Skupštinska kafana broj XXI - Gatina parlamentarna autokratija >"<

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Имам нарађених 30+ слободних дана од када сам у фирми.. Искористићу их на свети Некад-ако-буде-прилике ... што у принципу значи никад.

Мада сад сам и добар, једно време је то било 50+ дана... од неискоришћених годишњих одмора и неплаћених прековремених...

Mogu ponekad da ostanem ali toliko neplaćenih im ne bi poklonio nikad. Kao što privatnik ne plaća ako ne radiš, tako ja ne radim bez para.
Jedino ako imaš neku drugu korist, onda razumem.

sta je sad ovo?
Novi birc:lol:
Evo me na prozivku.
Barvece i ako moze nesto zestokooo

71pi6ZVlWNL._SX425_.jpg

Mogu ponekad da ostanem ali toliko neplaćenih im ne bi poklonio nikad. Kao što privatnik ne plaća ako ne radiš, tako ja ne radim bez para.
Jedino ako imaš neku drugu korist, onda razumem.

Чудан је то посао братић... нисам ја неки јапанац да волим да радим, или шлихтара која трчи да се издвоји од колега... Него смо сви у истим говнима и са истим радним временом... Рецимо да чак и директор пројекта ради и више а мање годишњег користи од осталих...

једина бистра страна свега тога је што ниси везан за канц сво време и нико ти не седи на грбачи све време... па можеш изаћи на терен или ''изаћи на терен'' одзујати мало около, сести негде попити пиће, продисати, проветрити мозак...

али да имам времеплов шамарао бих осамнаестогодишњег себе који бира факултет хах.

Код мене је дуго препричавана једна комична "ситуација" из средње.
Један градски дилкан завео у граду сељанку са села па је одвезао аутом до познатог "прцалишта".
Кренуо он да лиже онако пијан и луд, да лиже , да лиже, да лиже и у једном тренутку сељанчица се љутито огласи:
"Штас напо лизат, меЋ у ме изГоро!" :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back