- Poruka
- 73.901
Evo je, uvek je sveprisutna!Где је реддиш и зашто није овде?
Sebi pidžamu biram, a za druge, kratim, uzim, šijem, popravljam... Žasu!Kreira nešto, nešto ihhh...naravno za doček, k'o i svi mivećina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo je, uvek je sveprisutna!Где је реддиш и зашто није овде?
Sebi pidžamu biram, a za druge, kratim, uzim, šijem, popravljam... Žasu!Kreira nešto, nešto ihhh...naravno za doček, k'o i svi mivećina.
Za tebe samo voda onda, cenim da si i pola kg kafe popio.
Данас била нека прослава нг у фирме... Ма једва сам кући ауто довезао, страшне ствари

A ne znam ja tako, ja kad odem, odem i ćao.pa dodmoriš malo od nas zlikovaca brej
Vakcine, ne fajzer.Ја се извињавам што ускачем, али ово је срање од изјаве/тврдње.
Читаш ли ти шта....изјаве Фајзер главоње и сличних?
Ајд' да ослободимо кафану од овога.
Idi baci koju petardu. Zinat.Одо ја ако може неко да ме обавести кад овај Рифке престане да кмечи
Хвала
Успут сам стао да попијем кафу толико критично било.Za tebe samo voda onda, cenim da si i pola kg kafe popio.![]()

Pitaj Sofiju, ona je počela sva uspaničena.Dal ste realni da se opet pecate na priču o vakcinama?!?![]()
Ma samo bacaj, probaj tako ispred mene.Рифке пази петарда!
Невакцинисанааааа!

Нисам бацио петарду ихај... Ал ко добар ујак / стрико купујем ђеци и учим како се баца... Учим их и да вичу:Idi baci koju petardu. Zinat.

Јес па да те носим на души, само ми то требаMa samo bacaj, probaj tako ispred mene.![]()
Seljak, znamНисам бацио петарду ихај... Ал ко добар ујак / стрико купујем ђеци и учим како се баца... Учим их и да вичу:
Паз петарда!
Невакцинисана !
![]()

Platio bi piće sisice.Јес па да те носим на души, само ми то треба![]()
Dovoljno je da napišeš bureci jer nema drugih. Ostalo su pite pitiljice.A iebali vi konjima maike koi ste vi bureci sa sirom ej![]()
s' faizer booreciDovoljno je da napišeš bureci jer nema drugih. Ostalo su pite pitiljice.
Мењам супу из кесице за једне буткицеnavodno je kralj Ricard III rekao "dajem carstvo za konja"
ja bih dala carstvo za domacu pilecu supu, sada ovog momenta mi se jede

Рифке, до сад су и будале схватиле неке ствари.Nikome ja ne vadim oči zbog vakcina, ti si ta koja je prestravljena vakcinama, ne zamenjuj molim te.
Vakcine su spasile mnoge živote, petarde su osakatile mnoge.

Са кнедлицама, ил' резанци...танки наравски?navodno je kralj Ricard III rekao "dajem carstvo za konja"
ja bih dala carstvo za domacu pilecu supu, sada ovog momenta mi se jede

E naporan si do besnila i nazad. Ako neko odavde ima pojma o vakcinama, onda je to Sofija. Ali ne, mi svaki drugi dan moramo da čitamo tvoje sveznajuće poslove o svemu, a pogotovo o vakcinama. Znam takve ljude, s jednim sam trenutno u svađi jer on, pa on. Onda dođem ovde da se malo iskuliram, kad ono, međutim.Pitaj Sofiju, ona je počela sva uspaničena.