Скупштинска кафана број XXIX: Код бауштелца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nbc Reaction GIF by Will & Grace

bez previše turbulencija
ebo taki zivot ko oblomov :lol:

bog nas je poslao na zemlju da bas kroz turbulencije izgradimo nesto vredno dostojno naseg bitisanja.
niko ko je bio metiljav i bojao se izazova nije nesto bitno postigao da ga se secaju i pamte, bilo po delu sto je ostalo iza njega ili po pojavi, svejedno.

al dobro, ima ljudi koji zele da se izgube u masi bezlicnih i da otaljavaju zivot :lol:

ebo taki zivot ko oblomov :lol:

bog nas je poslao na zemlju da bas kroz turbulencije izgradimo nesto vredno dostojno naseg bitisanja.
niko ko je bio metiljav i bojao se izazova nije nesto bitno postigao da ga se secaju i pamte, bilo po delu sto je ostalo iza njega ili po pojavi, svejedno.

al dobro, ima ljudi koji zele da se izgube u masi bezlicnih i da otaljavaju zivot :lol:
Mislim da kao i obično nisi razumio dobre želje.Dovoljno je nekada reći samo srećno i tebi.Probaj.:lol:

Nego što se tiče turbulencija, ja kada nešto napišem a pogotovo u dobrim namjerama znam perfektno precizno zašto sam napisao kako sam napisao.Svako bira svoj put uostalom, ja sam turbulencija imao za relativno kratak životni period što prosječan čovjek ne proživi u tri života.Meni je sasvim dovoljno i nikome ne bih poželio takav životni put bez obzira što je dobro iskustvo.Sumnjam da bi mnogi ipak pali.Inače zlatno pravilo hrišćanske molitve je moliti se za ljude koji te vole i koji su ti bliski ali i za ljude koji te ne vole i koji su ti daleko po svakom osnovu.Tražiš božansku pomoć-snagu da ti pomogne da savladaš sve izazove.
Sve u svemu da skratim, kako si opet Marlone dragi od benigne čestitke i dobrih želja došao do garda i napada?Stvarno si fenomen.Idem sada pebukiran sam do 9. januara.Svako dobro...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back