Skupštinska kafana broj XXIII - "Kod veselog proroka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Оног Змаја човек мора да хвата по другим меридијанима. :roll:
Ти би да ме хваташ ммм? Ценим да се можемо договорити, неко компромисно решење мора да постоји... :mrgreen:

Можда Змај има тајну. :zper:
Можда се некој обећао?
А јесте вас две баш запеле д'узмете по тих 200е за проводаџисање... уместо да турите тих 200 у коверту па плус још нешто преко, колико да вас не буде срамота ... и кажете, ево Змаје коверта а за свадбу ћемо лако... само док се Гоци Бенд ослободи неки викенд у пуном саставу... :mrgreen:

Ти би да ме хваташ ммм? Ценим да се можемо договорити, неко компромисно решење мора да постоји... :mrgreen:

А јесте вас две баш запеле д'узмете по тих 200е за проводаџисање... уместо да турите тих 200 у коверту па плус још нешто преко, колико да вас не буде срамота ... и кажете, ево Змаје коверта а за свадбу ћемо лако... само док се Гоци Бенд ослободи неки викенд у пуном саставу... :mrgreen:
pa sunce li ti tvoje, jos mi nisi platio ni razvod od Nastie, svadbu sam ti oprostila

pa sunce li ti tvoje, jos mi nisi platio ni razvod od Nastie, svadbu sam ti oprostila
То питање ћемо да решавамо пред судом привредне коморе... шта ко коме дугује и колико. Само да знаш чекам неког доброг адвоката за процену душевне боли што сам пропатио. И то ће да потражујем.

Осим ако ниси спремна на вансудско поравнање наравно. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back