Opsenar
Elita
- Poruka
- 15.057
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема компромиса. Жабица и ја долазимо и доносимо умртљивач. Пец и спакован си, а онда и печен.Ти би да ме хваташ ммм? Ценим да се можемо договорити, неко компромисно решење мора да постоји...
А јесте вас две баш запеле д'узмете по тих 200е за проводаџисање... уместо да турите тих 200 у коверту па плус још нешто преко, колико да вас не буде срамота ... и кажете, ево Змаје коверта а за свадбу ћемо лако... само док се Гоци Бенд ослободи неки викенд у пуном саставу...![]()
Vidi Zmaje,не шири дезинформације, Настија је супер девојка само нас континенти раздвајају... континенти и вас две проводаџике.![]()
![]()
не шири дезинформације, Настија је супер девојка само нас континенти раздвајају... континенти и вас две проводаџике.![]()
![]()
mooolim?не шири дезинформације, Настија је супер девојка само нас континенти раздвајају... континенти и вас две проводаџике.![]()
![]()
vas dve gledate americke krimi filmove...Нема компромиса. Жабица и ја долазимо и доносимо умртљивач. Пец и спакован си, а онда и печен.![]()
Чуј гледамо! Креирамо их.vas dve gldate americke krimi filmove...![]()
Ок, боље Жабица да шири дезинформације него ти да ме покопаваш...eco Žabica objasnila
Po narodski - usro se!
ma uplasio se bre ko zec, tada je i izmislio da ima Malu, otimao se kao da cemo da ga koljemo a ne zenimo na nevidjenoKakve veze imaju kontinenti
Idi isperi usta sodom bikarbonom... sram te bilo...3 kujca
kao zena sa 3 sise![]()
cak nije dolazio u kafance..ma uplasio se bre ko zec, tada je i izmislio da ima Malu, otimao se kao da cemo da ga koljemo a ne zenimo na nevidjeno![]()
izvinjavam se gospodineIdi isperi usta sodom bikarbonom... sram te bilo...![]()
Па стварно.ma uplasio se bre ko zec, tada je i izmislio da ima Malu, otimao se kao da cemo da ga koljemo a ne zenimo na nevidjeno![]()
ма јашта... шта је за праву љубав 12000 км и 800е карта у једном правцуKakve veze imaju kontinenti
jel to zmaj ima dioptriju
ni ja, svasta s' njimПа стварно.
Не видим ништа страшно у женидби на невиђено.![]()
pu skrtice jednaма јашта... шта је за праву љубав 12000 км и 800е карта у једном правцу![]()
a meni bas bilo drago..sve sam navijalaПа стварно.
ма јашта... шта је за праву љубав 12000 км и 800е карта у једном правцу![]()
Zmaje ništa,ма јашта... шта је за праву љубав 12000 км и 800е карта у једном правцу![]()
Па стварно.
ma uplasio se bre ko zec, tada je i izmislio da ima Malu, otimao se kao da cemo da ga koljemo a ne zenimo na nevidjeno![]()
cak nije dolazio u kafance..
tako jeZa pravu.. sitnica.
imamo, ali niko nas ne inspirise kao tiГоспоје јел ти ви немате кога па сте ухватиле мене?![]()