JeanColdHand
Buduća legenda
- Poruka
- 26.509
naručimo klopu pa se seksamo na miru...Dženi
Ništa od kuvanja jel![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naručimo klopu pa se seksamo na miru...Dženi
Ništa od kuvanja jel![]()
dobro je da nije noguvidiš da je ruku shebao![]()
A...gde je ta loza...pa vidis da ti ne prija, preseci lozom
kako znas da je prsticNe razvaljuje se krevet prstićem.
![]()
ima dobra kod Boža u NjegušimaA...gde je ta loza...![]()
Ти би да ме хваташ ммм? Ценим да се можемо договорити, неко компромисно решење мора да постоји...Оног Змаја човек мора да хвата по другим меридијанима.![]()
А јесте вас две баш запеле д'узмете по тих 200е за проводаџисање... уместо да турите тих 200 у коверту па плус још нешто преко, колико да вас не буде срамота ... и кажете, ево Змаје коверта а за свадбу ћемо лако... само док се Гоци Бенд ослободи неки викенд у пуном саставу...Можда Змај има тајну.
Можда се некој обећао?
A da... celi dan sam na pivu![]()
kako znas da je prstic![]()
pa sunce li ti tvoje, jos mi nisi platio ni razvod od Nastie, svadbu sam ti oprostilaТи би да ме хваташ ммм? Ценим да се можемо договорити, неко компромисно решење мора да постоји...
А јесте вас две баш запеле д'узмете по тих 200е за проводаџисање... уместо да турите тих 200 у коверту па плус још нешто преко, колико да вас не буде срамота ... и кажете, ево Змаје коверта а за свадбу ћемо лако... само док се Гоци Бенд ослободи неки викенд у пуном саставу...![]()
10 piva najmanje i nekolko bombona
pametnonaručimo klopu pa se seksamo na miru...![]()
tako je... ginu naši, a ginu vala i njihovi...Piju umetnici, a bogami i monasi..
A ja ne bi da se odvajam od društva,i tako isto kao ti.![]()
Pa nije mu zanoktica na.. štaznam.. kolenu
kako si metiljav , ne bi mogao ni krevet da popraviš![]()
То питање ћемо да решавамо пред судом привредне коморе... шта ко коме дугује и колико. Само да знаш чекам неког доброг адвоката за процену душевне боли што сам пропатио. И то ће да потражујем.pa sunce li ti tvoje, jos mi nisi platio ni razvod od Nastie, svadbu sam ti oprostila
a ni Nasti nigde nemapa sunce li ti tvoje, jos mi nisi platio ni razvod od Nastie, svadbu sam ti oprostila
Neki ćete da poginete,tako je... ginu naši, a ginu vala i njihovi...
А тек она што ће да тужи ове две... за беду што јој натоварише на врат...a ni Nasti nigde nema![]()
Ne daj Bože... pa posle opet treba ja da ga popravljam... a ne znam...A kamoli da ga razvali![]()
nauči se to lakoNe daj Bože... pa posle opet treba ja da ga popravljam... a ne znam...![]()