a744224916311e130fc013-V.jpg

Muz popije 2-3 rakije i sve zaboravi.
Zena popije 2-3 rakije, pa kad se setiiiiiii... :lol:

E dragi ljudi ja sam završio sa radom za ovu godinu :D Sada bi @~zmaj~ i @Emihs mogli dobaciti koju rakiju :D
Meне јуче мало упропасти нека куповна кајсија... данас се поправљам вињаком

Елем, може и ракија е
06.02.2021-rakija-shutterstock_1196189158-1024x683.jpg

lele..... gotove vakcine sad su kerovi i njina zastita u modi :hahaha:

pa kerovi vole vatromet...kaka je bila radost jednog avlijanera na placu kad sam bacao raketle i petarde pre nekoliko godina, igrao na zadjim nogama...al ybg mirisao rostilj sto sam pravio napolju, pa je mozda bilo i zbog toga :think:

jel rifkec druze, jel se jos uvek drzis one tvoje sa zivotinja, da pas nikada i ni pod kojim uslovima nece da ujede coveka, a jos manje dete, ako nije isprovociran od ljudova il deteta :rotf:

pa kerovi vole vatromet...kaka je bila radost jednog avlijanera na placu kad sam bacao raketle i petarde pre nekoliko godina, igrao na zadjim nogama...al ybg mirisao rostilj sto sam pravio napolju, pa je mozda bilo i zbog toga :think:

jel rifkec druze, jel se jos uvek drzis one tvoje sa zivotinja, da pas nikada i ni pod kojim uslovima nece da ujede coveka, a jos manje dete, ako nije isprovociran od ljudova il deteta :rotf:
Не вуци га за петарде и вакцине тај је престао... :mrgreen:

Не вуци га за петарде и вакцине тај је престао... :mrgreen:
uvek me zanimalo da ga pitam pa zaboravim...godine ybg :deda:

dal kerovi napadaju istim intenzitetom vax promotere il antivaksere :lol:

eno ga i jadni pele...promoviso javno vakcine pa i bustere kao najvece dostignuce i da svi trebaju da se vakcinisu...njega mi jedino zao. covek bio etalon normalnosti i ljudskosti.

promenio mislim tri zene :)

Jesi li samo pijan ili si još uvek teoretičar zaver... mislim budala? :rotf:

Jesi li samo pijan ili si još uvek teoretičar zaver... mislim budala? :rotf:
tvoje reci sa zivotinja

ja ti jos postavio onu jadnu zenu koja ide zimi praznim parkom na posao ujutru, banja luka ako se ne varam bila, kad sa tri strane krenuse 4 dzukele i izujedase je do krvi... a ti :lol:nije smela da ide tuda to je njin park, njina teritorija :hahaha:

a dzukele bile gladne, besne i poludivlje, pena im isla na usta alfa joj skakao do stomaka...zeljni krvi...zato i primamo tetanus kad nas ujedu, a ne zbog kovida :hahaha:

jel znas da kad ker oseti ukus ljudske krvi da je zakonopravilo da moraju da ga olade... e sad zasto to ne rade... to je vec siroka tema....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back