Скупштинска кафана број XXIX: Код бауштелца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не страда много, већ по неко дете или одрасли.
И у саобраћају се страда, углавном одрасли, и ако знају да не треба возити алкохолисан или возити дивљачки, а неки страдају ни криви, а ни дужни.
То је живот Рифкице.
И те петарде су живот.
Што би рекао Меша Селимовић:"Бој се овна, бој се говна, а кад ћеш живети?"
Strada previše za one kojima je dete stradalo. I jeste to život, da sebični egoisti ne gledaju na druge. Ne samo ljude, već i životinje.

Strada previše za one kojima je dete stradalo. I jeste to život, da sebični egoisti ne gledaju na druge. Ne samo ljude, već i životinje.
Тако је.
И експериментална вакцина је шитина за оног ко је умро.
Чудо је како волиш дупле критеријуме и како свој систем вредности сматраш јединим исправним.

Ebo pse, ebo mačke, ebo tice i svu osakaćenu decu. Mesne sviđa da pukne.
Ниђе ја то нисам рекао… ја само тебе зезам, као и увек, кад почнеш претерано да сереш.

А данас претерано сереш Станиславе и по обичају не умеш да искулираш кад те неко чачне него још претераније сереш :mrgreen:

Тако је.
И експериментална вакцина је шитина за оног ко је умро.
Чудо је како волиш дупле критеријуме и како свој систем вредности сматраш јединим исправним.
Opet babe i žabe. Vakcine su prošle sve potrebne testove i uzimaš je na svoju odgvornost, hoćeš-nećeš. Petardu ti baci neka budala pored tebe i kad ne želiš. Sve se više ukopavaš a već si duboko u živom pesku, samo se ti koprcaj. :lol:

Ниђе ја то нисам рекао… ја само тебе зезам, као и увек, кад почнеш претерано да сереш.

А данас претерано сереш Станиславе и по обичају не умеш да искулираш кад те неко чачне него још претераније сереш :mrgreen:
Jesi, ti si to napisao. Hoćeš d as epravimo d anisi? Može.
Jao zmjaje što si super što nisi napisao da opravdavaš bacanje petardi. :lol:

Opet babe i žabe. Vakcine su prošle sve potrebne testove i uzimaš je na svoju odgvornost, hoćeš-nećeš. Petardu ti baci neka budala pored tebe i kad ne želiš. Sve se više ukopavaš a već si duboko u živom pesku, samo se ti koprcaj. :lol:
Не каки Рифке.
Вакцине због којих ти људима очи вадиш у расправи су и даље у клиничкој фази студије, до половине идуће године већина. Друга ствар не што су одобрене по хитном поступку.
Наравно, што би ти рсзликовао те финесе.
А та петарде, о којима чак ни сама немам позитивно мишљење, свакако не убију никог.

Део одрастања који деца треба да прођу. Пожељно под контролисаним условима и уз усмерење старијих

А ако и прође без тог усмерења старијих, опет боље нег да се клинци изметну у неке нежне пахуљице од стлиста :mrgreen:

Он д брајт сајд зајебанције…

Јуче… Таман пре него што ће се појавити вест о ослобађању оног ухапшеног полицајца на Косову… и уопште о деаскалацији… неким Кинезима су подели путање евакуације и упутства како да стигну до аеродрома… глана рута, алернативе курацпалаџ

Не каки Рифке.
Вакцине због којих ти људима очи вадиш у расправи су и даље у клиничкој фази студије, до половине идуће године већина. Друга ствар не што су одобрене по хитном поступку.
Наравно, што би ти рсзликовао те финесе.
А та петарде, о којима чак ни сама немам позитивно мишљење, свакако не убију никог.
Nikome ja ne vadim oči zbog vakcina, ti si ta koja je prestravljena vakcinama, ne zamenjuj molim te. :lol:
Vakcine su spasile mnoge živote, petarde su osakatile mnoge.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back