Скупштинска кафана број XXIX: Код бауштелца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da kao i obično nisi razumio dobre želje.Dovoljno je nekada reći samo srećno i tebi.Probaj.:lol:

Nego što se tiče turbulencija, ja kada nešto napišem a pogotovo u dobrim namjerama znam perfektno precizno zašto sam napisao kako sam napisao.Svako bira svoj put uostalom, ja sam turbulencija imao za relativno kratak životni period što prosječan čovjek ne proživi u tri života.Meni je sasvim dovoljno i nikome ne bih poželio takav životni put bez obzira što je dobro iskustvo.Sumnjam da bi mnogi ipak pali.Inače zlatno pravilo hrišćanske molitve je moliti se za ljude koji te vole i koji su ti bliski ali i za ljude koji te ne vole i koji su ti daleko po svakom osnovu.Tražiš božansku pomoć-snagu da ti pomogne da savladaš sve izazove.
Sve u svemu da skratim, kako si opet Marlone dragi od benigne čestitke i dobrih želja došao do garda i napada?Stvarno si fenomen.Idem sada pebukiran sam do 9. januara.Svako dobro...
opet tripujes po obicaju... :lol:
sad me ucis i o hriscanstvu, pa ko je razapet ko isus na ovom forumu tiili ja....otkad znam za sebe samo zato sto se mnogima ne svidjaji moji stavovi?
ti poncije pilat na vlasti,ili ja ubogi muceni prorok koji govori samo istinu i samo ono sto zna?
moj post koga po ko zna koji put lose tumacis jer sam se osvrnuo na zivot jel bez turbulencija a ne cestitku, tolko puta slusanu frazu koja nista ne znaci a ljudima ubija smisao za zivotom... pogledaj svedsku gde nemaju turbulencije koliki je procenat suicida... skoro najveci uvek bio...svajcarska... si nekad bio i vido tu letargiju i ogranicenost tih ljudi koji ne znaju ni koja stranka im je na vlasti a da ne pominjem ostalo vaznije za duhovno kod ljudi :lol:

koji je umetnik lebati osim baha mozda stvarao u sredini bez turbulencija :lol:

al ko sto rekoh svaki covek zeli od zivota isto ali i razlicito od drugog... a o tome ko je sta proziveo i za kolko zivota... nemas pojma jer samo mislis da si ti jedan jedini koji je propatio a to jeodraz nezrelosti i samoljublja.

ja cestito svima pre tebe, a znaci kad se kaze svima onda to znaci i tebi.

ja ću pustim bitku pet armija, blu rej, produženu verziju pa možda izdržim do 22-23h. :lol: :
ako os da zaspis preporuka: serija severance..nahvaljena u 3 lepe :lol:

kopija kopijine kopije... ideja prekopirana iz gomile utopistickih filmova od dosijea X do matrixa da ne ulazim j.g ballarda koga mnogi nisu citali... produkciono preko dva kubrikova remek dela shining i 2001 gde se reditelj ne libi da scenski postavi cak isti prostor i mizanscen u njemu sa istom ikonografijom.... muzika bukvalno prepisana iz kopolinog prisluskivanja, smaracka radnja samo da bi pravili season 2, 3 itd...

Добри људи...
драге даме..
дао вам Бог драги здравља !!!
За остало се у следећој години борите како знате и умете.
Лактове користите само кад баш мора...а зубе још мање.
Требаће вам после.
:zcool:.
Свако добро !!!

e ovako da vas samo gledim...
dok djuskate po kafani uz sampanjac
1842297190_0:0:2984:2048_600x0_80_0_1_6185e4dd26e651c133baf8c9ccdb78ce.jpg.webp

ako os da zaspis preporuka: serija severance..nahvaljena u 3 lepe :lol:

kopija kopijine kopije... ideja prekopirana iz gomile utopistickih filmova od dosijea X do matrixa da ne ulazim j.g ballarda koga mnogi nisu citali... produkciono preko dva kubrikova remek dela shining i 2001 gde se reditelj ne libi da scenski postavi cak isti prostor i mizanscen u njemu sa istom ikonografijom.... muzika bukvalno prepisana iz kopolinog prisluskivanja, smaracka radnja samo da bi pravili season 2, 3 itd...
Oстављам могућност да нисам разумео поруку али овде се ради о филму iz 2014-e који је рађен по књизи. Нема сезона.

https://www.imdb.com/title/tt2310332/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back