Skupštinska kafana broj XXI - Gatina parlamentarna autokratija >"<

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudi, da li znate jel može negde da se nabavi neki dodatak da se ovo levo ubudži u ovo desno? i gde da tražim to uopšte?

Pogledajte prilog 577714

to sigurno može i da se jednostavno preseče i zameni ali verovatno treba i neki poseban tip klešta, što ja ne posedujem.
i da, pozdrav za novu kafanu i domaćicu
Имаш све то и на пијацама, код "гвожђара", али је квалитетније у продавницама техничке робе; тражи "конекторе" та ТВ- антену.
У ком си делу града, да те прецизније упутим?
Можеш и на ПП.

Da, tako svake godine radimo. U povratku spavamo dve noći u Solunu.
Неочекивано интелигентно... :lol:
Мени је сулудо да неко иде на одмор, и онда штопује време до стизања на одредиште, па не изађе ни да се ишора на паркингу, само да што пре стигне...:eek:

Мени је сулудо да неко иде на одмор, и онда штопује време до стизања на одредиште, па не изађе ни да се ишора на паркингу, само да што пре стигне...:eek:
Nama godišnji počinje kad sednemo u auto.

Ne idem noću da uštedim, krenemo pre podne, pa klopa i noćenje u Mk. Sad nas je to sve zajedno koštalo 90€, a kao čovek prođeš. Na Mk granici 5 min, na Gr granici jedan minut.
На тој истој граници сам видио наше како угасе ауто и гурају ради уштеде.
:eek:
За мене је то било шокантно.Остани кући и купај се у ријеци, базену, гдје год се купа Проћко наш, што се брукаш за ситне паре?Али ето има нас свакаквих...оно стварно *еботе уштедио си цијели евро. :(

Poslednja izmena:
Здраво другари...
Кад већ причамо о Грчкој и Македонији...
Ко жели да љетује ии зимује у Охриду...
Најновији инфо:Кинези одобрили додатни кредит за аутобан у изградњи.
За двије године треба да буде Охрид-Кичево готово...
А већ су поправили магистралу Кичево-Гостивар...са све ДВИЈЕ траке узбрдо...
У преводу: за двије године ко оће из Бгд за Охрид...имаће само 40 км магистрале.
Фала љепо и други пут!

ljudi, da li znate jel može negde da se nabavi neki dodatak da se ovo levo ubudži u ovo desno? i gde da tražim to uopšte?

Pogledajte prilog 577714

to sigurno može i da se jednostavno preseče i zameni ali verovatno treba i neki poseban tip klešta, što ja ne posedujem.
i da, pozdrav za novu kafanu i domaćicu
Sunci :cmok:

Mislim da bilo koja prodavnica elektronike i slicnih delova to ima.
Lici mi na prikljucak za kablovsku.
Samo odes i pokazes im fotku na fonu i trebalo bi da rese.

Glupo je da bilo gdje putuješ i štopuješ vrijeme. Pa ja pođem u BG na utakmicu i napravim pauzu. A da ne pričam kada idem na neki duži put.

На тој истој граници сам видио наше како угасе ауто и гурају ради уштеде.
:eek:
За мене је то било шокантно.Остани кући и купај се у ријеци, базену, гдје год се купа Проћко наш, што се брукаш за ситне паре?Али ето има нас свакаквих...оно стварно *еботе уштедио си цијели евро. :(
Ja juče tamo video neke bugare na Preševu. Red 15-ak automobila, oni guraju na 35 stepeni!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back