Opsenar
Elita
- Poruka
- 15.057
Prvo, bilo je "mrš", drugo, tamo čekam jaOpsi ukopao si se sa onim "marš u kujnu"
kako posle ovog da te ozbiljno razmatramo![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo, bilo je "mrš", drugo, tamo čekam jaOpsi ukopao si se sa onim "marš u kujnu"
kako posle ovog da te ozbiljno razmatramo![]()
Као Гатин муж, је л' да?Мож се извади са једним... Чекам те код шпорету?![]()
mrš se ne kaže ženi no troluPrvo, bilo je "mrš", drugo, tamo čekam ja![]()
ne, dok ne resimo jel se seksamo uz corbast pasulj dok se kuva, djuvec ili krmenadleda pušćam mjuzu![]()
susopera,sudoperaКао Гатин муж, је л' да?![]()
Rifov đuveč iz '65. je prilično destimulativanne, dok ne resimo jel se seksamo uz corbast pasulj dok se kuva, djuvec ili krmenadle![]()
Залепиш му фацу на ринглу? Или гурнеш руку у кључалу чорбу?susopera,sudopera
Šporet je opasan ako mi se prikrade a prikrade se
obzirom na "marš u kujnu" nacekaces se ti..Prvo, bilo je "mrš", drugo, tamo čekam ja![]()
ne, dok ne resimo jel se seksamo uz corbast pasulj dok se kuva, djuvec ili krmenadle![]()
Ma pusti... hebo sam mu majku... promašio sam nešto i verovatno potrefio živac koji se upalio i spustio do šake...Па човече колико ти то копаш кад си стигао до жиФца?![]()
ni sudopera nije naivna.moze da se zagušisusopera,sudopera
Šporet je opasan ako mi se prikrade a prikrade se
Копао си прст, заноктицу, а онда се спустило до шаке?Ma pusti... hebo sam mu majku... promašio sam nešto i verovatno potrefio živac koji se upalio i spustio do šake...![]()
Nekada davno u srednjev veku su tako proveravali da li je žrtva nevina.Залепиш му фацу на ринглу? Или гурнеш руку у кључалу чорбу?![]()
Ja sam u toj poziciji bliža ringliЗалепиш му фацу на ринглу? Или гурнеш руку у кључалу чорбу?![]()
Jel se prišunja kao panterJa sam u toj poziciji bliža ringli
On me iznenadi i ja se opečem
Tako sam razbila par čaša
Zato sam od tih netipičnih mesta preferirala klavirni sudopera nije naivna.moze da se zaguši![]()
daJel se prišunja kao panter![]()
Какав истанчан осећај за романтику има Опси.eto, da ga niste napale ne bih ni znala da me zapravo vabio a ne marsirao![]()
a i sviraZato sam od tih netipičnih mesta preferirala klavir
Ne peče,ne zapušava se i lepši je i od šporeta i od sudopere
ili pukne krevetLepo ja kažem..krevet je majka..eventualno moze da se desi da padnes sa kreveta
cuj da padnes, bivsi i ja jednom propaliLepo ja kažem..krevet je majka..eventualno moze da se desi da padnes sa kreveta
ja sa krupnim bivšim više putacuj da padnes, bivsi i ja jednom propali![]()