Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.685
ja ću pustim bitku pet armija, blu rej, produženu verziju pa možda izdržim do 22-23h.
:

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet tripujes po obicaju...Mislim da kao i obično nisi razumio dobre želje.Dovoljno je nekada reći samo srećno i tebi.Probaj.
Nego što se tiče turbulencija, ja kada nešto napišem a pogotovo u dobrim namjerama znam perfektno precizno zašto sam napisao kako sam napisao.Svako bira svoj put uostalom, ja sam turbulencija imao za relativno kratak životni period što prosječan čovjek ne proživi u tri života.Meni je sasvim dovoljno i nikome ne bih poželio takav životni put bez obzira što je dobro iskustvo.Sumnjam da bi mnogi ipak pali.Inače zlatno pravilo hrišćanske molitve je moliti se za ljude koji te vole i koji su ti bliski ali i za ljude koji te ne vole i koji su ti daleko po svakom osnovu.Tražiš božansku pomoć-snagu da ti pomogne da savladaš sve izazove.
Sve u svemu da skratim, kako si opet Marlone dragi od benigne čestitke i dobrih želja došao do garda i napada?Stvarno si fenomen.Idem sada pebukiran sam do 9. januara.Svako dobro...
prvi mi pade napamet...Eh Rebarce, đe iskopa Oblomova...nije to štivo za danas..nit se odnosi na bilo koga od nas![]()
ako os da zaspis preporuka: serija severance..nahvaljena u 3 lepeja ću pustim bitku pet armija, blu rej, produženu verziju pa možda izdržim do 22-23h.:
E'o! Ja pravila, ja kitila. Na poslu. Zlonamernici će reći da nije jelka, ali jeste baš.A gde su vam fotke jelkica![]()
Значи има и таквих?Zlonamernici će reći da nije jelka,
Ma gde sad da idem do garaže da ti fotkam jelkicu?A gde su vam fotke jelkica![]()
Jelk i vi zaposleni kod Kralja imate Novu godinu?malko i smeha pred novu godinu
prva kafa i spremanje za docek nove godine
Fujčina odvratna. Nećemo da klikćemo!
Slaviš u garaži.Ma gde sad da idem do garaže da ti fotkam jelkicu?![]()
Nemam mač. Može makaze?Значи има и таквих?
То све треба по кратком поступку! Под мач бато! Тј секо!
Aha! Znači, i ti misliš da nije jelka?Већ махинално скупљам бутине![]()
![]()
Idem u auto po jelkicu bre, jes ti neki Stojko izbosne?Slaviš u garaži.
Najurili te iz kuće.
![]()
Oстављам могућност да нисам разумео поруку али овде се ради о филму iz 2014-e који је рађен по књизи. Нема сезона.ako os da zaspis preporuka: serija severance..nahvaljena u 3 lepe
kopija kopijine kopije... ideja prekopirana iz gomile utopistickih filmova od dosijea X do matrixa da ne ulazim j.g ballarda koga mnogi nisu citali... produkciono preko dva kubrikova remek dela shining i 2001 gde se reditelj ne libi da scenski postavi cak isti prostor i mizanscen u njemu sa istom ikonografijom.... muzika bukvalno prepisana iz kopolinog prisluskivanja, smaracka radnja samo da bi pravili season 2, 3 itd...
Široko, nems šta.Idem u auto po jelkicu bre, jes ti neki Stojko izbosne?![]()