DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
samo da se zna, fotke su napravljene objektivima starijim od deke 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мајстор.
Vidi ti ovo, postala si političarka!Srećno otvaranje
Da ste ovako blesavi i veseli i u 100 sledećih kafana!!!![]()
Није он Бадри, него Подри; од- Подрум...Здраво Бадри, како си?
А некад их Худини .. кад успе да утекне из подрума...Није он Бадри, него Подри; од- Подрум...![]()
Nije loše, mada ne volim vrućinu, sav sam nikakav tada.Здраво Бадри, како си?
Nije loše, mada ne volim vrućinu, sav sam nikakav tada.
Kako si ti?
Sve je to super, ali kako se cima kameleon?Није лоше, мењао деци прозоре у стану па обрађивао шпалетне па смо мало певали уз моје "свирање" клавира, цимао сам камелеона да мења боју али ме није зарезивао, неће. сума сумарум, полу радно полу спрдња.![]()
Е, сад сам све чуо...
манемотидасеправишблесав...Па, да. То је љубимац, уз мачку и кера. И нико никог не дира.
Sve je to super, ali kako se cima kameleon?![]()
Си вид'о, а?Sve je to super, ali kako se cima kameleon?![]()
Haha, moraćeš izgleda više da se potrudiš da bi uradio šta želiš.Како, лепо.Пружим прст према њему он само прати оком, па кренем иза њега и даље само око се помера. Онда раширим шаку да га као ухватим он зине да уједе и надува се да буде мало већи. Али није урадио шта сам хтео.
Haha, moraćeš izgleda više da se potrudiš da bi uradio šta želiš.
Бодри, цимаш ли и ти свог камелеона?Haha, moraćeš izgleda više da se potrudiš da bi uradio šta želiš.
Nemam kameleona, da imam, verovatno bih ga cimao.Бодри, цимаш ли и ти свог камелеона?![]()
Nemam kameleona, da imam, verovatno bih ga cimao.![]()
Не знам, сад сам потпуно збуњен, сачекаћемо Громија да нам то разјасни, каквог је он то "камелеона" цимао....
Kameleon je znači eufemizam?![]()
Пренећемо јој твоје поздраве, извол'те на кафи!Samo da pozdravim agi
Iskvariše me moljci, sve kafane s njima obiđoh![]()